Цвети, Вихрен няма режим. Когато иска яде, когато иска спи, затова не мога да ти помогна в случая. Дано се отпушат каналите на проблемната гърда.

Дарка, и Вих се буди доста пъти през нощта, а от около 4-5 до 6-7 си откарва изцяло на цицата. Стискам палци за прегледа.

Ани2, радвам се, че сте си изкарали супер на семинара. Снимките са много хубави!
Ирето, понякога казваме неща, които хич не мислим по принцип, но в яростни моменти се изпуска края и така става. Поговори с мъжа си, всичко ще се оправи!

За захранването - не се шашкайте толкова, момичета, не е страшно!
Изглежда и звучи объркано, защото всеки дава различни схеми и препоръки, но като започнете, ще видите, че детето само ще ви води. Изберете си един модел, който на вас ви изглежда най-близък до вашето виждане за нещата и действайте. Ако не е добре за бебето, то ще си покаже. Деска, успех, мила!

После пак ще се включа, че нещо зациклих в момента.
П.П. Ева, радвам се, че се разписа! Влизай по-често при нас! Кажи как си!

Хелън, аз поддържам 22 градуса през деня, но сме по-леко облечени. Опитай да вдигнеш градусите и виж как ще е Алекс.

Спомена за сокчета,но явно ме усети и каза ако искам да си карам на кърма до 6ия месец.Бебоче много плака,но засега е добре,не е особено усмихнат и спокоен,но всичко е в рамките на нормалното,май е по-ппоспалив.
Дано да не е ток=лкова страшно,колкото ми звучи.Пфффф...доктори били !!!! За нощното будене-много бебчета в темата вече се будят през нощта често.Марто снощи яде 4 пъти например,а миналия месец правеше по минимум 6-7ч пауза.Така е от месец вече.Хубаво е в Пловдив,нали? : )))

Има и АГ, и мамомлог и ехография на вътрешни органи. Обстойни са ни прегледите.

Ани2 - ми давам повечето пъти какво да го правя. 
Съвсем си е нормално според мен спането на Симонка - виж го моя синковец...надявам се да е период, че така не се издържа, пък и той се изнервя.

радвам се, че ме помните 
Е вдигнах го, прибрахме се с кенгурото, бутайки количката... Почетох из форума, оказа се, че има доста други случаи като нашия, спирам да се ядосвам и се надявам да е период и да отмине.
Щото аз мога да спя на 20 като съм добре завита, ама иначе през деня не мога да вирея на такава температура, студено си ми е