Булче, ползваме ги и съм много доволна. На тази цена са перфектни.
буди здрава и всички да те слушкат
честито и на месечинките ни днес-и те да слушкат мама и тате
ние днес вече два пъти излизаме-времето е супер,да ви попитам поколко пъти пълните памперсите,защото на нас ни се е случвало и по 5-6 на ден и си мисля,че е прекалено много и дали е опасно
вчера да кажа и аз какво ядохме-грис с настъргана ябълка и банан и малко масълце и мляко
а на мен ми закъснява

А Крис беше така добричък да спи,докато мама се вихри 

Все едно го колят, рева 10 мин. и заспа, след това се будеше на всеки 1 час с писъци, но не го взех при нас. Цяла нощ не бях спала. Вчера обаче беше много послушен и се събуди само в 3:00 да яде, което си е нормално. Снощи след като го накърмих в 20:00 повърна на фонтан, толкова много беше че си изкарах акъла
Нищо му няма иначе, дали го прехраних
После обаче си заспа много спокоен, явно му е дошло повече яденето. Днес реших да пропусна едното кърмене на обяд и да видя дали ще повръща. 
Беше много смешен. 

), десерт (някакви гадни кисели и кремове обикновено, почти не ги яде) и супа. 
ама на вас какво точно ви стана. Мони има малки пъпчици около слабините и дупето му е червено, а преди много рядко се е зачервявал и то от разтройство.

)
ама на вас какво точно ви стана. Мони има малки пъпчици около слабините и дупето му е червено, а преди много рядко се е зачервявал и то от разтройство.

Времето, обаче беше прекрасно и се надявам да позадържи така, че на тоя студ не ме кефи да си седим у нас!
Само врещи, не дава да го оставя сам в стаята и като седнем на спалнята веднага идва да се катери по мен. Сега с татьо му се забавляват нещо.