МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ризова Shockedщях да ти пиша един гневен пост и да ти разказвам колко си луда, но реших крайните мерки да ги оставя за в бъдеще, ако пак се повтори неразумното ти поведение. smile3512
Засега само ще се огранича с отговорите на импровизирана анкета.
Обръща се от гръб по корем-да
Обръща се от корем по гръб.-да
Заема поза за пълзене, но не пълзи -не
Пълзи.-не
Изправя се- не
Храни се само.- тук отговорих с да, но имай предвид че в стомаха му попада почти нула
Подава ръчички за ГУШ.-да
Стои стабилно седнало.-не
Смее се с глас.   -много рядко
Пляска с ръчички-не
Тази анкета какво ти говори за моето дете?-нищо. Ако отговорите на всички въпроси бяха "да"? Или ако бяха "Не". Може би просто с първото си свикнала да си начело.
Ще ти кажа още нещо, Емил до една възраст също беше в първите редици, това не му попречи тази година да го признаят за негоден да отиди в първи клас. Всички норми са много относителни.

Тези които ми завиждат за хола, аз съм почти на 40 момичета, сигурна съм че много от вас към 40 ще го имат,може и по голям

# 181
Г-жа Стихийно бедствие, ние благородно ти завиждаме за хола Simple Smile))). А според мен това за възрастта е относително. Пожелавам ти искрено в тази къща да има много радост и усмивки Simple Smile))

# 182
Тези които ми завиждат за хола, аз съм почти на 40 момичета, сигурна съм че много от вас към 40 ще го имат,може и по голям
За съжаление няма такава зависимост,размера на хола не расте пропорционално на годините ,но иначе добре звучи и го пожелавам на всички  Peace на мен си пожелавам робот,дали ми стигат годините newsm78 33  Wink
Да си напиша Ивана и Андреа са страхоооотни  Heart Eyes Heart Eyes
Срещата беше супер,дано да има още хубави дни и така да се събираме   Hug

# 183
  • Пловдив
Първо, мерси, момичета, за подкрепака, май съм прозвучала по-унило, отколкото се чувствам всъщност.
Госпожата не може ли нещо да се направи, навсякъде казват, че е добре за всяко дете да посещава училище, което много много помагало, защо тези некадърници правят такива заключение, само в ущърб на Емо..., а до колкото съм разбрала, той е сравнително добре, и за него може да помогне още повече? Дано прескочиш бюрократичната машина ,ти си борбена жена и знам, че ще направиш всичко възможно  Hug
Май съм пропуснала това за робота, връщам се да чета, може и да ме огрее някой ден  Grinning
лилироуз ех, стискам палци, дано има новина  Hug И ние работим за трето, ама при нас нещата стават бавно и трудно и я станат, я не, та наистина се радвам, ако си бременна.
Като стана въпрос за Хемоглобина на изследванията на моята буба излезе ...141  #Crazy #Crazy #Crazy, което ме втрещи и ме вкара в някви филми. Ама понеже другите неща са наред, та не е толкова страшен, ама все пак тя е много злояда и този хемоглобин направо изтрещява. 115 мисля си е съвсем в ред и за бебе, та и за голям човек. Докторите много обичат да изписват медикаменти.

# 184
Съжалявам,че  днес не можахме да дойдем-предполагам че сте си изкарали страхтно!Петя от нощес е с хрема много се тормози милата и започна да подкашля та я водих на доктор днес.ЗА сега не е сериозно и дано не става,че много ме е яд-вчера сигурно я простудих. smile3538
Утре ще си добавя снимка на гарджето за албуа,моля да ме изчакате.Плачка бебка чао.

# 185
Лилироуз,а честито preggo ,  разконспирираха те момичетата Wink
 Joy Joy Joy

# 186
Маринелс Честито на приятелката ти за малките принцеси   bouquet

За залъгалките Виктор я ползва най вече когато заспива. Аз така го научих  Sunglasses признавам си без бой  hahaha Но бях писала и по рано, че от многото висене на гърдите ми, зърната ми бяха целите изранени и не издържах.  ooooh!  Аз мисля че му е рано да го отказвам сега му излизат зъбите и го сърбят венците и е ужасно крив.  Crazy Вече даже и на вън  ooooh!

