Няма нищо лошо човек да си сверява часовника от време на време
Тъй като ние винаги взимаме мерки преди ваксина, исках да разбера вие какво правите. Аз лично съм фен на хомеопатията и се радвам, че това ни върши работа, дори и в двата случая, в които Катето вдигна лека температура. Давам й туя преди ваксината и ако има температура след това Шуслерова сол №3. За мен лично Панадолът е така да се каже тежка артирелия, досега не сме го ползвали и исках да разбера какви впечатления имат другите от него. Ако има и други успешни методи, бих искала също да науча за тях. Извинете ме, ако на някой съм досадила с въпроса си. Прекарах години като редактор в едно от списанията за родители и имам навик да питам за много неща и да искам няколко гледни точки по проблемите...
Хубав ден на всички, времето на вън е примамливо
Хем е мек, с подвижни ръкавички и ... ъъ.. ръкавички за краката 

преди давах Панадол веднага след ваксината. Тук обаче бяхме обсъждали (мисля, че с Хеберлеа), че не е нужно да се дава панадол ако бебето не вдигне много висока температура. Нали именно температурата помага на тялото да се пребори с вируса. Следващия месец реших да дам Панадол само ако вдигне много висока температура. Той обаче не вдигна повече от 37 градуса и освен, че беше малко по-нервен искаше постоянно да яде/пие чай, друго нямаше. Правя компресчета с Риванол, защото му стават топченца по крачетата.

Поднесоха ни цялата информация кратко и разбираемо, вместо да се ровим в нета и след много четене и чудене да не сме сигурни какво сме разбрали