вече само кърма не му стига и днес яде и пюре с охота
може да проверите в Бгмама имало подфорум по градове
може да си намерите някоя друга луда мама
Кога мога да давам кестени на малкия
Торта много вкусно изглежда, но ме провокира да се сетя за един виц
" Влиза Зайо в сладкарницата и пита: Имате ли торта от моркови? Сладкаря : Не! Зайо излиза, на следващия ден Зайо пак влиза в сладкарницата и пита: Имате ли торта от моркови? Сладкаря пак: Не! И така няколко дни. Накрая сладкаря решил да зарадва Зайо и му направил торта от моркови. Когато Зайо пак дошъл и попитал: Имате ли торта от моркови? Сладкарят радостно отвърнал: Да имаме! Зайо се усмихнал широко и казал: Много е гадна, нали! "
И аз кърмя по толкова ама нямам такъв проблем
Даже напротив, не му стига и започва да мрънка че нищо не тече
На нас започна да ни минава и вече започва да се заиграва сам до вчера и ние бяхме така, като скачени
Дано и каката бързо се оправи, а водихте ли я на алерголог от какво е
А кой номер ползвате на памперсите
има 4 и 4+ може да му вземеш по големите за през нощта
Аз съм доволна от молфикс
Бърз отчет от консултацията +300гр и 2см. 

И така с още две зъбчета напред.Обаче да ви питам на вашите бебета като им изскочиха горните зъбчета предните ли бяха първо,защото на малкия са му избили 2-та кучешки и сега ще е като някое вампирче
Хапнахме пуйка и пиленце
Лошото е , че давах на Ганчев пюре и после видях, че било с краве масло, та въведох явно и това
Аз толкова време отказвах да добавям масълце в пюретата които правя
Но сега почнах да слагам по малко от вчера и масълце и копър. Че явно бебенцето се усети, че има и по-вкусни неща от обикновени варени зеленчуци. Засега готвя само зеленчуковите пюрета, а тези с месо ги купувам. Не робувам на марки, купувам от всички и не съм видяла малката да изявява предпочитания към марки.
Общо взето сме все по - големи човечета. Малката вече не ни оставя да вечеряме пред нея. Знае какво правим и се сърди , че не и даваме. Ужас е
Много се ядосах, защото малката маймуна ме излъга, че спи и аз отидох в кухнята да хапна набързо и след млако чувам ТУП и рев. Беше се уплашила, то иначе не е високо
Та така хитрото ми дете все ни лъже, че е заспало. Приспиваме се толкова дълго ( за има няма 20 минути сън). Завива се през глава и не мърда и тъкмо си помислиш, че е заспала и тя ХОП и се отвие със замах и се смее - ДИВАНЕ 

Аз имах този проблем преди време с протичане,но от както взехме по големия размер нямам никакъв проблем т.е. 4-ка . И Виктор е 8кг
Я какъв кураж имаш да я оставяш още на горното ниво

, за съжеление жените жертват приятелки за ради мъжете.
Трябваше да споделя,защото само тук споделям мислите си нали си нямам приятелки,с които да общувам.Вие тук сте моите виртуални приятелки.

Пиши ми на ЛС телефона си, че съм го изгубила.
Дано да не се стига до приема на Лецитин, но за всеки случай. 
е писала за Лецитина и даже статията е пуснала, нещо съм бляла и изобщо целия пост съм пропуснала
ще ме прощавате, че повтарям..
Всеки следобед ги гледам майките по пейките с бурканчетата с нишестени кремчета. Какво му е толкова полезното и разнообразното на нишесте с краве мляко и захар, не знам.
Там по някакви специални детски рецепти ли готвят? И друго - за деца на 10 месеца и на 3 години храната е една и съща. Не се ли променят потребностите на детето през този период