МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Мене вече ме мислят за луда щото нищо не давам ,то при нас кухнята почва от 10м ама те пак ми се чудят що не и вземам с чужди купони а давам пари за пюрета Mr. Green Аз попара не давам още,даже и глутена не съм въвела,защото от един сухар /на Пападополу/ се изприщи и направи алергия. И така си се кърмим,кърмим.... Laughing
malka s4etka тук сме много луди на куп wavey

# 586
Мене вече ме мислят за луда щото нищо не давам ,то при нас кухнята почва от 10м ама те пак ми се чудят що не и вземам с чужди купони а давам пари за пюрета Mr. Green Аз попара не давам още,даже и глутена не съм въвела,защото от един сухар /на Пападополу/ се изприщи и направи алергия. И така си се кърмим,кърмим.... Laughing
malka s4etka тук сме много луди на куп wavey

аз затова влизам да ви чета,че да се успокоя че не съм сама Mr. Green Mr. Green
г-жа Стихийно бедствие ,харесва ми откровенността ти,  аз просто попитах  да не би да съм изтървала и тази екстра  Mr. Green щото както писах според другите моето дете май стои най гладно Rolling Eyesне че ме вълнува тяхното мнение нека си говорят....просто ме влудяват с това ама защо не и даваш това ..онова???  #2gunfire...единственото което ме притеснява е че някъде бях чела че късно захранените деца били едва ли не злояди и капризни към храната  после, имали такова нещо...само злоядо дете не искам Rolling Eyes

Лъки , аз също с баткото нямах такъв проблем,той на 7мес ядеше попарата точно с такива сухари, но виж на девойката не и понесоха Confused

# 587
Хи хи хи migeo мерси за адреса  Hug

malka s4etka хи хи както са казали и другите тук сме много лудите  Hug Сега като е болен Вики само се кърмим нищо друго не му давам, това значи по n-на брой пъти на ден, но това си мисля че е по доброто за него.  Hug И аз бях болна преди него и не съм спряла да го кърмя, до колкото знам така детето получава антитела  Peace така че на твое място не бих спряла да кърмя, когато съм болна. Аз даже си мисля че тя е изкарала по леко вируса, защото си я кърмила  Peace
А за кухнята е ти ме разби  Crazy е нали за бебета над 10м.  newsm78 защо трябва да и взимаш още от сега  newsm78 да не говорим че и глутена не си въвела  newsm78 а за яйца и мляко няма и да питам  Whistling  а бе тези хора за къде са се разбързали  Rolling Eyes нали така или иначе все ще яде от общата храна.  Peace
А за алергията сигурна ли си че е от сухара  newsm78

Бедствие ние имаме късмет че сме много лудите от София та има с кого да си излизаме  Hug

Таткото си дойде най после  Rolling Eyes  няма да е зле да ходя да си лягам при моето сополиво и ревливо малко сладко лимонче.  Hug Лека нощ.  smile3524

# 588
Мама Веси само затова ви завиждам на големия град, щото всеки луд с приятел:)

# 589
Мама Веси само затова ви завиждам на големия град, щото всеки луд с приятел:)
По този повод се притеснявах,че Анастасия не се среща със "себеподобни",защото аз нямам никакви приятелки в Ловеч...

За кухнята-ежедневно като тръгна да давам пюре или нещо цяло слушам от баба си -ама защо харчиш толкова пари за това като на кухня за 1лев взимаш еди какво си  Shocked А моя приятелка бебето й беше на почти 6месеца, когато ми се хвалеше: Ние сме на кухня,знам че не трябва,ама знаеш ли колко му е вкусно @!@!@!@

Лъки - много полезна информация за дядо Коледа,а я кажи говорихме за Комсед и мисля да отида събота,мисля че каза че било долу-горе заредено newsm78 Че трябва да сменяме стола за кола и някои други неща искам да й взема...

Да ви кажа,че и ние сме в отбора на болните,обаче понеже майка й е инато говедо и не и давам абсолютно нищо -тя кашля,киха и има сополки,но аз дори нослето не промивам,защото много пищи.Аз също съм с нейните "екстри",но и мен си не лекувам да видим дали ще се справим така...

И защо така разредихте писанията бе момичета?Мигейо влизаш само телеграфно,как е Бобо,Йоанка?

