ЗАНИМАНИЯ С 4 - МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 30 542
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Еха как ви намерих без да искам Simple Smile Но утре ще ви прочета и ще се включа, че дзверо ме чака.

# 106
Добро ви утро от първата смяна.  Mr. Green

Здрасти, Магнет!

И аз взех лъжички на Нук, да ги видим. Досега лъжица не съм ползвала, действам с капкомер.

# 107
И ние сме тука пием кафе с малкия и се точа за разходка следобед да видим.
Магнет Велкоме Simple Smile

# 108
  • Berlin
Добро утро и от мен!
Кажете какво обличате за навън,че съм в голяма чуденка? Не искам да слагам 100 ката дрехи.... време ли е за яке?
Имам ватирана жилетка и зимно яке за отгоре. Онзи ден излизахме и сложих боди с дълъг ръкав,блуза и жилетката,долу ританки и панталон отгоре,шапка и сложих покривалото на коша, но май му беше топло.ръчичките му бяха топли навън,а си беше студено времето.

# 109
Аз го обличам с боди и гащеризонче с дълго ръкавче, отгоре чувалче за бебета (ватирано с дълги ръкавки) и така. Онзи ден излизахме с количката и сложих зимното чувалче от количката, но като че ли му беше много топличко. Вчера и онзи ден само с неговото си чувалче беше ок, само бузките му бяха студенички и мама солидно ги мачкаше Simple Smile))

# 110
Добро утро, пропуснах! Simple Smile) Черпя ви с едно мляко с нескуик! Simple Smile

# 111
abs  аз обличам като тебе, после завивам с одеалце /полар + памучно според градусите/ - още в коша за новородено се возим. Имам Hauck Malibu и както вече споменах скоро мисля да сменям коша и евентуално чувал за количката или космонавт ще се вземе. На мен идеята с накатването да има възможност за събличане като се влезе на по-топло/в Мола - то нашето в Русе е пародия на МОЛ, ама нейсе/ - и да мога да сменям памперс, че сме голям покльо/то като пие вода като жаба/. За ританките под панталона довода е на мъжо - къв чорапогащника к'ви 5 лв. нали е мъЖ  newsm62. Пък, ако от сега вкараме всички зимни дрехи, после като падне дебелия сняг накъде повече ще обличаме. А бе лудницата е пълна.

# 112
Напълно подкрепям, Devil_Rose   Peace

# 113
  • Sunshine state
Добро утро,момичета!Добре дошла magnet_for_happiness  Hug
И аз обличам с боди с дълго ръкавче,чорапки и отгоре гащеризонче с дълъг ръкав,отгоре покривам съз зимното чувалче на количката,но това в много големия студ,както беше миналия ден.За зимата ще слагам и одеяло.  Peace
Мая,благодаря за млякото,сръбвам си.  Simple Smile Аз съм на еспресо,както всяка сутрин.
Тази нощ,нашата послушана спала до 6 и 30ч.,а след това до 10ч. Баща й е много доволен и изглежда наспан.  Flutter
Сложила съм тенджерката с картофите и ще се приготвям за обяд.  Sunglasses

# 114
  • Berlin
DEVIL_ROSE, Аз съм с hauck apollo и се чудя дали да сменям коша, иначе си имам и чувалче за другата част на количката. Иначе и коша има покривало и не духа вътре.
ние засега само навън обикаляме и не се налага да го събличам. Значи могс само пснталон да слагам, наистина ако сега почнем с дебелите дрехи,какво остава за зимата...

Mayadio,предполагам,че чувалчето ти е космонавтче,ама долу е като торба,а не разделено за 2те крачета.

# 115
Аз я обличам с боди с дълъг ръкав, крачета голи, отгоре гащиризон и я пъхам в космонавта. В количката я завивам до коремчето с памучно одеалце, така, за мое спокойствие.  Като застудее, мисля да добавя чорапки и евентуално чорапогащник. Космонавтът много топло държи, забелязах. Много внимавам да не я навличам твърде, че хич не искам да я изнежвам.

# 116
  • София
Здравейте, девойки  Hug
Хем не съм мигнала тая нощ заради моето диване, хем вижте по кое време "идвам да ви видя"....
Гледам навън бебоците на вашите месеци ги сложили в чувалчета в количките. Е много уютно изглежда! И топличко. И аз моя шишо бих го навряла в чувалче, ама къде ти... Той ще опищи света.
Един съвет от мен - ако обличате бебчовците с панталонче (а не с космонавт), не е зле да обуете едно чорапогащниче отдолу. Да не са голи крачетата, че от тях най-много се изстива. Вие си знаете, аз от опит...  Peace
Офф, малко съм неадекватна, Ша мЪ извинитИ, ще седна в публиката да ви погледам... ъъъ... почета...

# 117
MelindaD, милата Simple Smile) Много як пост. А чувалчето е отдолу като торба, да Simple Smile Чудя се още дали да му взимам космонавт. Иска ми се да е отдолу затворен. а не с отворени крачоли... Ама пък ако го изнасям само на ръце или в коша,  за к'во му е... Може би ако стигнем до возене в седнала позиция, преди да си идат студовете, ще му купя Simple Smile

# 118
Мая, нашият космонавт е затворен на крачетата, мислех, че всички са така.  newsm78

# 119
  • Sunshine state
И аз не обичам отворените панталонки,понеже много често си изхлузва чорапките и краката и се оголват.Ние току що приключихме с обяда.Излапа цялото пюре с ръмжене,дори и направих още малко,че май не й стигна.И него изяде и сега се бие с една играчка.  Grinning Снощи кашичката свърши и днес й взех нова,същата.Определено я засища и спи по цяла нощ.  Благодарна съм на педиатърката си за този съвет.  Heart Eyes
Мели,защо не сте спали?  Sad

Общи условия

Активация на акаунт