Аз ако искам да оставя само част от цитата, просто излишното го трия. Не знам дали може по друг начин.
Пак почнах през пост да си виждам моето име. Спирам докато народа се наспи, че ще стана досадна

Относно захранването - щом Даниела ви изпива с поглед, ще рече, че сигурно скоро ще е готова за захранване. Опитай след две седмици да речем и виж как ще реагира. Аз не бих искала да захраня по-късно от 6 навършени. Причините ги знаеш - писали сме ги. 
В същност това е един от негативите на тази работа.На всеки празник се работи.Вместо да седнеш като бял човек със семейството си, даваш най-доброто от себе си за хората.Миналата година, щото бях бременна не работих, но ми беше достатъчно мъчно, че ММ не си беше в къщи с нас.
След падналия сняг в планината, като напече това ти ми слънце, е непоносимо за очите.
Днес ще замъкна баща и там с ангелска усмивка. 

чак си позволих да изпия един панадол 

. Слагам Стеримар, давам Витамин C, и Коризалия също, капя сребърна вода в нослето. Какво друго да му давам, не искам да става по-сериозно
, посъветвайте ме нещо...
- харесвам Листопад и 1001 нощи. Гледам Стъклен дом, 7 часа разлика и Столичани в повече, като последния е уникално смешен
/, Свръхестествено. Не си падам по докторските - може би само Анатомията на Грей 

. Трябва да стимулирам постоянно ли, какво ли... Да не се препълня пък. Ваче, помагай - мисля, че и ти не можеше да цедиш с помпа 
, дано й харесат 
много хубаво ми стана като ти прочетох поста
. Спомних си как се разплаках когато за първи път на ехографа видях как тупка сърчицето на Алекс

. Добре, че моята е много далече, та рядко ще се виждаме
. Днес дава ли пюре на Нико?
. Само като ги видя и ми се повдига, не смея дори да опитам...
helen 30 И Владис има сополки и хърка нослето,педито ми каза да слагам по 1 какпка и в двете ноздри от Физиологичният разтвор,да изсмукам сополките и после по 1 капка Витамин Ц
Дано по-бързо се оправят всички слънчица

Той сега е на работа,но сутринта нито ми говори,нито каза чао само към малкия се обръщаше. Нямам сили вече тази седмица наистина край няма,а сън два пъти. Много си обичам детето и не знам аз ли бъркам в нещо,че не мога да го накарам да спи поне 6 часа
Преди си спеше от 21ч до 2-3:00ч,но това беше,нищо не помага вече.
Ако спра да влизам поне седмица да знаете,че са ме вкарали в лудница 
, Ваче тиквата е супер в сравнение с другите.

Препоръчани теми