на мен си пожелавам робот,дали ми стигат годините
33 

И ние работим за трето, ама при нас нещата стават бавно и трудно и я станат, я не, та наистина се радвам, ако си бременна.
, което ме втрещи и ме вкара в някви филми. Ама понеже другите неща са наред, та не е толкова страшен, ама все пак тя е много злояда и този хемоглобин направо изтрещява. 115 мисля си е съвсем в ред и за бебе, та и за голям човек. Докторите много обичат да изписват медикаменти. 

признавам си без бой
Но бях писала и по рано, че от многото висене на гърдите ми, зърната ми бяха целите изранени и не издържах.
Аз мисля че му е рано да го отказвам сега му излизат зъбите и го сърбят венците и е ужасно крив.
Вече даже и на вън

няма нещо което да съм чула/прочела и да не съм го пробвала
И до сега се храним на поискване денем и нощем с изключение на това хранене около 18ч. А тъй като сега пак ми дойде и в 17ч тък като ревеше му давам да суче и той само опита и се дръпна
опитва и се дърпа

) в нашия случай положението не може и да бъде: аз му говоря на български, баща му на гръцки, а на гръцки, както знаете същата дума, звучаща като "НЕ" значи "ДА"
Е, с обществен транспорт се наемам при Катилиас до Австралия да стигна сама с количката (това е поздрав към Магика
), ама да давам парчета храна на бебока си ме е страх, и това си е! Обаче все пак имам напредък, благодарение на гризинките на Мигео!

33 
Трябва си някаква причина, която да изисква подобна покупка 
.....Много ми е далечен този парк Заимов 
, разконспирираха те момичетата 

Аз съм взела такива, които се приготвят и не върви да я направя от вкъщи и да я мъкна с мен.....
Дара много го хареса и бях готова, ако не го изяде цялото .... да се намеся аз
Та сега съм в чуденка дали да й давам от тях? 
Ако е наистина така както казват момичетата, много се радвам за теб! 
Аз съм взела такива, които се приготвят и не върви да я направя от вкъщи и да я мъкна с мен.....
Препоръчани теми