Дара много го хареса и бях готова, ако не го изяде цялото .... да се намеся аз
Та сега съм в чуденка дали да й давам от тях? 
Ето повече инфо:
Явно си е било гладно детето, защото се въртеше по половин час преди да заспи. Понякога с рев.
Сега като се наяде и си спи до към 3-4 часа. А предишната седмица беше станало страшно будеше се на всеки час от 21ч.нататък за да яде. Като новороден не се е будил толкова често да яде.
Надявам се да не ми намалее много кърмата, защото през останалото време си се кърмим на поискване и все си мисля че би следвало да е достатъчно. В крайна сметка рано или късно това трябва да се случи, няма да е все на кърма основно. Постепенно ще се заместват
Въпреки това аз съм тъпа и упорита и ще продължавам да си го кърмя на поискване и се надявам да издържим до към 1,5г. Сега това ми е план "максимум"
след като първия план максимум го преизпълних

От вас научавам 
(ама ще го поотложим мъничко във времето).

Сериозно, рафтът беше празен
Както при елдата, така и при ориза, използвам готово брашно, които варя с вода за около 2 минути. 
Дано другата седмица има хубави дни, че да се организираме пак, по възможност в Борисовата или в Южния, че Заимов ми идва далече.

Както при елдата, така и при ориза, използвам готово брашно, които варя с вода за около 2 минути.
Ти откъде купуваш това брашно?
Аз съм взела такива, които се приготвят и не върви да я направя от вкъщи и да я мъкна с мен.....
Андреа е станала голяма сладурана! Много е порастнала! Пу-пу! Живот и здраве, ще чакам да се видим на живо! 

Ти цялото съдържание ли изсипваш или на 2 пъти му го даваш на Бобо?
Като заспи, я слагам в него, но там издържа не повече от 2-3 часа ...... буди се и си личи, че й се спи, защото след като я гушна веднага си слага главата на рамото ми, но в момента в който усети, че я поднасям към креватчето и почва да плаче
Принудих се към 04:00 вече да я сложа при нас
Не знам какво да правя?! Отделно като чуя, че някое бебе се приспива само в креватчето, просто недоумявам как става.....Дара я приспивам на ръце
и вече така ме болят......направо съм като р а з г л о б е н а! 
, но като цяло съм доволна, защото не пропускат
а пък са и с органичен памук.....
. Обаче кой знае - може пък и вярно да е вече бременна и още да не го е разбрала

Буб, и ти да дойдеш непременно на следващата среща, че и с теб не сме се виждали скоро!
, но като цяло съм доволна, защото не пропускат
а пък са и с органичен памук.....

Е все пак ако го искаш ти го пожелавам...
Честито,ще има ли сватба 

Препоръчани теми