Израел - 55

• 150 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  Весели празници-Коледа,Ханука кой каквото празнува Hug  bouquet
  Здраве,мир и любов ви желая  bouquet

Мента Praynig

# 241
Весели празници!
Много здраве, любов и сбъднати мечти!

# 242
Благодаря Мента и МЧ !! Много полезна информация!   bouquet 

# 243
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАААААААААААААААААААААААААА !!!

За много години живи и здрави приятели !

Много благополучие, радост и усмивки ви желая през новата 2012 година.

# 244
  ЧНГ, да сте здрави всички пожелавам Hug Нека новата година донесе на всички здраве, мир, успехи и щастие  bouquet Hug

# 245
Нека Новата 2012 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 246
Щастлива, здрава и успешна 2012 година на всички!   bouquet
Нека нещата се случват така, както ги искате и всичко онова, което ви е тормозило да е останало в старата година!

santa2 Nature Snowman Close-mas:

# 247
Честита нова 2012 година на всички!Дано тази година бъде по успешна от предната!

# 248
здравейте на всички мами и пишещи тук.  Grinning
тъй като ще пътуваме до израел следващия месец искам да попитам как е времето в този период на годината, тъй като от фирмата с която ще пътуваме не са категорични. аз следя седмичните  прогнози в синоптик, но друго е да чуя от вас - от мястото на събитието. идеята ми е да не нося много багаж и да взема подходящото за една седмица пътуване  Embarassed
пожелавам ви успешна и щастлива година.  Hug

# 249
Здравей *слонче*, в сравнение със снега в БГ тук е топло. Въпреки че, на мен в последните дни ми е супер студено, просто сме отвикнали от такива температури. През деня е ~15-18`С, вечер по- студено. Ден- два вали, следва почивка и после пак. Нещо като късна есен или ранна пролет в БГ. Ще ви трябват и по- топли дрехи, но аз лично пухенки и ботуши не бих взела. Суичър  и средно дебело яке, така пращам децата на училище, в повечето случаи се връщат със яке в чантата и блуза на кръста по къс ръкав, за разлика от мен на тях им е все топло  Laughing.
Надявам се въпреки хаотичното ми обяснение да си придобила някаква представа, а и "да" прогнозите на синоптика.бг са доста точни  Peace. Приятно изкарване по нашите земи.

# 250
Tali Dan  Hug  Hug  Hug
благодаря, може да е хаотично но полезно. имам месец време, но да ревизирам екипите и нещо ако ни липсва да подновим. пожелавам всичко най-добро и като наближи моето пътешествие пак ще ви питам.  Wink
а  Stop след като прочетох няколко пътеписа, разбрах, че при екскурзията до мъртво море може да се закупи козметика родно производство т. е. израелска. моля, всички които са купували или пробвали като подаръци да споделят, тъй като искам да си взема нещо от там.
благодаря предварително  Laughing

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 21:17 от *слонче*

# 251
Хей, къде изчезнахте всички?
Надявам се да сте добре.
Искам да попитам какъв е принципът за наемане на жилище за кратък период( 1-2 месеца)?
Скоро ще ми се наложи да поостана и ми трябва апартамент.
За сега става въпрос за Тел Авив.
Ще съм благодарна на всякаква информация.
А как стои въпросът с коли под наем?
Високи ли са много цените?

# 252
The black tulip Ако имаш познати доста по лесно ще се спазариш за жилище,а относно автомобилите под наем бяха от порядъка на 25 долара на ден,ако не се лъжа.И все пак не съм много компетентна по въпроса,понеже не живея точно в
 Тел-Авив и нещата със сугурност са се променили.

# 253
  • T"A
Ние лятото наемахме няколко пъти кола (Хюндай ай30 и Мазда2), излезе ни ок. 150 шекела на ден (уикенд). По принцип за месец излиза около 3000 шекела (~1000$), зависи, разбира се, и каква е колата.
За краткосрочен наем може да се търси с ключови думи short term rent, но тъй като наемите в Т"А са високи така или иначе, със приятели наистина е най-добрият начин да се намери нещо на прилична цена  Peace Сещам се и за разни ФБ групи като тази: Home Exchange Israel

# 254
Aleksandra, Mentha, Много ви благодаря!  bouquet
Имаме вече само едни познати, които останаха да живеят в Тел Авив,
но са малко щедри на приказки, а на действия не толкова. Laughing

Аз малко слагам каруцата пред коня, трябва първо да уточним, в коя болница ще ходя, защото може
да се окаже, че ще е в друг град, ама аз да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт