Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • След завоя в дясно
Благодаря за бързите отговори момичета  bouquet
 Нишестето на снимката го ползвах, но не съм възхитена та си мислех за други модели, марки и т.н.
Мaimunka- пратих ти сайта на ЛС.

# 121
Eya мерси, но не е това което търся. Там са плотове от дърво, а на мен ми трябват вратички от ПДЧ или МДФ плоскости. Благодаря все пак.
Никой друг ли не си е майсторил сам нещо в къщи?

# 122
на Габи домашните за спелинг са....

Много полезни идеи, Нана кул! И аз благодаря за споделянето.
Аз на Али съм донесла комплекти "Моливко" и "Ръка за ръка" от България и от там си помагам за български и математика. А в училището ни повикаха на родителска среща, изнесоха ни беседа как точно преподават фонетично буквите и направо ни казаха в амазон коя поредица да търсим (това е за Маймунка инфо, да пита в училището за техните материали).

Елл, и аз за друго нишесте тук не знам. Евентуално от българския магазин, ако имат наши нишестета и да си поръчаш да ти доставят.

А да ви питам как се наричат "цвички" на английски (като не съм сигурна, че и така се пише и казва на български). Не искам обувки за балет с онова твърдото нещо на муцунката, а цвички за гимнастика. Най-сетне измислих подарък за Али за Коледа - в духа на новите златни момичета на България ще е, и в Олимпийски дух. Но от бухалките точно ще се въздържа, другите уреди ми се виждат по-малко опасни за къщата.

Хубава седмица на всички!

# 123
  Здравейте и от мен.
  Мари я виж това дали ще ви свърши работа http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m57 … ee-All-Categories
  Шу В and Q, проверявала ли си  newsm78
  Ell аз нишесте поръчвам от БГ онлайн магазина, тукашните на кремчета все ми бият.
  eva_82    Hug
  Подготвихте ли се за Хелуин. Аз купих рокличка на вещица на малката. Вчера са я снимали в градината и казаха, че била много хубава. Да ви кажа, че в Теско има-поне при нас- много голямо хубаво намаление на играчки.

# 124
Здравейте момичета, нишесте е Cornflour. Аз си купувам от Сенсбърис

# 125
  • ENGLAND
Шу в В&Q има всякакъв вид плоскости, различни размери и цветове. Ако размера не ти пасва имат машини и режат безплато първите 3, аслед това се палща по 50п. Има рола за окантяване, купуваш си същия цвят и с ютията за минутки се окантява. А ако ти пасва по размери и някоя от вратичките на кухните може направо да си я купиш.
Cornflour е царевичното брашно. Custard е нишестето. Това на Birds го водят като най-добро. Има го навсякъде. В големите супермаркети е при десертите.

# 126
Промъквам се с една подсказка за четенето, макар че съвсем не е откритието на века. Ако имате библиотека наблизо- създайте навик на детето редовно да взима, прочита и връща книжки, да стане нещо кат рутина, ритуал при който да свиква със средата в която е заобиколено от книги. Библиотеките тук са невероятни, богати, книгите за деца на най-различна възраст са страхотно пъстри и завладяващи. Дори да не могат да четат все още, срещата с книгите и разнообразните стимули които осигуряват непременно ще допринесат за напредването в четенето. Да не говориме за ползата от обогатяване на знанията опознаването на алтернативна среда за увлечения освен ПиСи-то и ТиВи-то и прочие екранни хипнози, от които така или иначе избавление вече няма.
 Започнах да видя сина ми в библиотеката още преди да се беше научил да чете добре, но изобилието от книжки така го омагьосваше, че взимаше по 7-8...отначало повече ги разглеждаше, после започна да чете, какво разбираше той си знае, а сега вече ги изчита от кора до кора, поне по 1 книжка седмично и много се забавлява да споделя факти които са го впечатлили. Миналия ден ме закова с инфото колко били подвидовете на Hammer Head Shark. Основно си припада по всякакви книжки за животни, станал е един малък зоолог. Simple Smile

Tzvetak, пиши, моля, за тенис уроците на Аннабел, много ми е интересно как подхождат в частната школа. Виктор ходи на тенис вече почти 2 години в общински клуб, но често сменят треньорите, всеки си има различно схващане и подход и забелязвам че децата минават през пикове и спадове в уменията си в зависимост от треньора, за съжаление поредицата от треньори които имаха не предполага развитие. От каква възраст нататък се предполага игривия елемент да премине в по-сериозен?

