ЗАНИМАНИЯ С 4 - МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 30 543
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Тук (в Скопие) намерих само с отворени крачоли (76 р-р) Simple Smile

# 121
Нещо като грейки. Ей, побърках се днеска. Не знам какво му е на дребосъка, ама един от тези дни, в които ме изкарва извън релси. Не съм имала такъв ден от два месеца насам. Ужасен е, издивявам. Ръцете ми окапаха, а пусна ли го, се почва една истерия...

# 122
  • София
здравейте,ние сме в парка,аз се опекох а дребния спи.Обличам го така:боди с дълъг ръкав,леко пуловерче,надолу чорапогащник и дънки или анцуг, якенце и тънка шапчица и в количката с леко одеалце.

# 123
Майче, аз много по-спокойно приемам вече тия "зли" периоди откакто прочетох в един блог, че маркират важни етапи в развитието на бебетата. Ето тук Гадно е, но отминава. пак добре, че трае само дни, при някои са седмици или перманентно са си нервни, така че - радвай се.  Hug

Много тъпо с космонавтите.

# 124
айде и ние тука  Simple Smile
Сега съм си изпросила час за почивка и чистене на къщата (дадох бебо на бабата) - та се записвам да ви изчета после, че моето дзверче все занимания иска, и как го мъчат зъбите напоследък...

# 125
ИрПуц , благодаря ти много, много за статийката. В действителност нервните периоди ни съвпадат ги имаше като замисля. Той сега е 17-а седмица, макар че данните написани съвпадат изцяло с неговото поведение за 19-а седмица (ама той си върви напредничав пу-пу), така че явно сме в такъв скок. Какво да се прави, ще стискам зъби и ще правя мускули на ръцете Simple Smile)) Щом има по-голяма нужда да се гушка с мама, не мога да му откажа Simple Smile)) Сега най-сетне заспа, успях да заредя яденето и се чувствам направо като нова.
А във въпросния сайт съм чела публикации и много го харесвам. Тази не я бях чела и е поредната много полезна статия там.
Пак се размрънка, отивам да го проверя... До скоро, мацки! Simple Smile))

# 126
За нищо.  Hug На мен също ми е много полезен блогът - без крайности, само добре поднесена информация. Според тези периоди, при нас уж трябва да е започнала, или пък тези дни да започне въпросната трета криза, поне така го сметнах. Пу-пу засега е спокойна.

heberlea, добре дошла.  Grinning

# 127
  • София
Пуци интересна статия  bouquet Открих много неща сходни с поведението на моето момче в момента:)

# 128
Чудесно, много се радвам.   bouquet Наистина ти е някак по-спокойно като знаеш, че не се гевези просто ей така, а има солидна причина да е нервно детето.  Simple Smile

# 129
  • Sunshine state
От статията схванах,че всъщност всяко ново нещо,което детето открива,предимно действие,което може вече да извършва,му действа по този начин и предизвиква у него нервност.Напълно вярно,съдейки по Лора.Ето как в момента се оплакваме,че постоянно напират да стават и мрънкат,ако не ги повдигнеш.Така беше и с преобръщането.А най-добрият лек е,да го занимаваш с нещо друго,за да спре да нервничи.  Simple Smile
Благодаря на Пуци   bouquet
heberlea  Hug

# 130
Да, определено е така. А колко се чудихме с таткото защо така нервно удря играчките, че дори ги откача от гимнастиката и защо преди ме милваше, а сега само ме щипе и драска. Да не говорим, че не суче, а се лигави и ме смуче само, докато с горната ръка маха нервно и драска с нокти, после изведнъж почва да пищи да го вдигна и след 10мин пак търси цицка... Целите ми гърди са издрани в момента...

# 131
  • София
Пупи, при нас подобни нощи са почти всички... Цяла нощ се въртя, мрънка, проплаква, търси чай, търси биба, търси мама... В 5 ч. се събуди и до 7.30 се забавляваше чудесно, като ми бъркаше в устата, очите, ушите, носа... Абе, не ми се говори  Tired
Мая, споко, те дребосъците са също като нас - имат си "кисели" периоди. Ще се кротне, днес явно ви е тройно критичен ден... А за окапването на ръцете - ми аз по цял ден разнасям едни 11 кг. на ръце...
Аз не съм си много в правата да казвам "добре дошли" на нови мамчета, щото и аз съм ви малко като на гости...  Hug

# 132
Е, че защо да си на гости, само защото момъкът ти е по-голям? Стига и ти.  Wink

Мен ме дере по лицето с изследователска цел - мачка, щипе бърка ми в устата, голяма забава е. А дере, щото не мога и не мога качествено и равномерно да й изрежа всички нокти, много шава.  Crossing Arms А докато суче ме хапе с венци, дяволчето му с дяволче. Стиска и дърпа, сякаш съм от ластик.  Twisted Evil

# 133
Мацки, държа да споделя!!! Сложих го по коремче преди 5мин и сега се извъртя на 180 градуса в кръг Simple Smile)) Снощи пък почти се превъртя, докато го преповивах... Май верно ще учим нови неща. Ааа и като седи в мене вече не се клатушка като пияница Simple Smile))

# 134
  • София
Е, че защо да си на гости, само защото момъкът ти е по-голям? Стига и ти.  Wink
Еми... да...  Embarassed То нали за 4-месечни... Пък ние на 9 и половина...  Embarassed Ама сте гостоприемни и се възползвам!  Hug Казвам ви чао и лека вечер (и нощ после)! И моля ви, не изписвайте темата до утре, че не ми стига времето да ви прочета...  Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт