Пролет, лято, есен, зима - ПЛОВДИВчанки в бг-мамма винаги ще има - 29

• 47 675
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
За химическо препоръчвам Рефреш. Имат на няколко места. Имат сайт, така че от него може да се избере удобна локация за теб  Peace

# 631
  • Пловдив
Аз все още търся ЛЛ както за детето,така и за нас!Моля за препоръки Peace Praynig

Искам само да е по-разбран и съвременно мислещ,да дава направления когато е нужно.И да не изписва АБ още от вратата Confused Grinning

# 632
  • Пловдив
Здравейте   bouquet
Търся си компания за разходки в Тракия Simple Smile С малчо все се разхождаме сами и ни се иска да си намерим дружинка  Simple Smile Хайде мами от Тракия пишете ни Simple Smile

# 633
  • Пловдив
Kaliopa02, ние сме в Тракия (бл. 52), но разходките ги правим след 17:00, че до тогава сме на ясла Peace

# 634
Kaliopa02,и аз съм в Тракия,всеки ден преди обед и следобед сме в парка с/у Детски свят.Вече рядко правим разходки с количката,защото човекът иска сам да ходи и не му се вози много.Седи,но ако не прекалвям  Simple Smile Ако ти е близо,заповядай в парка  Peace

# 635
Аз все още търся ЛЛ както за детето,така и за нас!Моля за препоръки Peace Praynig

Искам само да е по-разбран и съвременно мислещ,да дава направления когато е нужно.И да не изписва АБ още от вратата Confused Grinning

Аз съм доволна от Еми Менчева. Кабинета и е във ВмИ на В.Априлов.Много чакане пада обаче.Иначе е внимателна с всеки пациент и не претупва, независимо колко хора има.Малката е на година и 9м., досега настинките сме ги минавали с витамин С, еуфорбиум и капки за нос.Верно, не е боледувала сериозно, но все пак не изписва антибиотици за щяло и нещяло.Направления съм взимала всичко  на всичко 2бр. за 6-7 години, но и толкова са ми трябвали. Е, за захранването на бебе имахме различия, но и не е ставал сериозен въпрос, примири се докторката с моите разбирания Heart EyesНо пък за другите неща я признавам. Имах случай преди години, много гаден грип-отидох при д-р Вягов на частно, защото тя беше следобед, а на мен ми беше зле.Изписа ми антибиотици и хомеопатия за 80лв със съмнения за пневмония без снимка.Следобед все пак отидох и при Менчева за второ мнение.Изписа ми Тайлол Хот.Оказа се ,че този грип се лекувал с това и за седмица бях чисто нова...

# 636
Здравейте момичета как сте?
Не съм писала от почти година...... Embarassed
Кажете имате ли инфо за приема в детските градини в Кичука за набор 2010г.

# 637
За химическо препоръчвам Рефреш. Имат на няколко места. Имат сайт, така че от него може да се избере удобна локация за теб  Peace

Благодаря  Hug

# 638
Здравейте момичета как сте?
Не съм писала от почти година...... Embarassed
Кажете имате ли инфо за приема в детските градини в Кичука за набор 2010г.

Инфото е, че сигурно ще ни хване електронното записване. Седим и чакаме  #Crazy

# 639
Вече в която и градина да отида ми казват - Вие подайте молба, но няма смисъл, защото като влезе електронното подаване всичко ще започне от начало. Даже и за яслите. Ние сме набор 2011

# 640
Момичета, какъв транспорт ходи до Торнадо трип в блок 104А в Тракия? От Централна гара какво мога да хвана?

# 641
Момичета, какъв транспорт ходи до Торнадо трип в блок 104А в Тракия? От Централна гара какво мога да хвана?

Торнадо е фирма за сладкарски неща ил не е това? Ако е, може с 29 на Форума и от там пеш.

# 642
Бихте ли ми дали линк към детски ясли (частни) и детски градини (държавни обаче) в Пловдив. Къде да търся newsm78
http://www.az-jenata.bg/article/5213/Detski-gradini-i-yasli-%E2%80%93-Plovdiv/ Дано ти върши работа. Частна ясла в Пловдив май е само "Вълшебник", а може и да бъркам.

Благодаря! Мислех,че има тема в Мамата Blush ама и това е ориентир,първо ми трябва обаче ясла и понеже искам да е само за половин ден на ясла през другото време аз ще си я гледам и затова съм се ориентирала към частните,но май няма така като погледнах от линка ти Thinking
Не е само Вълшебик, 4 са, моят син ходи във http://www.facebook.com/veselatakushta и съм изключително доволна. И там може на половин ден.

# 643
Бихте ли ми дали линк към детски ясли (частни) и детски градини (държавни обаче) в Пловдив. Къде да търся newsm78
http://www.az-jenata.bg/article/5213/Detski-gradini-i-yasli-%E2%80%93-Plovdiv/ Дано ти върши работа. Частна ясла в Пловдив май е само "Вълшебник", а може и да бъркам.

Благодаря! Мислех,че има тема в Мамата Blush ама и това е ориентир,първо ми трябва обаче ясла и понеже искам да е само за половин ден на ясла през другото време аз ще си я гледам и затова съм се ориентирала към частните,но май няма така като погледнах от линка ти Thinking
Не е само Вълшебик, 4 са, моят син ходи във http://www.facebook.com/veselatakushta и съм изключително доволна. И там може на половин ден.

Мдам,знам вече колко са и съм се ориентирала и записали дори. Peace

# 644
Кажете и на мен де Grinning. Кои са другите две, освен "Вълшебник" и "Веселата къща"?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт