Израел - 55

• 150 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
... (Троянска сливова е кашерна, ако има значение).
...

Извинете ама може ли малко разяснения гроздовата пък що да не е кашерна.  newsm78  Laughing

Защото е гроздова Wink
Гроздовите алкохолни напитки  изискват по-специален сертификат за кашрут.

# 526
  • София
... (Троянска сливова е кашерна, ако има значение).
...

Извинете ама може ли малко разяснения гроздовата пък що да не е кашерна.  newsm78  Laughing

Защото е гроздова Wink
Гроздовите алкохолни напитки  изискват по-специален сертификат за кашрут.

Аха е то сигур за двойно препечената ще трябва една дамаджанка да отделя само за дегустация от оценителите.  Simple Smile

# 527
Здравейте момичета  ....  аз съм току що регистрирана във вашия форум ... въпреки че чета форуми и материали за Израел от доста време .  Wink но все като гост .....  Днес имам нужда от малко информация   .... и ще бъда много благодарна ако вие можете да ми помогнете  .   Става въпрос за това че аз съм от България  ...  а искам да направя дребен подарък или картичка на скъп приятел във Израел  ...  по точно Телл Авив  ... онлайн картичка винаги мога да пратя за рожден ден ... но аз предпочитам истинска картичка с куриер ....  и тъй като доста се рових във интернет ... и  нищо не можах да открия освен адреси на фирми за подаръци  ....  ще ви бъда много благодарна ако ме светнете в нещата  .... та рожденния ден е на 1 август   ....  и незнам дали ще успея до тогава да направя това  ..... поздрави и целувки ви пращам от България .... пишете страхотни неща  .... желая ви много здраве и щастие  Heart Eyes  bouquet Grinning

# 528
  • Ямбол
sonton75 а защо трябва да е чрез куриер,а не по пощата?

# 529
защото нямам време да пратя по пощата вече  ....  поне така си мисля аз  ... рождения ден е във четвъртък  .... и може би доста късно се сетих да търся  .... мисълта ми е ако някой може да ми каже сайт или адрес на фирма която доставя цветя или картички  ... и ако аз мога да го направя онлайн от Бг  .... или ако мога на някого да пратя пари и той да пусне картичката вместо мен .... дори не мога да го измисля точно  .... но този човек ми е помагал много  .... и за здравето на моята дъщеря  ... която дори може да се наложи да я доведа във Израел за иследвания  .... за това си мислех че хартиена картичка е много по хубаво отколкото онлайн картичка  .... благодаря предварително  Heart Eyes

# 530
Извинявам се за многото въпроси  ... но след като ме попита за пощата   ... за което аз не бях се сещала изобщо  ... след  тази мобилност напоследък ... ще попитам също могат ли да се пращат колети до Израел от Бг ... ако някой е пращал или получавал ... и за колко време пристига ....

също искам да кажа  ... че ако някой от вас има нужда от помощ нещо във Бг  ... аз със радост ще направя каквото мога   ....

весел ден  ... надявам се скоро да ми отговорите  и да успея да пратя лична картичка    Simple Smile

# 531
  • Ямбол
sonton75 пиша ти и на лични,но вероятно не четеш...
Аз съм в БГ.не ми пречи да ти пратя писмо.колет,но се губи поне ден време да дойде до мен и аз да препратя,което мисля е излишно,просто отиваш в пощата.пращаш препоръчано писмо или колет до 2 кг е доста евтино.
Получават се за 3-5 дни.Стига да не са празнични дни .

# 532
http://www.israelflowers4u.co.il/content/1-delivery

Сонтон75 може би този линк ще ти е полезен :)Flower delivery service in Israel

Успех!

# 533
Здравейте!Трябва ми вашата помощ!Търся име за момче, което е подходящо за Израел и не звучи странно за България.С жена ми нямаме предпочитание за буквата, с която да почва.Ако имате някакви предложения ще се радвам да ги чуя  Simple Smile.Благодаря предварително!

# 534
  • На дивана, под юргана
Здравейте!Трябва ми вашата помощ!Търся име за момче, което е подходящо за Израел и не звучи странно за България.С жена ми нямаме предпочитание за буквата, с която да почва.Ако имате някакви предложения ще се радвам да ги чуя  Simple Smile.Благодаря предварително!
Давид, Даниел, но също и Симеон, Самуил с малки разлики в произнасянето...

# 535
  • Ямбол
Рони,Бен,Етиен,Борис,Хайм

# 536
Бен, Даниел, Емануел са ми фаворити.  Peace

# 537
Благодаря за предложенията!  

# 538
Здравейте всички.Преди около месец ви помолих за съвет по повод гостите ми от Израел. Първо да благодаря на всички които писаха и ме успокоиха, че всичко ще бъде ОК!   bouquet Е, и това чудо мина. Беше прекрасна седмица. Срещнахме се в едно селце в Троянския балкан и изкарахме страхотна седмица заедно.Съчетахме и почивката и срещата на децата ни. Бяхте прави момичета, шумни са, откровени и някак освободени.Това не значи обаче зле възпитани-напротив! Момченцето е толкова възпитано и такъв кавалер, че в България изглежда чак странно. С храната не сме имали проблем защото ядяха всичко без свинско, а когато видяха питката която направих за тях, жената направо стана от масата и ме разцелува със сълзи в очите. Каза, че последно е яла такъв хляб когато е била на 8 год. и са живеели в Украина. Не пожелаха ракия но си пийнаха бира. Още съм в еуфория и се надявам и за напред да запазим добрите си отношения.

# 539
  • Ямбол
EL1 е,чудесно звучи,а кавалера да не се заформи бъдещ зет.Как общувахте,а дъщеря ти знае ли иврит,как са се запознали?

Общи условия

Активация на акаунт