Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 73

• 40 696
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добрю Ютро  bouquet
лек и спорен ден на всички Hug

Ди-ни, иу нас май почва да стихва мърморенето вечер Wink
снощи мъжо приспива децата и вика - кво стана, кво стана Joy Joy

# 61
 HugДобро утро, момичета! Спокоен и ведър ден ! Hug

# 62
Привет аркадашлар джанъмки Линки  Hug Hug

Кеии    newsm51   newsm10    love001 
благодаря за чудесната идея да си припомним интервюто на Нургюл    bouquet   bouquet   bouquet

Свет
   newsm51  smile3501   love001
за прекрасните колажи с които ни освежаваш още повече нашата темичка
  bouquet  bouquet

доведох ви и компания
Heart Eyes Heart Eyes

ние ще си пийнем кафенце а Савашко любимото си чайче с две шекарчета

# 63
# 64
Гони привет джанъм  Hug Hug
 писали сме почти едновременно ,мисля че няма да им дойдат на нашите джанъмки в повече кафетата поне ще се сгреят че от вчера съм чок шашарда  #Crazy кой месец сме  че си имаме зимна фортуна и тук таме сняг  newsm78 newsm78 то все сме имали изненади но точно в този вид аз не помня ,но като си вляза при вас и ми се сгрява душата ,
а кат го видя ей тоз красавец без значение дали е усмихнат ,замислен или бесен хептен ми става топло ,направо горещо  Heart Eyes Heart Eyes

# 65
# 66
# 67
Светле и при нас също е чок шашърда. Вчера беше ужасен ден - дъжд и толкова силен вятър, че имах усещането, че ще ни отнесе барабар със сградите. Изкоренени дървета ....... ooooh! #Crazy
Снощи и затова прекъсваше много лошо предаването и по телевизията, че не можах да си гледам сладурите, ама сценката със звъненето на вратата, стоенето под дъжда и ииииии.........целувката под червеното чадърче ЕВЕТ Peace Heart Eyes Днес ще съм на поправителен Peace, но пред компа. Heart Eyes

# 68

# 69
# 70
# 71
# 72
# 73

Навън е мрачно и дъждовно, ноооо....  тук.... пред компа...... Heart Eyes Heart Eyes

# 74
  • На юг от тук
Не мога да Ви настигна, не мога да Ви изчета.Голямо изоставане,но надявам се днес да си открадна малко време и да съм с Вас.
Благодаря на keii за красивата къщичка.
Леле забравих-ДОБРО УТРО. Ама от малкото егн е да знаете. И понеже има кафе, чай- от мен цветя за keii и всички Вас. А на Зизу, благодаря,че се завърна с целия си блясък-наистина на всички липсваха твоите сценарии.
Дано днес денят е по-малко ветровит и дъждовен.

Общи условия

Активация на акаунт