Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 672
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Praynig Praynig Момичета, кажете с кой автобус може да стигна от бул Източен (отсрещната стр на Каменица) до Здравната каса или казано до кръстовището на В Априлов и 6ти септември?
Трябва ми нещо, което се движи по Източен и после по 6ти септември и да е сравнително редовен превоз, че мен пеша ми е най-удобно, но в тази жега нещо ми  се изпарява желанието за разходки.  ooooh!
На това кръстовище спират 99, 44, 37, 15, 5, 93, 222, 113. Но май нито 1 от всичките не минава по Източен  newsm78 Освен да смениш 2 автобуса.
10 минава по Гладстон и после спира на Свобода, не продължава по 6-ти септември.

# 661
Да се запиша при вас като бъдеща мама.

# 662
  • Пловдив
Шушулче добре дошла при нас   bouquet и лека бременност

# 663
Здравейте, момичета  Simple Smile
Знаете ли от къде мога да купя сандали Rider? Миналата година взехме такива на малкия от София и съм много доволна, но тук не знам къде има. Мерси предварително   bouquet

# 664
Commelina   bouquet Мерси, свърших работа аз, още на слудващия ден трябваше да отида и...нещо се обърках (както казва моята малката  Laughing ) уж гледах сайта на транспорта и там даваха за 14, но нее...тръгна в обратна посока, та кондукторката ми каза да слезна на следващата спирка и да хвана 5...но то докато дойде на някакъв друг се качих, важното е, че стигнах и свърших работа. Wink

lotos4e, по Ив Вазов няма ли магазин, в който да има и на Райдър неща, мисля, че в магазина на Саша2 (от страната на библиотеката), но къде точно се пада няма как да се сетя има техни модели, но дали има сандалки не зная.
 Blush отказала съм се да купувам каквото и да е било от "реални" магазини в последните години

# 665
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Simple Smile
Знаете ли от къде мога да купя сандали Rider? Миналата година взехме такива на малкия от София и съм много доволна, но тук не знам къде има. Мерси предварително   bouquet

Май в подлеза на Тримонциум имаше. Ако не ти е спешно следобяд като излизам ще проверя.

# 666
Мерси, anny_. _Пепи_, ще изчакам отговора ти    bouquet

# 667
  • Pb
Rider има на Пешеходния мост - от дясна страна е магазина, ако си с лице към Новотела.

# 668
Някой може ли да ми каже има ли все още магазин Булдозер в търговския център Сани? Къде другаде има по-голям?

# 669
  • Пловдив
mimetopl, ако не греша, магазин на Bulldozer има в Мол Галерия. Там има и някой модели на Rider.

# 670
  • Пловдив
Някой може ли да ми препоръча добър педиатър в Кичука.Знам,че вече питах,ама пред кабинета на тази  Апостолова има опашка 1час преди да започне работното и време  Whistling

# 671
Здравейте мами от Пловдив  bouquet
Имам магазин и случайно попаднах на фирма НИКИ СТИЛ,но ми казаха че в Пловдив имало доста производители на дамска конфекция и чанти,както и складове на едро с вносна стока.

Моля ако имате информация за  вашия град и околността да ме насочите с имена на фирми ,адреси...

# 672
Здравейте момичета   bouquet
да попитам и аз - откъде да си купя постелка за йога, не много скъпа  Wink

# 673
Здравейте момичета   bouquet
да попитам и аз - откъде да си купя постелка за йога, не много скъпа  Wink

В Метро съм виждала. Peace

# 674
Здравейте и от мен мамчета, нова съм във форума и ми е много приятно да ви чета   bouquet ! Имам син Алекс на четири месеца и ще се радвам да си общуваме и да си бъдем полезни  love001

Общи условия

Активация на акаунт