За подаръците за Коледа   не съм мислила, но може би трябва ако реша да ги поръчвам по нета  Mr. Green

Любими играчки свирещи, шумящи, но най вече кабели, лаптопа, тел, дистанционно и чехли  newsm78

За непознатите хора Все още се хили ако е в настроение, ако не е ги гледа сериозно. Обаче реве от много гласовитите  Laughing

Люба какви са таз работи  Shocked  Радвай се на малката и не се занимавай с глупости  Hug

Скреч Не съм забелязала да има зависимост. Тъй като аз от няколко дни го правя това заместване. А кърмата си намалява не знам защо  newsm78 няма нещо което да съм чула/прочела и да не съм го пробвала  ooooh! И до сега се храним на поискване денем и нощем с изключение на това хранене около 18ч. А тъй като сега пак ми дойде и в 17ч тък като ревеше му давам да суче и той само опита и се дръпна   Shocked  сякаш не му харесва вкуса  newsm78 опитва и се дърпа  Thinking

Ха Ха Ха лилироуз май аз съм виновна  Whistling

# 187
Люба, виж че и вие имате рекорд - 141 хемоглобин    Shocked Hug Wink

Жени, пък и всички други мами (и Ивелина вероятно ще го има този проблем в Солун) - кажете сега: как да въведем ние това НЕ и то да започне да действа категорично, когато по-амбивалентно (тази дума спонтанно ми дойде, какво да правя, Бетичка Wink ) в нашия случай положението не може и да бъде: аз му говоря на български, баща му на гръцки, а на гръцки, както знаете същата дума, звучаща като "НЕ" значи "ДА"  newsm78  Wink

Да ти кажа, Жени, никак не съжалявай, че нямате сребърна лъжица - от единственото ми нейно ползване за първите няколко лъжички на Марио впечатлението ми е, че е доста неудобна, оставяща усещането, че всеки момент ще се подхлъзне в гърлото на бебока. На нас ни я подариха, не бих я купила. Ние иначе сме си от най-ящните, но когато не харесваше елдата в началото Марио, отлична работа ми вършеше пеещото букварче на Фишер Прайс - слагах го пред него, той си го натискаше тук-там и уж въртеше страниците, и неусетно си изпапкваше всичко.

Така, значи, Скреч, Никола заспа, а ти реши да ни "Скреч-неш" Wink  Hug Е, с обществен транспорт се наемам при Катилиас до Австралия да стигна сама с количката (това е поздрав към Магика  Hug), ама да давам парчета храна на бебока си ме е страх, и това си е! Обаче все пак имам напредък, благодарение на гризинките на Мигео!  Hug  

Докато Лилироуз не си каже "Право, куме, та в очи", аз оставам Тома неверни Simple Smile

Сега важната финансова информация: от 27 октомври за 5-6 дни в ДМ ще има 15 % намаление на всички пюрета, памперси и кърпички!

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 21:52 от sirence

# 188
sirence-dlagodarq za infoto,super si. Peace

# 189
luba_rizova, неизбежно сравняваме децата си с връстниците им, обаче анкетата всъщност показва, че едва 2% пляскат с ръчички и само малко над 4% да могат да пълзят и да се изправят. Сигурна съм, че всяка от нас ще има с какво първа да се похвали.

Сега важната финансова информация: от 27 октомври за 5-6 дни в ДМ ще има 15 % намаление на всички пюрета, памперси и кърпички!
Заслужаваш една почерпка от нас   bouquet

на мен си пожелавам робот,дали ми стигат годините newsm78 33  Wink
Не знам годините дали имат значение и за това  Wink Трябва си някаква причина, която да изисква подобна покупка  Mr. Green У нас например, като забременях и връчих прахосмукачката на мъжа ми, веднага се обазведохме с това чудо. А 2 седмици преди да купим Румбата, изобщо не знаехме за съществуването на такъв робот. Това е най-бързата ни покупка и една от най-практичните, въпреки че бях много скептично настроена.

Срещата беше супер,дано да има още хубави дни и така да се събираме   Hug
Дайте да сменим поне веднъж локацията на срещата  Praynig.....Много ми е далечен този парк Заимов  Tired

Лилироуз,а честито preggo ,  разконспирираха те момичетата Wink
 Joy Joy Joy
Не бе, тя сама си каза
рано, рано почва да ми се повдига

Хайде, лека вечер и сладко спящи бебоци  Hug

# 190
Еееее, нека наистина темичката да се пълни само с хубави новини! Браво! Но най- добре всеки да си каже без "бой" Wink
sirence , ами заместете НЕ с неможе, нетрябва, и т.н., защото иначе е просто объркващо Rolling Eyes
А за ентусиазма с градския транспорт- свалям шапка. Аз не съм шофьор, но все ми е съвестно, неудобно да се кача на автобус при всичките тези хора- кой с грип, друг с много парфюм прикрива лоша хигиена и т.н. Но май ще пробвам, че то и алтернативите не са големи, ако искам да отида по- далече от квартала.
mama_vessy , аз знам че вкуса и състава на кърмата по време на Мц, наистина се променя. И то е съвсем нормално, тъй като през този период хормоналния баланс се мени,, както и когато, ако си бременна и искаш да кърмиш бебето- то се дърпа.

# 191
Мами, влизам да ви кажа, че в M-care тече голямо намаление на всичко. Играчки, дрешки, ботушки...

http://www.mothercare.com/b/215945031?ie=UTF8&pf_rd_r=0BC23D … amp;pf_rd_s=top-9
Magica, наистина ценна информация, както и тази на sirence за намаленията в ДМ. Благодарим ви, момичета Hug
Magica, ти пазарувала ли си от сайта на Mothercare? И как става доставката, защото пишат изрично, че до България не доставят?

# 192
Здравейте, момичета!

Съжалявам, че пропуснах и тази среща на Софииските мами, но да се надяваме на следващата да сме на линия Wink

Сиренце, Magica, мерси за информацията! Ще се възползваме....поне от ДМ със сигурност Wink

Искам да питам...как процедирате със следобедната каша, когато сте навън? newsm78 Аз съм взела такива, които се приготвят и не върви да я направя от вкъщи и да я мъкна с мен.....

Вчера направих домашно зеленчуково пюре с месно пилешко на Плазмон и се получи ммммммм да си оближеш пръстите  Peace Дара много го хареса и бях готова, ако не го изяде цялото .... да се намеся аз  Laughing
Само дето после видях, че в тези месни пюрета на Плазмон има съдържание на сол Sad Та сега съм в чуденка дали да й давам от тях?  newsm78

Лилироуз, това вярно ли е?  Laughing Зачудих се онзи ден много на поста ти, като каза, че ти се гади, но реших, че просто така го казваш или е нещо моментно, а то...... Grinning Ако е наистина така както казват момичетата, много се радвам за теб!  Hug

Хайде оставям ви и ви пожелавам една лека и спокойна нощ!  Peace

# 193
Искам да питам...как процедирате със следобедната каша, когато сте навън? newsm78 Аз съм взела такива, които се приготвят и не върви да я направя от вкъщи и да я мъкна с мен.....

Слагам в едно бурканче няколко лъжици каша и отделно шишето с вода. Като дойде време за ядене, сипвам вода в бурканчето, бъркам и давам  Peace

# 194
  • София
Привет, момичета!

Имам 2 въпроса към тези от вас, които сами приготвят кашите
1. когато правите оризова каша, всеки ден ли варите ориз или приготвяте за няколко дена и ако да колко дена може да престои в хладилника?
2. Как приготвяте елдата? Като ориза ли я варите? Преди доста години я бях пробвала и не си спомням дали имаше някакви люспи.

Общи условия

Активация на акаунт