И аз си мисля, че там е коренът на проблема, а не да се дъвчат "по-богати/ по-добре омъжени" и "по-малко богати" и "по-самотни" майки по форумите - без въобще да се замислят, че случаи има най-различни, и никога не знаеш какво ще ти поднесе животът утре. Хайде стига сте защитавали "милата, горката държава"! Всеки си знае какво й и внесъл, и какво е получил - аз си знам, че съм била максимално коректна и шедра "наливачка" в нея, и ако някой не е бил така коректен, затова е икономическата и данъчна полиция, която също хрантутим. И да не ходят за жълти стотинки в издъхващи фирмички от 3-ма души, а да ходят там, където ще възстановят на държавата неправомчерно укрити/откраднати милиони. Ей, мечти... То се видя, че чеп за зеле не става от нашата държава. Та се чудя, наистина за какво й е народ, за какво й е прираст на тази държава - то наистина е безотговорно да раждаш деца, за да ги оставиш да живеят тука... 

Във всяка нормална държава такива безотговорни малоумници биха били лишени от родителски права. 
Във всяка нормална държава такива безотговорни малоумници биха били лишени от родителски права.
Препоръчани теми