Жълтъка кога го въвеждате? Аз реших да започна в деня на навършването на 5 месеца по термин, т.е. на 5 месеца и 12 дни. с тиква или картоф.
Сега спи блажено в моето легло, а аз ще ида да спретна едно пюренце от тиква. Вчера купих.. да видим...
чувството беше много неприятно и болезнено,дори в един момент си мислих,че тотално съм се сбъркала след раждането и всичко е само в главата ми,а проблем наистина е имало,честно ви казвам иде ми да ги съдя тея 
през деня си яде като преди на около 3 часа.Напълно изтощена съм,така ми се иска да си спинка като преди,но уви... Ана2 , ще съм благодарна,ако кажеш своето мнение 
И при мен за малко не се стигна до там,но добре,че зарасна цепнатото.Дано мине всичко леко.

Моята лекарка като загворихме за сядане хвана за ръцете Ралка и като тръгна да я вдига тя си вдигна и краката
Това показва, че не е готова. Иначе за да станеш се заъваш с крака, натискаш се надолу, а тя н го прави
. Румен също до деветия месец ми се будеше нощем на три-четири часа, но при него не беше толкова изтощително. Явно детенце си има нужда от нощно хранене, а може и покрай всички нови неща, които са му се случили, нощното хранене вече да си е станало навик. Надявам се да почне да спи по-дълго. Иначе доста майки захраниха, наистина, но не всички - просто тези, които започнаха, споделят трепети 
) http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=906

Имаме 8 хранения, две с пюре плюс 60 мл.кърма , 3 с добавена кърма нощно изцедена и останалите 3 са през 1, 5-2, горе долу така. Но вече почвам само да цедя, Симона не мога да я накарам да суче от едната гърда
. Мога ли някак да я отпуша да тече от повече каналчета не само от 1.
. Много интересно се повтарят нещата с батко и си приличат по поведение и на външен вид, той на 5м също отказа тази гърда, но аз не изцеждах тя се запуши даже припаднах в банята тогава и след това не потече мляко от нея изобщо, останалите 6 м го кърмих от една гърда, която компенсираше с добро количество мляко. Сега реших да цедя и да давам, само нощем суче от едната гърда. Тези дни Симона яде в 20ч, после в 2ч и чак 6-7 сутрин.Мисля че това е защото вечер пие 130мл. кърма и се засища. Аз разбира се ставам да цедя.Много дълго стана, но исках да споделя с теб 
Може би някой от вас ме помнят..
Който ме помни ще се сети защо 

.
. Все си мисля, че всички тия храни колкото повече ги забавим, толкова по-добре 
. Ти къде ражда? И аз утре съм на преглед за първи път след раждането, та да видим. И аз имах неприятно усещане при възобновяване на секса, ще накарам доктора обстойно да прегледа шевовете, че при мен имаше вътрешни, дано всичко е наред 
описала си точно това, което и аз мисля 
. Днес дава ли на Ралка пюре?
. Но ти си преценяваш
. Не е толкова сложно захранването - не помните ли колко се притеснявахме дали ще можем да кърмим, все четяхме, обменяхме информация
. Накрая то си дойде от само себе си
. И със захранването ще стане така 

. Бързо оздравяване на Стефи 

. Облечен е с боди с дълъг ръкав и дебело гащеризонче с дълги ръкави...
Няма от какво да те е срам. Винаги като имаш желание можеш да влизаш за по едно здрасти, а и да разкажеш ти как я караш 
Та значи у нас също е 20 градуса. Йоана е с боди с дълъг ръкав, анцунг, памучно елече и чорапки. Всичко й е топло. Може пък Алекс да обича по-топлото. Ръцете под ръкавите топли ли са? Крачетата как са? Ако смяташ, че му е студено вдигни с още 1-2 градуса да видиш как ще е. Препоръчани теми