Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 728
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • ENGLAND
Ако някой се интересува това в момента е най-новото в обучението в начален курс http://www.ruthmiskinliteracy.com/default.aspx Като кликнете най-долу в ляво на ресорсите ще намерите и инфо за родителите.
Всяко училище си избира собствена система и организация, така че не може да се сравнява какво и как се преподава в различните училища. Единственото важно нещо е детето да е подготвено за националния тест в края на У2 и У6.

# 106
Я да ви питам-моята щерка направи 3 миналата седмица.Как става сега с тези 15 часа седмично от правителството?
Питах в градината, но две жени ми казаха две различни неща.Първо ще започнем да ги ползваме от януари  newsm78
После едната каза, че трябва да се обадя някъде, а другата каза, че не е нужно да правя нещо конкретно, те по служебен път щяли да ги оправят и от януари да ни смъкнат някой паунд от таксата.
Как беше при вас  newsm78

# 107
Нямам време сега да разгледам линка, Дорет, но различна различна колко да е различна?  Thinking Дали едните ще се учат да спелуват букви с Б и П, а други с Г и М, все са неща съобразени за 6 годишни. А, и в случая Маймунка иска нещо за домашна работа, допълнително да работят с детето в къщи.  Peace

Маймунке, друго упражнение може например да се заглежда в надписи на витрини, знаци, в книжки и да отбелязва думите които знае. Също да погледне хубаво думата, да запомни и напише без да я гледа, после сверявате дали е вярна. Не са мои идеи обаче.  Blush Към тетрадката за спелуване на Габи са напечатани на отделен лист.  Hug

# 108
Много благодаря за пожеланията както тук така и във  facebook , много ме зарадвахте благодаря ви  Party  Heart Eyes
Тази сутрин когато отворих очи имах  много хубава изненада  Heart Eyes
 Обичам подаръци когато най-малко очаквам  Heart Eyes
Известно време избягвах да пиша във темата, защото бях почнала да се превръщам от положителен и засмян човек във вечно мрънкащ и недоволен, подавайки се на неволите който ме бяха(са) налегнали....Ще положа сили, тази част от мен да е прекърша в зародиш.

яхнала метлата много ми хареса  това със джуджето  Heart Eyes
mimaozka много съжалявам за загубата  Hug Честито дипломиране   bouquet
nana_cool  съчувствам ти с тези съседи  Hug дано от викането на полиция има ефект и тази лудост да спре  Simple Smile
 Лек и ползотворен ден ви желая на всички  Party  Hug

# 109
  • Лондон
Елица, трябва да се обърнеш към администрацията на градината, ще ти дадат да попълниш декларация, в която трябва да кажеш дали детето посещава само това учебно заведение, или ще ходи тези 3 часа в друго. Ако е само в това, ще ти потвърдят откога влиза новата цена в сила, според мен за вас ще бъде януари, когато започне новият търм. В нашият случай намалението влезе в сила септември, въпреки, че Аннабел навърши 3 през март. Ако водиш детето в друго учебно заведение, градината трябва да ти намали цената от същият период с 3 часа, а фонда от държавата ще отива към другото училище.

# 110
tzvetak  Hug Златна си.

Тя ходи само в една градина-значи от януари ще си ползваме тези 15 часа.

# 111
Здравейте момичета,sorry, че нахлувам така в темата ви но ме интерисува някои от вас-майките в UK знае ли нешо за грипните ваксини при бремени.чувам различни мнения и не знам да ли да си направя.Малко ме е страх от реакциите на тялото след това.Някои бил ли е каран да си сложи такава от GP-то си тук в UK,сега ми казват ,че е мн важно да си направя ,но аз не съм сигурна.Съпруга ми минalata godina си сложи за пръв път и не спря да боледува цяла зима,не знам може да е случайно,но все пак.МолиR за вашето мнение.Мерси на всички предварително.

