...единственото което ме притеснява е че някъде бях чела че късно захранените деца били едва ли не злояди и капризни към храната после, имали такова нещо...само злоядо дете не искам
Сега като е болен Вики само се кърмим нищо друго не му давам, това значи по n-на брой пъти на ден, но това си мисля че е по доброто за него.
И аз бях болна преди него и не съм спряла да го кърмя, до колкото знам така детето получава антитела
така че на твое място не бих спряла да кърмя, когато съм болна. Аз даже си мисля че тя е изкарала по леко вируса, защото си я кърмила
е нали за бебета над 10м.
защо трябва да и взимаш още от сега
да не говорим че и глутена не си въвела
а за яйца и мляко няма и да питам
а бе тези хора за къде са се разбързали
Лека нощ.
Че трябва да сменяме стола за кола и някои други неща искам да й взема...
Свекър ми все разказва как отговарял едно време на въпроса"Как са децата?"-"Ами като се прибера от работа ще видя", защото наистина сутринта може да са били добре, вечерта вече да са хремави, примерно. При тях всичко става много бързо.
То угодия нямам-на морето ревах, че нямах кърма, сега пък прекалено ми идва...
,Бобо кашля,научи се да ми е само в ръцете,оставя ли го някъде сам и веднага почва да реве и да ме търси.
Йоана е с алергична кашлица и и излизат пъпки по кожата,тъкмо завехнат едните и се появят нови,а кашлицата и е една грачеща,ларинксова и въобще не ми се пише,правя го колкото съвсем да не ни замре темичката.Иначе ви чета и....

или някакви други,които са без чешмичка
или не толкова натъпкани с хормони,защото ще се наложи пилешкото да го купувам,пуешко и заешко имам

или някакви други,които са без чешмичка
или не толкова натъпкани с хормони,защото ще се наложи пилешкото да го купувам,пуешко и заешко имам 
Бях май писала в предния пост, но никой не отговори. Вече от 2-ро място чувам добри отзиви за тях и вчера пратих мъжа ми да купи, та утре ще ги пробваме, че днес сме на зеленчуково пюре

даже сме изостанали,като се има в предвид майките с бебетата дето се знаем от кога взимат от яслата ссупи 
"древните" , освен, че е евтинка - два дни вече я хапваме и цели 5 часа не промрънква нашият гладник за храна, а преди нея на 3 часа отваряше уста
Слагам два и половина сухарчета на Ети с чайче шипка на око, парче обезсолено сиренце, и пасирам. Не слагам захар. А вчера след попарата на обяд спа цели 3 часа! За протокола припомням, че ние се захранваме бавничко точно от четири месеца (сега сме на осем и 10 дни) и всички продукти в попарата съм ги въвеждала поотделно преди това.
Стихия, знаеш ли, че в МОЛ Пазарджик (е не знаех, че има МОЛ-ове е по-малките градове), ще откриват ДМ ? 

,страх я е да не загуби и съфорумните си дружки
сигурно,ама от нас отърване няма
Препоръчани теми