# 590
Лъки, мерси! Hug
Маринелс, браво -чудна торта!
Лилироуз, благодаря, че попита-не смея да кажа, че нали знаеш като се похвали човек какво става. ooooh!Свекър ми все разказва как отговарял едно време на въпроса"Как са децата?"-"Ами като се прибера от работа ще видя", защото наистина сутринта може да са били добре, вечерта вече да са хремави, примерно. При тях всичко става много бързо.
От известно време имам проблем с гърдите. ConfusedОсобено лявата редовно ме боли, Т вдигам, уж се оправи и след седмица-пак.Чудя се дали да не пия профилактично Лецитин, но като се обадих на националния телефон на ЛЛЛ, не посмяха да ми кажат дозата, а ме посъветваха да се обърна към лекар. Нали това не е лекарствен продукт , а хранителна добавка, защо не ми отговориха, не знам?!Та, ако може някой да ми каже и профилактично, и с цел преодоляване на проблема, когато е в острата си фаза, как да приемам Лецитин, ако пак се наложи.
Ева суче по 6-7 пъти нощем, ама не , че е гладна, а се буди на всяко завъртане и търси успокоение. Така си докарвам хиперлактация и не мога да спя от болки в гърдите. Confused Снощи вече реве, не реве мъжо я дундуркаше и аз ставах само 2 пъти да я кърмя. Целта ми е да си регулирам кърмата, че не се търпи-бучки , камък гърди и болки. Tired То угодия нямам-на морето ревах, че нямах кърма, сега пък прекалено ми идва...

# 591
Да Маринелски,точно,но съм хремава и ми е зле Sad,Бобо кашля,научи се да ми е само в ръцете,оставя ли го някъде сам и веднага почва да реве и да ме търси. ooooh!Йоана е с алергична кашлица и и излизат пъпки по кожата,тъкмо завехнат едните и се появят нови,а кашлицата и е една грачеща,ларинксова и въобще не ми се пише,правя го колкото съвсем да не ни замре темичката.Иначе ви чета и....
 ....поздравления за тортатите голЕеема си,аз на твойте години не излизах от дискотеките,а я виж ти какви чудеса правиш   bouquet
Браво Еничка и мама Веси,че сте по-активни и  раздвижвате темата  Hug

Момичета имате ли информация за пилетата Дюк  newsm78 или някакви други,които са без чешмичка  Wink или не толкова натъпкани с хормони,защото ще се наложи пилешкото да го купувам,пуешко и заешко имам  Peace

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 10:34 от migeo

# 592
migeo, мнооооого мерси за отбелязването!  Hug

Момичета имате ли информация за пилетата Дюк  newsm78 или някакви други,които са без чешмичка  Wink или не толкова натъпкани с хормони,защото ще се наложи пилешкото да го купувам,пуешко и заешко имам  Peace
migeo, и аз се интересувам от тия пилета Wink Бях май писала в предния пост, но никой не отговори. Вече от 2-ро място чувам добри отзиви за тях и вчера пратих мъжа ми да купи, та утре ще ги пробваме, че днес сме на зеленчуково пюре Simple Smile

# 593
Да се включа и аз в раздвижването на темата  Grinning
За кухнята, като оставим настрана въпроса за качество и пари, не е толкова важно колко голямо е детето, а какви храни са му въведени и по колко яде. Ако някой е започнал захранване на 4м. и е въвел всичко до 6-ти -7-ми, колко му е да го запише на кухня. Ам ние тука, "лудите", хем късно започваме, хем лежерно го даваме, та лично аз, ако записвам на кухня, ще е чак след 1 годинка....а дотога колко вода ще изтече....В момента, в най-ящните си моменти, яде по 100-120 грама пюре. С кашите сме по-добре - по около 200 грама излапва с голямо желяние и то без плод, само "гола" каша с водичка  Crazy
Сега като е болен, пюрета не иска и от кашата похапва по-малко от обикновено.
Имам питане, въпреки че за памперси много сме писали, но напоследък памперса през ноща не успява да поеме цялата течност и изпуска около кръста. Ползвахме babylove, като започна да пропуска минахме на Молфикс, понеже те доста поемат, но после и те започнаха да ни пропускат. Пробвали сме и Хъджис, също пропускат. Та, кой памперс има най-голям капацитет? Другата ми алтернатива е да го преобувам един път през ноща, но не ми се иска да го разбуждам, че докато смъкна чувал и пижама....ще се съмне  Whistling

Слънчев и спокоен ден на всички  Hug

# 594
Бедствие , че що дружката нЕма да иска да се разхождате с количките пак..? Mr. Green Заради това,че сте на различни мнения ли?Е па различни хора-различни идеали... Всеки има право на мнение в крайна сметка и всеки сам избира....
Аз съм ЗА детската кухня,та мойта щерка скоро ще я запиша....скоро,скоро...незнам кога скоро,ама няма да чакам годината....шА мА помислят за луда  hahaha даже сме изостанали,като се има в предвид майките с бебетата дето се знаем от кога взимат от яслата ссупи  Crazy

