ЗАНИМАНИЯ С 4 - МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 30 581
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Sunshine state
Да,именно и на мен на моменти ми се виждаше несериозен,примерно как разбраха,че се придвижвали с влак?Май имат някакви ясновидски способности. Rolling Eyes Laughing И схватките им бяха малко ала "Матрицата".А съществата (вампирите),си бяха изкопирани от "Заразно зло".  Wink
Следя по немската True Blood.  Peace Сложила съм си Bad Things за рингтон.  Embarassed
Много се отнесох аз май.  Mr. Green

# 511
Следя по немската True Blood.  Peace Сложила съм си Bad Things за рингтон.  Embarassed
Много се отнесох аз май.  Mr. Green

Мнихихи, редовните в ИК-темата всички бяхме по едно време с тази мелодия на телефоните, ти защо не си се мернала там? А филмово пробвай и "Свръхестествено", хем е много сезони, хем е много хубав. Простете за спама.  Embarassed

А аз да питам, като сефтосваме твърдата храна, ако случайно пожелае повече от една лъжичка да й дам ли?

# 512
  • София
А аз да питам, като сефтосваме твърдата храна, ако случайно пожелае повече от една лъжичка да й дам ли?

Е, може и две  Peace Ама не повече. Особено ако това е изобщо първата различна от млякото храна

# 513
Мерси! Да, за съвсем първата питах.

# 514
  • Sunshine state
Ох,аз да ви кажа съм голяма калпазанка..От втория ден започнах да си й давам цялото количество.Естествено,не съветвам никого да го прави.Само си признавам..  Blush
Пуц,не си ме мернала,защото не участвам в подфорумите много много,само чета и то от време на време.  Embarassed

# 515
И аз ще се присламча към лагера, който обича да гледа филми със зомбита, вампири, изобщо си падам по филми на ужасите и мистерии не само с вампири, но и всякакви подобни страхотии.

АЗ си мислех, че при първото захранване с различна от млякото храна се дава цяла порция.  Joy

На моето бебе снощи не му правих чай и в резултат на това беше много изнервен днес цял ден. Направо ме побърка, но го оставих да си попищи и да си пореве докато измия шишетата. Когато отново дойдох в стаята, беше заспал.
През нощта се опита да ми прави същия номер с биберона - да го плюе и да реве точно когато си легна, но след поредното (не знам кое) ставане му казах, че повече няма да ставам и да не си плюе биберона. Е, не ме послуша, но след като ревна аз не станах и го слушах няколко минути, след които си заспа. Та се замислих, че ще си запива и без постоянно да будувам заради него. Обаче и двамата се изнервяме много по този начин. Аз обаче съм решила вече да си го оставям да се нареве и сам да заспи вместо по 2 часа да го дундуркам без ефект и да ме прави луда. Като го оставям след 5 минути реване и дране е заспал.

# 516
  • София
Та се замислих, че ще си запива и без постоянно да будувам заради него.

Ааа, той даже ще предпочита да си заспала, да може да си запива на спокойствие...  Joy Joy Joy Май си гладна, папкаш буквите!  Laughing
Ако става дума за 5 минутно реване, по-добре наистина да си пореве, да си изразходи енергията и да заспи. Ама не повече от 5 мин.!

# 517
Мен днес това чудо ще ме побърка. Ревва внезапно, иначе мрънкя почти непрекъснато. Подсечена е от няколко дни, мажа като бясна, проветрявам я и още не се е оправила.  #Cussing out Само сутринта беше спокойна.

# 518
  • Sunshine state
Айдеее,нов бисер за Мели!Голям улов тия дни,а?  Laughing
Много ме е яд,защото написах поста си и нещо сайта ми лагна и съответно всичко изчезна.. Tired
Сега по-накратко да обясня за какво иде реч.Както казах,тези дни малката е ужасно изнервена и постоянно мрънка за нещо.Слагаш я да седи-недоволна,слагаш я да лежи-обръща се по корем,омръзва й и започва да кряска,абе угода няма.И днес се обадих на майка ми да й споделя тези си неволи,че ми беше изпушила главата.Тя от своя страна се обадила на наш семеен приятел-педиатър,който казал,че най-вероятно са зъбки.Въпреки,че венците й не са подути,и аз имам такива подозрения,защото като бръкна с пръстче да й опипам венеца,тя се нагажда и дори замижава от кеф,явно я сърби.Та,сега по негова препоръка ще даваме Дентокинд и ще мажем с Калгел.Дано нещата да поутихнат,защото иначе ще луднем. Praynig
Ахилеа,много правилно си постъпила.То ако се втурваш всеки път,щом детето изреве,ще станеш разноглед.  Hug
Пуц,при нас е същото,не издържам ви казвам!!!  #Cussing out #Cussing out Дори и в момента крещи пронизително с наченки на рев...  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 18:29 от Pupitka

# 519
  • София
Айдеее,нов бисер за Мели!Голям улов тия дни,а?  Laughing

Ааа, вас вече няма да ви цитирам  Grinning Дружки сте ми и вече нИ щЪ да ви изтипосвам  Stop

Горкичките, лудницата е пълна, а?  Hug Ужасни са тия дни, в които бебоците се превръщат в малки чудовища...
Пупи, те зъбките дразнят и като си проправят път през тъканта на венеца - може нищо да няма, ама те от вътре да напират и да дразнят. Мажи, давай Дентокинд-а и дано има ефект!
Пуц, с какво мажеш подсеченото?

# 520
  • Sunshine state
Що бе?Това за запоя не е за изпускане.  Laughing

# 521
  • София
 Mr. Green Ми защо не го цитираш в "онази" темичка  Laughing

# 522
Grinning ама вие още ли им севръзвате на мрънкането на дИцата, на моменти са големи актъори. Аз вчера така малкия мрън-мрън, пък на мен ми едно спокойно, викам си постигам самоконтрол даже се шегувам с него - по едно време ми светна, че бях изяла 3 бонбона с коняк вътре.
Но има дни, в които направоооо....
Това с запиването е яко - като знам какво правят децата като ги няма мама и татко наблизо ми настръхва косъма. Все пак и ние сме били на "самоконтрол" катчо по-малки Simple Smile.

# 523
Мели, със "Здраве" бебешки мажа. Досега винаги за отрицателно време е минавало зачервяването като намажа с него, сега обаче, тъкмо се поуспокои и госпожицата издриска нещо високотоксично и пак се зачервява, въпреки че сменят моментално и изобщо я дебна, че от няколко дни е много дрислива, като новородена ака, след всяко ядене и веднъж-два помежду тях.  ooooh! Но не е диария със сигурност, та за това поне съм спокойна.

# 524
Хахахах, запиването и на мен много ми хареса.  Joy Много се развеселих - даже не ща да го оправям. А коя е тази тема с бисерите?!  Rolling Eyes
Че съм била гладна е сто на сто понеже от тоя бебок не мога да смогна да се наям и по едно време стомахът вече яко стържеше...

Общи условия

Активация на акаунт