Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 673
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Бихте ли ми дали линк към детски ясли (частни) и детски градини (държавни обаче) в Пловдив. Къде да търся newsm78
http://www.az-jenata.bg/article/5213/Detski-gradini-i-yasli-%E2%80%93-Plovdiv/ Дано ти върши работа. Частна ясла в Пловдив май е само "Вълшебник", а може и да бъркам.

Благодаря! Мислех,че има тема в Мамата Blush ама и това е ориентир,първо ми трябва обаче ясла и понеже искам да е само за половин ден на ясла през другото време аз ще си я гледам и затова съм се ориентирала към частните,но май няма така като погледнах от линка ти Thinking
Не е само Вълшебик, 4 са, моят син ходи във http://www.facebook.com/veselatakushta и съм изключително доволна. И там може на половин ден.

Мдам,знам вече колко са и съм се ориентирала и записали дори. Peace
Може ли с по 1-2 изречения + цени?

# 646
Кажете и на мен де Grinning. Кои са другите две, освен "Вълшебник" и "Веселата къща"?  bouquet

Дъга от мечти, Слънчевата къща, Приказка без край, Детство мое, Вълшебник и тази новата,която госпожата рекламира Peace т.е. са не 4,а цели 6 Sunglasses

# 647
Кажете и на мен де Grinning. Кои са другите две, освен "Вълшебник" и "Веселата къща"?  bouquet

Дъга от мечти, Слънчевата къща, Приказка без край, Детство мое, Вълшебник и тази новата,която госпожата рекламира Peace т.е. са не 4,а цели 6 Sunglasses
Дъга от мечти , Приказка без край и Детство мое са градини. Не знаех, че имат и яслена група.

# 648

Дъга от мечти , Приказка без край и Детство мое са градини. Не знаех, че имат и яслена група.

Ами аз лично съм ги обиколила всичките тези и исках прием от септември ,когато дребната ще е на 2год и 5м - и всички казаха ,че няма проблем,приемат Peace Даже имаше и на по 2год и 1м (ама в коя беше ще излъжа,че не помня вече) Peace

# 649

Ами аз лично съм ги обиколила всичките тези и исках прием от септември ,когато дребната ще е на 2год и 5м - и всички казаха ,че няма проблем,приемат Peace Даже имаше и на по 2год и 1м (ама в коя беше ще излъжа,че не помня вече) Peace
Добре де, някакви цени? Защото търсейки не намерих такива. Горе-долу? Praynig Че ако август не ни огрее държавна, ще трябва частна да търся... Sad

# 650
Всички варират около 270лв + - за половин ден и 360 за цял Peace
Живи здрави ние септември сме в Детство мое и там за половин ден с яденето е 260лв,а за цял 350лв.

# 651
За частни ясли има и Тракийче, но не разбрах функционира ли още.
И аз знам, че почти всички частни градини взимат и деца ненавършили 3 години, с което свършват черната работа с адаптацията и децата отиват в държавната готови.
Не беше отдавна времето когато казваха - под 3 години абсурд.
Но бяха само 2 частните градини и имаше наплив. Тези времена отдавна са история вече за съжаление...

# 652
Всички варират около 270лв + - за половин ден и 360 за цял Peace
Живи здрави ние септември сме в Детство мое и там за половин ден с яденето е 260лв,а за цял 350лв.
Благодаря за инфото   bouquet

# 653
Здравейте мили, пловдивски мами.
Аз съм от Габрово, но след по-малко от месец идвам да работя и живея в Пловдив. Не познавам почти никой и се надявам тук, в темата да намеря отговори на някои важни за мен въпроси. Ситуацията е следната. Дъщеря ми  е на 5 годинки. С нея ще живеем много близо до парк Лаута. Надявам се да се намери място в детска градина някъде около жилището ни. Също така трябва да  избера подходящ педиатър за нея, пък ако може и за мен Wink. Има ли места по детските градини в Пловдив. Моля, препоръчайте ми подходяща градина и добър педиатър намиращи се в близост до нашия дом!  Heart Eyes

# 654
 Praynig Praynig Момичета, кажете с кой автобус може да стигна от бул Източен (отсрещната стр на Каменица) до Здравната каса или казано до кръстовището на В Априлов и 6ти септември?
Трябва ми нещо, което се движи по Източен и после по 6ти септември и да е сравнително редовен превоз, че мен пеша ми е най-удобно, но в тази жега нещо ми  се изпарява желанието за разходки.  ooooh!

# 655
Здравейте мили, пловдивски мами.
Аз съм от Габрово, но след по-малко от месец идвам да работя и живея в Пловдив. Не познавам почти никой и се надявам тук, в темата да намеря отговори на някои важни за мен въпроси. Ситуацията е следната. Дъщеря ми  е на 5 годинки. С нея ще живеем много близо до парк Лаута. Надявам се да се намери място в детска градина някъде около жилището ни. Също така трябва да  избера подходящ педиатър за нея, пък ако може и за мен Wink. Има ли места по детските градини в Пловдив. Моля, препоръчайте ми подходяща градина и добър педиатър намиращи се в близост до нашия дом!  Heart Eyes

Аз не съм в района, но с детските градини в Пловдив е сложно.Виж, има цяла тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663393.0

# 656
Praynig Praynig Момичета, кажете с кой автобус може да стигна от бул Източен (отсрещната стр на Каменица) до Здравната каса или казано до кръстовището на В Априлов и 6ти септември?
Трябва ми нещо, което се движи по Източен и после по 6ти септември и да е сравнително редовен превоз, че мен пеша ми е най-удобно, но в тази жега нещо ми  се изпарява желанието за разходки.  ooooh!
със сигурност мога да ти кажа за автобус 99 който можеш да хванеш от бул "Христо Ботев" (там се намира Военна болница -за ориентир) ,който е редовен-през 10 мин.Минава през центъра и после през "6 септември" и спира точно на ресторант "Стадиона"  Simple Smile

# 657
lipss  Hug Hug Благодаря!
Аз се рових и намерих някакъв сайт на транспорта в П-в, там дават, че 14 минава през Източен и стига до там на 6-ти ІХ, където ми трябва, ще се пробвам с него, за да не се връщам чак до Военна болница. Rolling Eyes

# 658
Ани,понеже не ползвам градски транспорт,но пък 14 го срещам редовно из Кичука специално погледнах и явно нещо си се заблудила.....Така,че по добре провери тук: http://www.masov-gt.com/Karta.php?description=Интерактивна карта … ти в град Пловдив,че ще ти се наложи много да се връщаш.....Можеш да си зададеш начална и крайна точка и приблизителен час и ще ти даде всичките възможности.

# 659
за тролей 14 съм сигурна ,че ходи в "Кичука",защото аз съм от там .И съм още по-сугурна ,че няма да ти свърши работа,защото никога не е ходил в района на здравната каса(там съм прекарала 10 години)  Laughing.За автобус 10 съм сигурна ,че ходи до 2-ро Рпу ,но незнам точно откаде да го хванеш(мисля,че минава през "Капитан Райчо").Ако то е удобно на спирката на централни гробища 5-цата също ще ти свърши работа,но незнам как са с разписанието.За 99 съм 100% сигурна-редовни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт