Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 73

• 40 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
# 181

СМС-та си бяха слабост на Саваш. Така сладко се обесняваха един на друг. А когато Ясето написа -"Обичам очите ти когато ме гледаш", май се отнася за всички ни.  Joy Joy Joy

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Тази 41серия както и 24 , 55 серии ми са Чок Чок любими и сигурно вече съм ги изгледала амнайси пъти и винаги се вълнувам ,та дори си и поплаквам ,все едно ги гледам за първи път  Peace

# 182

СМС-та си бяха слабост на Саваш. Така сладко се обесняваха един на друг. А когато Ясето написа -"Обичам очите ти когато ме гледаш", май се отнася за всички ни.  Joy Joy Joy

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Тази 41серия както и 24 , 55 серии ми са Чок Чок любими и сигурно вече съм ги изгледала амнайси пъти и винаги се вълнувам ,та дори си и поплаквам ,все едно ги гледам за първи път  Peace
Сега младежа като се прибере от работа ми е наред 24  smile3521 а към твоя списък прибавям и 44-та. Joy Joy Joy

# 183
# 184
Перфекно изиграна приказка. Толкова много любов, че още не можем да и се наситим.

Иле така е , не можем да се наситим защото ни се иска да гледаме малко повече романтика изиграна от перфектни професионалисти ,не знам ако не играеха Мурат ,Нуриша и Томрис  дали щеше да ми хареса толкова та чак да не мога да се спра или да ми омръзне ,не че другите актьори не се справиха ,но аз го загледах преди всичко заради Мурат  Peace Peace,този човек направо те омагьосва  Shocked Shocked

Напълно съм съгласна с теб!

Аз пък се чудя на Нова ТВ защо не го пуснаха направо по нея...ами те ДФ, и то толкова късно. Така де, по-добре щеше де е от 20 или 21ч. Аз все още не съм гледала сериите докрай, но си мисля, че сериала е от много силните и хубави, сравним с 1001 Нощ, Забраненият плод, Мелодията на сърцето.....ааа, го дават по ДФ. Лично аз съм залепена за екрана Grinning

Добре дошла и на теб  mamamecana Hug Hug , мога само да ти пожелая да имаш волско търпение ако си се доверила на тия некадърници от Нова- ДФ и ако си се залепила за екрана само от тези сериии излъчени до сега в нашия ефир,не ми се мисли как ще се отлепиш от монитора ако го загледаш в оригиналише ,защото сериала си е магия докато не стигнеш до финалния епизод няма спиране ,изпълнен е с много динамика и много моменти с красивата и трудна любов на Сабаш и Ясемин !!!

# 185
  • Once there was a Hushpuppy...
Свет_ВАРНА - да, да сигурна съм, че в оригинал е върха. Но просто все не ми остава време, само се каня и до там.Но и по ТВ има тръпка, сега си чакам сериите и си умирам от кеф с този сериал Heart Eyes

# 186

Горката Ясемин не знаеше каква прекрасна изненада и е подготвил Саваш за вечерата с пълната подкрепа на невероятните и истински приятели Хакан и Пелин ,които наравно със тях се радваха от щастливия завършек на тази Невъзможна ,но пък Огнена любов на Саваш и Ясемин !!!

# 187
Свет_ВАРНА - да, да сигурна съм, че в оригинал е върха. Но просто все не ми остава време, само се каня и до там.Но и по ТВ има тръпка, сега си чакам сериите и си умирам от кеф с този сериал Heart Eyes

Надявам се да успееш да намериш време и да го изгледаш в оригинал,най-лесно се гледа когато е на торенти ,има ги линковете на първа страница ,в Нитро бг. дори са направили целия 1-ви сезон в една папка има ги всичките серии,докато в Мастерс липсват някои от оригиналните епизоди от 1-я сезон  Heart Eyes Heart Eyes

# 188

Горката Ясемин не знаеше каква прекрасна изненада и е подготвил Саваш за вечерата с пълната подкрепа на невероятните и истински приятели Хакан и Пелин ,които наравно със тях се радваха от щастливия завършек на тази Невъзможна ,но пък Огнена любов на Саваш и Ясемин !!!

Защо  ,,горката,, то си е направо ,,щастливката,, newsm78

# 189
# 190
Хайде момичета, приятна вечер! wavey Аз лека, полека се подготвям да се изнасям. Cry Да не кажете, че се изнасям по терлици. Joy Joy Joy

# 191

Защо  ,,горката,, то си е направо ,,щастливката,, newsm78

Ели не така бе джанъм ,аз го написах в друг смисъл ,разбира се че е щастливка и то Гоооляма щастливка ,кой не би мечтал да е на нейно място ,да има мъж който я обича повече от себе си    newsm03 newsm53

# 192
[Светле, моля те  Hug, казах го с най-добри чувства, разбира се че е щастливка.
Я виж кой ни се усмихва медено и сладко  hahahaМомчето завърнало се от Америка,  Joyмениджър станал

# 193
Иле Thinking  пак ли ти изтече мандата ,лоша работа  newsm78 абе този твой синковец не ходи ли командировки ,дай да го пратим нейде ако требе и на почивка ,е ама как хубавичко си конушим ,ама нейсе ,то аз много да не приказвам че и на мен да не ми резнат жицата ,че то младите им дай само у интернет да седят и да гледат всякакви глупости но и не нещо за душата ,каква ли не агитация не им дръпнах на сина и кандидат снахата ама те не та ,каквоо щели да им гледат тези турски бози а в същото време ми се наслаждават на нашите бг.простотии ,добре че поне севгилито успях да го убедя и заедно си се наслаждаваме аз на Муратко ,той на Нуриша  hahaha hahaha hahaha

# 194
И една снимка от старите теми

Общи условия

Активация на акаунт