# 112
honey bee Аз не бих си сложила ваксина по време на бременност. Джи Пи-то може да ти препоръча тук, не може да те накара, те са по желание. Почети из нета по темата и вземи решение. Лека бременност  Simple Smile

# 113
Моето мнение е да не си слагаш противогрипна ваксина.
Особено ако си здрава и активна и нямаш някакви заболявания.
Личния лекар ли ти го препоръча?? Питай друг лекар.
Аз не съм си слагала и никой не е отварял и дума за такава ваксина когато бях бременна.
По принцип тези ваксини са за възрастни хора, които си имат и други болести и един грип би им влошил положението още повече. Не са за здрави и активни хора. А и се правят въз основа на миналогодишни щамове на грипа, а тази зима не се знае точно какъв щам ще бъде грипа и нямаш кой знае каква гаранция, че няма да се разболееш.

# 114
Doret мерси за линка, на мене ми е много полезен!
honey bee относно ваксините, аз не бих си сложила ако не съм бременна, а камо ли, когато съм. Но това е мое мнение. Не го натрапвам. И никой не ми е предлагал да ми сложи, докато ходя на консултация. Сега съм на преглед на 7-ми, ако нещо ми кажат тогава ще споделя  Peace

# 115
Ева със закъснение, честит рожден ден, много здраве, много любов, достатъчно пари и това, за което си мечтаеш да се сбъдне в най скоро време!

Хъни Бии, в списъците на ГП-тата попадат всички бременни, възрастни и астматици. Те са длъжни да предложат. По желание е и не могат да те накарат. Боян ми е астматик и ми бяха изпратили писмо затова. Иначе за реакциите на тялото, при всеки е различно.

Момичета искам да ви питам и аз нещо. Има ли тук място където да можеш да си поръчаш плоскости, определен размер и да ти ги изрежат и кантират? В София си поръчвах от Егер на Бул. Мадрид, и но тук  newsm78

Яхнала Метлата как сте? Страхотно джудже!

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 02:36 от Шу

# 116
  • Лондон
Забравих да благодаря на aniji мама на Джозеф и Кейт за препоръката  bouquet

Шу, не знам за какви плоскости питаш, но дървени съм поръчвала от тук
http://www.barncrest.co.uk/bespoke_wooden_shelves.php

mimaozka, съжалявам за загубата ти! Дано скоро пак имаш повод за радост Hug

# 117
  • След завоя в дясно
eva_82 - и от мен ЧРД на патерици  bouquet
Яхнала метлата - хубава традиция, добра идея.
Thumper- Hovis ползвам аз и съм доволна.
Mimozka- Hug
Мaimunka - аз не знаех, че сте се прибрали  Simple Smile и ние сме с такива таблици. В сайта на нашето училище има качен спелинга за всяка година, ако искаш да ти го пратя? nana_cool  е дала хубави идеи.
nana_cool - сега успях да прегледам старите теми, благодаря за сайта за обувки.
tzvetak- май за мен си питала в старата тема, по загубих се малко лятото, после не успявах да наваксам със задълженията, но вече съм на линия. Как върви тениса, ние живот и здраве ще гледаме четвърт финал жени на олимпиадата и четвърт финал волейбол мъже (дано да гледаме бг отбор)
Мери- може ли малко повече информация за слънчевите колектори, по програма ли го правите? Ние пращахме емайли да видим дали ще стане на нашият покрив, но не си направиха труда да отговорят
honey bee- аз бременеех в разгара на свинския грип, но не си сложих ваксина и не съжалявам, всичко е въпрос на личен избор.

Аз има два бързи въпроса- как беше грис и нишесте на анг., някои бе писал преди време, но не успях да го намеря. Исках и друго да пиша ама.... newsm78

# 118
  • UK
Ell, прати ми линк ако не те затруднява да се ориентирам.
Ние се прибрахме лятото и е лудница, понеже аз почти веднага почнах и работа
грис май е semolina
може някой път да си направим среща да видим колко са пораснали децата хаха  Laughing

# 119
ето това нишесте се продава в теско
грис, този го има в теско

Общи условия

Активация на акаунт