Израел - 55

• 147 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол
Zdravka Ilcheva,пиши с какво може да ти се помогне?

# 361
 Confused .....съгласна съм с milkiway ...
Настинах и , както правих в Бг, отидох до аптеката за фервекс...кой не го знае!! Ами, тук не го знаят...и нямат...
Трябва да си имаме аптечка от Бг-познати лекарства. ooooh!

# 362
  • T"A
Emilor, в България има много голям внос, а тук се продава в по-голяма степен собствена продукция. В този смисъл, понякога не е правилно да се търси продукта, на който си свикнала в България, а неговия израелски заместител Wink Фервекс е търговско име на препарата парацетамол, можеш да попиташ аптекаря кое лекарство съдържа парацетамол, да кажеш, че е за настинка и те веднага ще ти дадат  Peace

Акамол е тукашният вариант, продава се без рецепта  Peace

Александра, стискам ви палци  Hug

Успех на всички, които вчера са отишли на училище и детска градина в първия учебен ден! Да им върви по вода! На майките - спокойствие   bouquet

# 363
Здравейте ,не знам дали тук е правилното място да попитам  Thinking Искам да си правя татуировка на иврит "Никога не се предавай Николина" и това което открих е "לעולם לא לוותר ניקולינה" правилно ли е или се пише по друг начин  newsm78 Много Ви благодаря предварително  Praynig

# 364
  • Ямбол

girls_aloud

питала си ме на лични ,но и тук да отговоря.
לעולם  אל תוותרי ניקולינה

нищо лично към теб,но ми е много интересно защо все към мен се обръщат за преводи.???
как се насочвате към мен  Wink

# 365
  • T"A
никид, и на мен ми пишат често, вкл. и този път  Peace
Гледат по темите кой превежда, според мен, и така си избират  Wink

Аз мисля, че е по-удачно да се пита в темата и който може/има време/възможност да отговаря. Иначе  отговорността пада върху един човек, а понякога те засипват... Но и ти впечатляваш с отзивчивостта     bouquet

Вие ще идвате ли насам?

# 366
  • Ямбол
Mentha,Права си.
А за нас,засега сме се заковали тук.

# 367
Привет от нас Simple Smile Пиша ви по повод една хубава новина.На 1.09 се роди нашето трето съкровице-Елия!Не мога да ви опиша какво щастие ни е обхванало Simple Smile Поздрави и дано имаме време да сме по-активни в темата!  Hug

# 368
Алекс, нека това щастие никога не ви изоставя, а малката беба да расте здраво и будно дете!   bouquet

# 369
Честито!!!  1stroller  bigdance2 да ви е жива и здрава Елия! Само радост и усмивки да ви носи! Как се чувстват близнаците  Grinning? Помагат ли?

# 370
  • София
Чудесна новина!
Да е жива и здрава Елия! Много щастие да носи у дома, а батковците да се стягат и да помагат!  Hug

# 371
  • На дивана, под юргана
Честито! Да е жива и здрава и много да ви радва!  Simple Smile

# 372
  • София-България, Израел - където си поискам
Честито! Бебе Елия да расте здрава и много да ви радва!

# 373
  • T"A
Честита да ви е Елия, и добра дошла на бял свят!  bouquet Много детски смях да кънти у дома ви!
Наистина хубава новина, Александра! Ти как си?  Hug

# 374
Благодаря ви за чудесните пожелания!  Hug
Ние сме добре,в четвъртък ни изписаха и сега се радваме на заслужена почивка и мързелуване вкъщи!Близнаците и таткото само се суетят по цял ден,да не говорим за свеки и свекъра  Grinning Надявам се скоро да можем да поизлизаме и да се насладим на страхотното време в Хайфа Simple Smile smile3504

Общи условия

Активация на акаунт