Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 835
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • В царството на мечтите
Здравейте стана ми интересна вашата тема и се надявам да ме приемете в нея   bouquet

# 196
  • Пловдив
Е добре, правете се на неразбрали. Най-малкото поне сте виждали по телевизията що е празнична обстановка. Край на темата за празничната обстановка. ooooh!

# 197
Е добре, правете се на неразбрали. Най-малкото поне сте виждали по телевизията що е празнична обстановка. Край на темата за празничната обстановка. ooooh!
Виждали сме, ама не в България. Laughing

# 198
Честита Нова Година! Бъдете здрави и много щастливи!

# 199
Честита Нова 2012 година и от мен!

# 200
Здравейте пловдивчанки,

има ли в в нашия град каквито и да е занимания, курсове и т.н. за деца до 3 год. 
Ще съм благодарна за всякакви предложения.

# 201
Здравейте пловдивчанки,

има ли в в нашия град каквито и да е занимания, курсове и т.н. за деца до 3 год. 
Ще съм благодарна за всякакви предложения.

http://www.shkolazadecata.hit.bg/

Честита Нова 2012г и от мен ,Пловдивски мамита Hug

# 202
Благодаря, със сигурност ще посетим някой от курсовете на бебешката академия  Simple Smile

# 203
Благодаря, със сигурност ще посетим някой от курсовете на бебешката академия  Simple Smile

Пиши като ходите,да дойдем и ние,че все си нямаме компанийка да отидем Simple Smile Hug

# 204
  • Пловдив
За много години момичета Hug
Ей, запалихте ме и мен с тази академия Simple Smile

На някоя детенцето посещава ли/посещавало ли е ДЯ "Слънчев рай" в Тракия? Малкия тръгна от 03.01 и имам куп въпроси...

# 205
  • Пловдив
ние на ясла се надявам да не ни се наложи да ходим, направо на градина или училище  Laughing

имам едни хубави шишарки и ми се ще да пробвам да ги направя като играчки за елха, решила съм за тази цел да ги пръскам със спрей, бял, сребърен и златен. идеи откъде да купя на хубава (евтина) цена? иначе знам галерията на центъра, но сигурно е поне 7-10 лв един спрей, а ми се иска да е до 5 лв.

# 206
  • Pb
.... спрей, бял, сребърен и златен. идеи откъде да купя на хубава (евтина) цена? иначе знам галерията на центъра, но сигурно е поне 7-10 лв един спрей, а ми се иска да е до 5 лв.
В Baumax цените са едни от най-ниските на подобни артикули, но честно казано не знам дали ще се взестиш в сумата 5 лв. на опаковка.

# 207
  • Пловдив
Под 7 лв не съм намирала спрей, а златните и сребърните са над 10 лв, преди Коледа златния от Баумакс го взех за 12. Peace

# 208
За много години,момичета.Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства.
Искам да се обърна по-конкретно към мамите от кв.Тракия-става въпрос за детските центрове в нашия квартал.Решили ме втория РД на нашето момченце да отпразнуваме в детски клуб,но освен-Хепиленд(в Галерия Мол) и Ян Бибиян(във Форума),за други не се сещам.Бихте ли споделили мнение,моля.Колко горе долу излиза като пари на час и т.н.

# 209
kamban4o  ние,а и всички около нас празнуваме в ДЦ Принцеси-до Кауфлан,точно над Автосвят!Цената е 10лв на дете,това включва 2 часа игра и меню,което ние правим за майките,понеже децата са ни малки!Менюто може да е принцеса с ПК или пилешки хапки с ПК!Центъра е малък,но пък много уютен,а собственичката е много мила и приятна и умее да забавлява децата!Обиколили сме всички центрове в Тракия,но никъде не намерих такова отношение към децата!Има ги във Фейсбук,потърси ги,но най-добре иди на място!

Общи условия

Активация на акаунт