Израел - 55

• 150 079
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София-България, Израел - където си поискам
Мимкис, и от мен честит рожден ден на Давид на патерица Wink да е жив и здрав и все така да Ви радва! Весело и безгрижно детство му желая!
Честито и на Тигър Wink днес  той е рожденик Peace Радвам се, че имах възможността да го поздравя лично и да се почерпим за негово здраве, рано-рано сутринта Laughing
Весел празник още веднъж и бъди жив и здрав!

# 76
Тигре, жив и здрав да си! Всичко най- хубаво и весел празник!

Това не знам дали го знаете (освен Мимкис), но за всеки случай http://forum.zemianazaem.com/
Между другото от там почнах освен бадемово да правя и сусамово мляко. Слагам вътре и банан и пасирам, много е добро  Peace.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 11:13 от Tali Dan

# 77
  • T"A
Аз надали ще правя ядкови млека скоро, защото си ги пия сама. Малкият пие само вода, което има доста позитивни страни и затова не се натискам да му предлагам други напитки. По принцип, аз много обичам да пия чай и билкови отвари разни, но явно няма да имам компания в негово лице...

От три дни детето е с някакъв стомашен вирус (явно го е лепнал на джимбори в петък) и е направо ужас.

Тигър, само хубави неща! newsm24  Догодина да празнуваш тук, ей! Такъв хубав сезон е за рождени дни  Grinning

Бабет, радвам се, че ти е харесал блогът  Grinning

Mimkis, мерси за отговора! Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 22:44 от Mentha

# 78
  • На дивана, под юргана
Благодаря за поздравите! Правят деня ми по-хубав, така че ако си ги препрочитам още два-три дни ще си удължа празника...  Laughing

Мента, обещавам, че веднага щом си получа частния самолет ще празнувам рождения си ден само при вас - и без друго морето е още топло. Бързо оздравяване на Йоави!

# 79
Тигър, малко късно, но навреме все още Grinning- Честит Рожден Ден! Да си много здрав, късметлия и наздраве до 120!  Gift newsm67

# 80
  С голямо закъснение и аз да се включа. Честит Рожден Ден, Тигър! Много здраве и късмет, и един самолет ти пожелавам, че да намажем и ние с почерпка на следващия ти рожден ден!

# 81
  • T"A
Големи гафове стават, когато държавни глави не си изключват микрофоните, пък вземат да изтърсят нещо оф дъ рекорд: http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/11/08/1198714_sarkozi_kum_obama … nasiam_netaniahu/

Направо им съчувствам...  Rolling Eyes

Между другото, тези дни прочетох нещо по-свежо от новините в последно време:
http://www.capital.bg/light/lica/2011/10/27/1189220_united_color … _of_idan_raichel/

# 82
   МЧ, ето я рецептата:
   Блат:
   Сместа е подобна на твоята за бонбони Simple Smile
    овесени ядки, брашно от рошкови, фурми, тхина, стафиди,малко силан-става си като тесто
    Крем:
    бадеми(накиснати от предната вечер и обелени)
    2-3 банана
    Аз правих само с два блата и отгоре поръсих с кокосово стърготини
    Ето снимка
    Далеч е от твоите красоти , но е бърза и вкусна Grinning
     Редактирам се да допълня начина на приготвяне, голям съм заплес станала и аз Laughing
     Блата може да се направи в чопър, блендер също. Аз го правих на ръка-накъсах фурмите на малки парченца и на око слагах тахан и силан, сместа трябва да е по-суха. Разстилате двата блата отделно във форма за торта или с точилка също става. Слагате блатове в хладилника за се постегнат. Хубаво е да наръсите малко брашно от рожкови под тях за да могат лесно да се отлепят.
       За крема може и да не си белите бадемите, аз ги консумирам просто белени Peace Слагате около 200-300 грама бадеми в блендера. Добавяте постепенно и бананите. Блат-крем-блат и поръсвате с кокосови стърготини.  chef

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 17:09 от mimkis@

# 83
  • Някъде там...
Da e jiv i zdrav malkia David i mama i tati mnogo da go slushkat Simple Smile

Eto me i men  Flutter Izvinete me za latinicata ama na telefona niamam kirilica. Nedelia e zavetnia den, nai-posle u doma i shte iam xrana i shte si gushna mechenceto. Sega sam v Larnaka, no vse edno sam v Bg palno e s balgari Simple Smile

# 84
Мимкисче, огромно благодаря!  bouquet
Звучи страшно вкусно.  Heart Eyes

# 85
# 86
# 87

Това все едно, че се случва в друга държава  Tired. Между другото наскоро четох някъде, че прекратяват и реформистките бракове, но дали е истина не знам.                                                                                                                                                                                                   

# 88
# 89
  • София

Това все едно, че се случва в друга държава  Tired. Между другото наскоро четох някъде, че прекратяват и реформистките бракове, но дали е истина не знам.                                                                                                                                                                                                   

И аз съм просто изумена!
Определено разни прослойки залитат в абсурдни крайности! Гррр!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт