Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 790
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • където си пожелая...даааа...
Мацки, дайте идея къде има добро зареждане на козметиките на Констанс Карол, Руби Роуз, Голдън Роуз, Флормар newsm78. Преди години, когато бях ученичка ги използвах доста, заради доброто съотношение цена-качество, сега обаче нещо не ги намирам /не съм търсила упорито Blush/, или по-точно не знам къде да ги открия Grinning. В центъра съм, така че ако имате идеи за този район ще ми е по-удобно Peace

# 481
Здравейте, извинете, че нахлувам в темичката ви, но зная, че тук ще получа най-точния отговор Hug
Търся хубаво място в района на Пловдив (до 50-тина км в радиус), къде да отседна с 6 годишния ми син за 2-3нощувки, бихте ли ми препоръчали някое, да е чистичко и да има детска площадка?
Предварително Благодаря!

Portokalka, на първо четене се сещам за Еко хотел-а на хижа Здравец, има детски кът и е прилично като обстановка. Още ще помисля за други места да се сетя.

# 482
 Здравейте!!!
 Интересуваме дали някой знае сладкарница в Пловдив, която да предлага БЕЗГЛУТЕНОВИ торти. Попитах на две, три места, но отговорът беше отрицателен.

# 483
Здравейте!!!
 Интересуваме дали някой знае сладкарница в Пловдив, която да предлага БЕЗГЛУТЕНОВИ торти. Попитах на две, три места, но отговорът беше отрицателен.

Може би е най-добре сама да си направиш  Peace и аз не се сщам за такава и се съмнявам да има! Торта без брашно ако предлагат, без ръж, ечемик или овес.... някоя сладоледена може би  newsm78

# 484
Здравейте, извинете, че нахлувам в темичката ви, но зная, че тук ще получа най-точния отговор Hug
Търся хубаво място в района на Пловдив (до 50-тина км в радиус), къде да отседна с 6 годишния ми син за 2-3нощувки, бихте ли ми препоръчали някое, да е чистичко и да има детска площадка?
Предварително Благодаря!

Portokalka, на първо четене се сещам за Еко хотел-а на хижа Здравец, има детски кът и е прилично като обстановка. Още ще помисля за други места да се сетя.

Благодаря  bouquet, ще потърся за сайт на хотела.

# 485
Здравейте!!!

сладкарница неделя имат

# 486
Здравейте, пловдивски мами! Искам да ви поканя на едно приятно разпускащо представление !Аз също съм пловдивчанка и следя темата ви когато мога !

"ПАК ЛИ ЛЮБОВ?!" - на 7 Май  от 19:30 в Клуб "Петното", гр.Плодвив

С участието на :

Илияна Гъделева и Радослав Гизгинджиев

Какво ново? ПАК ли Любов? И ТОЙ това пита...Мислиш си, че може да си потънал в кредити, но любовта е най-важното? И ТЯ така си мисли... Искаш да спукаш от бой любовта? И ТОЙ това иска...Мислиш си, че животът ти е подвижна индийска драма? И ТЯ това мисли...Не можеш да станеш отрепка, заради любовта?ХА-ХА! Всички го могат! Мислиш си, че можеш да различаваш секс от любов? ТОЙ знае рецептата...За теб любовният фасон е стимул? И за нея също...Обичаш растително сирене? И ТЯ обича...Не можеш и не искаш да правиш тутманици? ТОЙ също...ТЯ е дизайнер и се мисли и за пловдивската Кари Брадшоу! А ТОЙ е специалист в бракоразводните дела.Мислите си, че нямате нищо общо с тях ли?Пак си помислете:)Една неестествена среща ще покаже, цялата им естественост. Любовта има много лица и това са две от тях.

Сценарист и режисьор:Радослав Гизгинджиев

Поради ограничения брой места в заведението може да направите предварителна резервация на телефон 0887937513

# 487
голдън роуз има в мола по щандовете във фоайето
п.с. чухте ли силен гъмеж?

# 488
голдън роуз има в мола по щандовете във фоайето
п.с. чухте ли силен гъмеж?
Аз си мислех, че е бомбичка някаква квартална? Те си гърмят понякога.. (до Герджика съм)

# 489
 Ерин Брокович,благодаря ти!!! Непременно ще проверя.

# 490
  • Пловдив
Мацки, дайте идея къде има добро зареждане на козметиките на Констанс Карол, Руби Роуз, Голдън Роуз, Флормар newsm78. Преди години, когато бях ученичка ги използвах доста, заради доброто съотношение цена-качество, сега обаче нещо не ги намирам /не съм търсила упорито Blush/, или по-точно не знам къде да ги открия Grinning. В центъра съм, така че ако имате идеи за този район ще ми е по-удобно Peace
- ТЦ Гранд, на последния етаж, вдясно от ескалатора
- в подлеза на Тримонциум - има 2 магазинчета за козметика, мисля че и в двата се предлагат тези марки

# 491
  • където си пожелая...даааа...
- ТЦ Гранд, на последния етаж, вдясно от ескалатора
- в подлеза на Тримонциум - има 2 магазинчета за козметика, мисля че и в двата се предлагат тези марки
Благодаря ти, Кате! Аз утре ще ходя до подлеза на ц. гара и ако няма голямо разнообразие ще мина и през Гранд-а Peace

# 492
Момичета,някой може ли да ми каже къде мога да поръчам апликация за торта или направо торта със някаква снимка по мой избор?

# 493
Торта със снимка правят в "Скалата". Вероятно и другаде, но със сигурност знам за тази сладкарница.

# 494
  • Пловдив
Торта със снимка правят и в Попимони.

Общи условия

Активация на акаунт