Шу, радвам се да те видя, то тук ни остана виждането, но все има надежда Wink Ние сме добре, мечтая си за тотален завой в кариерата, ако въобще мога да кажа че мечтая за кариера. За щастие се накариерствах в БГ и тук не ме влече, но все нещо трябва да се бута... Simple Smile
Госпо'йца Златната Толумба няма ли да даде нишан как върви визитата на високо равнище в БГ?  Hug

# 127
Благодаря момичета, аз да си призная отидох до B&Q огледах и реших да питам. Да ама не, след като обикалях като глуха кучка 30 мин и не засякох нито един работник в целия магазин, се вкиснах и си тръгнах. Другия път ще се заредя с търпение и ще се постарая да изнамеря някой Tired

Яхнала метлата много си права! Боян си има карта и честичко ходим в библиотеката, а за Яна има четене на приказки всяка седмица. Явно понеже децата ни са на една възраст, са много еднакви. Днес ме завлече в кницарницата и излязохме с две енциклопедии, които едвам замъкнахме до колата. Опитах се да го накарам да потича малко, но той седна на пейка да чете Crazy И да кажа че в WHSmith има страхотни намаления сега Heart Eyes

# 128
Явно понеже децата ни са на една възраст, са много еднакви. Днес ме завлече в кницарницата и излязохме с две енциклопедии, които едвам замъкнахме до колата. Опитах се да го накарам да потича малко, но той седна на пейка да чете Crazy

Е при това положение ще трябва да ги събереме някоя събота Simple Smile Ако пък кажеш сега че футбола му е тръпката на десетилетито, значи много дълго и необезпокоявано кафе ни се пише, докато се наритат и нафилософстват по енциклопедичните въпроси! Wink

# 129
Днес сме в Лондон, на преглед пак, но утре сме на зоологическата, ако искате заповядайте Simple Smile

# 130
Здравейте отново   bouquet Това, което ползвам, мисля че е царевично нишесте, бяло и много фино е, в кутия.

# 131
 Маpи, вчера гледах в H&M , търсих  за моето Софи, че от две седмици гради кариера на балерина, от което аз май съм повече въодушевена от нея . Simple Smile Между другото те видях на концерта  в посолството познах те по детенцето, ама пусти срам не се престраших да се представя.
  Благодарение на форума каква бойна женска група  си спретнахме в наше село много съм доволна.

# 132
  • Лондон
Ell, радвам се, че си ок Heart Eyes за заетостта то е ясно, но явявай се колкото можеш, винаги е приятно  Hug

На Толумбата й пуснах текст вчера, обаче не отговаря Rolling Eyes дано не е загубила Аланглето някъде по горите... Сигурна съм, че във всички случаи ще следва блестящ разказ Laughing

За книжките следя внимателно, съгласна съм напълно за ползата, ние сме направили вече внушителна детска библиотека в къщи, а БГ и с английски книжки, моето дете знае около 15 букви, но естествено не чете още, но пък разказва целите истории само по картинките. Много съм доволна, сама се занимава с разказването, и вече ползва много сложни изрази. В градината също ги подтикват да разказват на глас пред всички, което аз много одобрявам, хубава подготовка е за догодина.

яхнала метлата, тенисът е супер, много сме доволни....Комплексът е много впечатляващ, това всъщност е Националната Тенис Академия, всичко е просто само тенис, няма детски площадки, няма нищо, което да ги разсейва. Учат 4 деца с една учителка, Аннабел е най-малката, другите са на 6 мисля, и тя ги копира, което е супер. Тя по принцип е много съсредоточена и много се навива да прави хубави удари, та етапа с играта ние го пропуснахме. В смисъл, играят когато събират топките, но то е за почивка. Много ми харесва как ги мотивират, след всеки урок е много въодушевена и само за това говори. Не знам как е другаде, но тук досега сме много доволни.

# 133
   Благодарение на форума каква бойна женска група  си спретнахме в наше село много съм доволна.

newsm26

# 134
Сега като видях поста  на varnagirl се сетих, че ми постави неотложна задача вчера  да намеря автомонтьор, но да не ти реже главата от кръста, щото  такива  ги има и в наше село.  Някой, ако знае такъв в района на Surrey ще ми бъде наистина от голяма помощ.

Общи условия

Активация на акаунт