Аз нещо не съм в ред...вчета от обяд като почнаха едни болки в стомаха....виках си "ще мине,ще мине,няма нужда на лекар да ходя" ама нищо не ми помогна,та вечерта отидох до Бърза помощ една инджекция да ми сложат,че уж бързо действали....Нанай дуду,нищо подобно...все едно нищо не ми биха....отпусна ме към 1.00 вечерта...за капак сестрата от бързата помощ ме посъветва да си следя урината,че много ЖЪЛТЕНИЦА имало......като се шашнах,особенно след като видях,че на жълтеницата един от симптомите може да е стомашни болки....та тая сутрин още с отварянето на очите отпраших в болницата при личния и си направих изследвания...сега чакам резултатите....Само се моля да не е това,че много ме е страх за Ванеса...... Praynig Praynig Praynig

# 595
Bub- не знам какви са тия пилета, аз давам домашно,когато ни донесат иначе се е случвало и на Градус да давам2-3-пъти

Мигейо - оправяйте се бързо,много е неприятно... Hug

Mur Колкото и странно да звучи аз през нощта използвам Памперс, 12часа не ми е пропускал...

Весето - не мисли най-лошото, дано не е това...

# 596
Е,резултатите излязоха и май ще се живее  hahaha Изследванията ми са 6 ,явно съм си раздразнила стомаха....Мисля на своя глава да си направя изследване за една бактерия(хич не помня как се казваше) дето сестра ми имаше и получаваше такива стомашни болки...

# 597
Мами, тази попара била панацея за гладни деца - ето защо са я предпочитали  hahaha "древните" , освен, че е евтинка - два дни вече я хапваме и цели 5 часа не промрънква нашият гладник за храна, а преди нея на 3 часа отваряше уста Simple Smile Слагам два и половина сухарчета на Ети с чайче шипка на око, парче обезсолено сиренце, и пасирам. Не слагам захар. А вчера след попарата на обяд спа цели 3 часа! За протокола припомням, че ние се захранваме бавничко точно от четири месеца (сега сме на осем и 10 дни) и всички продукти в попарата съм ги въвеждала поотделно преди това.

Стихията напоследък много ми харесва  Hug
 (ама сега, като го написах, кой знае за какво ще ме скастри ... Wink Стихия, знаеш ли, че в МОЛ Пазарджик  (е не знаех, че има МОЛ-ове е по-малките градове), ще откриват ДМ ?

Мур, само синьо-зеленият памперс ми издържа и по 13 часа нощем и досега не се е дънил, оранжевият ми е изпускал и за три часа. Нямам вяра на други за нощем, но за деня ще опитам онзи Хъждис.

Мигео и всички други болнички мами и дечица (и за Сия запомних, че е с хремичка) - да се оправят!Направих си и пщре от домашни картофи и моркови и копър - облиза си пръстите малкият днес на обяд - а съм си замразила в контейнерчета за кърма няколко дозички.

# 598

Стихията напоследък много ми харесва  Hug
 ите малкият днес на обяд - а съм си замразила в контейнерчета за кърма няколко дозички.
Тя напоследък не пише много много,сигурно за това  Joy Joy hahaha

Шегичка  Wink,страх я е да не загуби и съфорумните си дружки  newsm78 сигурно,ама от нас отърване няма  Mr. Green Бедствие   Hug

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 15:09 от migeo

# 599
Изпуснала съм цялата тема....
Моето дете напоследак е много криво - постоянно хленчи и не мога да разбера какво му има. Последния месец бяхме два пъти на АБ. Толкова ми е криво от това... ама ме обедха, че няма как иначе....
Как правите супичките на бебчетата? Моята лична лекарка каза, че супите и бульоните се дават след 10 месец. За сега ми каза, че вече мога да давам кисело млко с бисквитки. Аз пробвах, но забелязвам, че още докато яде и му се появяват червени петна около устата. Мислите ли, че е признак за алергия или е просто реакция от киселинността на млякото, защото няма зачервявания по тялото.
Със захранването сме даста напреднали вече - ядем жълтък, пилешко, пуешко, заешко, телешко, въведох и глутена, вече хапваме и кисел и кус-кус на Плазмон. Скоро мисля да въведа и агнешкото. Пробвах с йогуртите на Нестле, но ми се стрева, че стомаха му не ги понесе нещо...
Пюрета давам на Хип главно. По един път опитахме и Ганчев, но нещо не ме вдъхват доверие и ги избягвам.
Забравих да кажа, че и попара си хапваме. Много я обича. И така... може да се каже, че вече замествам три хранения, а две си остават на мляко.

Зъбки все още нямаме  Rolling Eyes и не веждам признаци скоро да се появят.
Стана много дълго...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт