НОИ пак прецаква МАЙКИТЕ с майчинството за 2-та година,бясна съм

• 102 428
  • 2 412
  •   1
Отговори
# 2 310
  • СОФИЯ
Предполага се, че големи хора могат да си направят сметката, когато става въпрос за деца.

И аз не го разбирам, но  много май не си правят. Нямало места в детските градини, ми от години няма, не е като за пръв път да се случва. Трябва да имаш резервен вариант. 

Тези, на които не им се отдава дългосрочно семейно планиране или имат доход под Н лв. и са в детеродна възраст да получат бонус - безплатна стерилизация. Тази мярка ще реши всички проблеми.

# 2 311
Аз отдавна си мисля, че за една определена група, тази мярка е наложителна.

# 2 312

Мълчи, че сега и за расистки ще ни обявят Laughing

# 2 313
Циганче пита баща си:
- Татко, какво е демокрация?
Бащата:
- Демокрация е тогава, когато всички бели работят, а ние получаваме помощи просто ей така.
- А това не ги ли дразни?
- Дразни ги, ама това вече е расизъм.

# 2 314
Ей сега Мишона ще ви разкаже игрите !

# 2 315
Що бе? Те не взимат 240 лева за втора година майчинство. Grinning

# 2 316
  • София
Ах, как никак не ме учудва кой се е изходил в темата. Sunglasses

# 2 317
Циганче пита баща си:
- Татко, какво е демокрация?
Бащата:
- Демокрация е тогава, когато всички бели работят, а ние получаваме помощи просто ей така.
- А това не ги ли дразни?
- Дразни ги, ама това вече е расизъм.

за стар виц 5 лв. глоба  Joy Joy Joy Joy Joy  Wink

# 2 318
Аз чакам от теб да ми кажеш какво е решението. Какво да направя, ако съм работодател. Вашите нужди и виждания са пределно ясни.  

не съм Касита, ама чай да ти кажа. Ако си работодател следва да спазваш действащата нормативна уредба и по отношение на работниците и служителите си.
Точно така. Видните бизнес дами,които си въобразяват,че държавата се крепи на тях да разберат,че са длъжни да спазват законите. Вместо това се чудят как да излъжат от данъци и осигуровки,как да прекарат работниците,как да уволнят бременна или майка с дете.А не да пищят до Бога колко ги била натоварила държавата.И да обиждат другите,които не са на тяхното мнение.

# 2 319
Ах, как никак не ме учудва кой се е изходил в темата. Sunglasses

Нито пък мен.

Предполага се, че големи хора могат да си направят сметката, когато става въпрос за деца.

И аз не го разбирам, но  много май не си правят. Нямало места в детските градини, ми от години няма, не е като за пръв път да се случва. Трябва да имаш резервен вариант. 

Хаха, и понеже няма места в детските градини затова да не раждат, така ли? Че нагънете се малко, де! Grinning Или преди да е влязла в детеродна възраст да реши бедна ли е или богата, че чак тогава да вземе и да мисли иска ли семейство или не и решението й да зависи от това дали има места в детските градини и каква е МРЗ...Много сте зле някои.
Ако не беше подло, щях да ви пожелая да ви увехне бизнесът до края на годината, но и да забременеете с трето  Mr. Green Laughing Но не съм подла, и няма да ви го пожелая, тя съдбата си е написана и само пътищата ни минават през нея. Crazy

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 16:21 от Мишона

# 2 320

за стар виц 5 лв. глоба  Joy Joy Joy Joy Joy  Wink

Стар, стар, ама актуален.
Освен ако Мишона не ги е интегрирала набързо, колко му е. newsm78

Ако не беше подло, щях да ви пожелая да ви увехне бизнесът до края на годината, но и да забременеете с трето  Mr. Green Laughing Но не съм подла, и няма да ви го пожелая, тя съдбата си е написана и само пътищата ни минават през нея. Crazy

Како, а  на ръка да ми погледаш искаш ли, докато имам някой лев? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 16:23 от нова

# 2 321
Имам колежка, която е циганка и по нищо не се различава от мен като ниво на работа...

ново лелче, просиш внимание ли?

# 2 322
Имам колежка, която е циганка и по нищо не се различава от мен като ниво на работа...

Въх, какво ли тий нивото.

# 2 323

Ай ся, не се прави, щом можеш да кълнеш, сигурно и на ръка гледаш или поне на златен пръстен.
 Laughing

# 2 324
Да вземем и ние да кълнем - да поработят, да се позамогнат и да престанат да хленчат. Макар че, то на крива ракета, космосът й пречи.

Общи условия

Активация на акаунт