Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 817
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • London
Момичета някои може ли да ми даде link за евтини хотели в Лондон или за къща за гости.Благодаря предварително

# 136
Момичета някои може ли да ми даде link за евтини хотели в Лондон или за къща за гости.Благодаря предварително

http://www.hostelsclub.com/city-en-121-London.html?aff_ID=211&am … KwCFcgc4QodCC3n-A

http://www.easyhotel.com/

# 137
Opа tsvetak за LTA ли говорим? Аз живея точно до тях и макар че ми е рано за малкия ми се искаше аз да почна там уроци да може един ден с малчо двамата да играем, а и тати ни е много добър макар да го мързи и да не си го признава!

# 138
здравейте дами.

Да знаете има ли някъде в Лондон (и околностите) български гинеколог. Много ще съм ви благодарна за информацята.

# 139
Тази я рекламираха в BGHelp форума http://www.klinika.co.uk/bg

# 140
Между другото те видях на концерта  в посолството познах те по детенцето, ама пусти срам не се престраших да се представя.

Ти отпред при децата ли беше? Ако знаеш как ми се искаше някой да дойде и да ми каже "здрасти"!  Hug

Ако имате библиотека наблизо- създайте навик на детето редовно да взима, прочита и връща книжки, да стане нещо кат рутина, ритуал при който да свиква със средата в която е заобиколено от книги.

Абсолютно подкрепям! За радост напускаха вече много атрактивни неща и в България и малката детска библиотека с книги на английски и български е нещо прекрасно.

Благодаря за идеите за цвички! Simple Smile

# 141
  • На село (близо до Лондон)
varnagirl mnogo otdavna ne sam se vkluchvala...vidih che si pitala za Frimley za rajdane. Az tam sam rajdala dva pati, i sam mnogo dovolna i ot akusherkite i ot vsichko. Pishi mi na lichni ako iskash poveche info

# 142
GI, благодаря за отговора. Повече инфо не ми е нужно, по скоро ми трябва уверение, че да реша къде да раждам. За Frimley, нямам притеснения, по-скоро ми се иска някой да ме увери в St. Peter's, тъй като ми е най-удобна, но за съжаление чета все негативни мнения. Ще ми се някой с опит от там ако може да сподели нещо.

Една приятелка ще ражда там Януари месец, но аз дотогава трябва да съм си избрала. Мисля, че със сигурност няма да е Kingston, днес трябваше да ходя до там, нямаше трафик и пак беше бавно и досадно, а ще се местим още по далеч от там. Така че изборът ми се свежда до Frimley и St. Peter's. Във Frimley ще отида на посещение, но в St Peter's такива не предлагат Sad

# 143
Момичета много ви благодаря за инфото за яслите/градините. Особено за метода Монтесори.

Моята бебка (май вече не е бебка:) е на 1г3м и докато заминем пролетта ще е съвсем попораснала.

Лека вечер.

# 144
  • Лондон
Thumper, предполагам, че мястото е същото, доколкото знам LTA е тенис асоциацията, а NTC  е базата. Тя се ползва от доста тенис училища. Аннабел ходи в Annabel Croft Academy, която е само за деца, от 4 до 16 години, предполагам че има и варианти за възрастни, но не съм проверявала...

# 145
Тсветка каде ходите вие в Роехамптон се намира ЛТА и е единствения за лоднон мисля!

# 146
  • Лондон
Thumper, мястото е същото

# 147
varnagirl и двете си деца родих в St. Peter's. Нямам оплаквания, напротив изключително хубави спомени и от двете раждания. Но това беше преди 2 години. Ако имаш конкретно въпроси, питай.

# 148
trollipen, благодаря ти много за отговора. Точно това търсех, някой който да сподели реални впечатления. Щом преди 2 години всичко е било наред, сега би трябвало да е по-добре. Направили са основен ремонт на родилното отделение и са наели повече персонал. Благодаря ти за успокоението. Най-вероятно там ще раждам и ще се надявам да съм една от късметлийките, които ще попаднат на добър екип във време когато няма много други раждащи Simple Smile Ти в отделна стая ли беше и ако да помниш ли колко струваше? Аз знам, че по принцип е 35 на ден, но някои болници са по-скъпи.

# 149
  • в света на илюзиите
Мишолина, Мари, Bony Fish,, момичета   bouquet  bouquet  bouquet благодаря, че сте посетили концертите на Загорчетата  Hug. Малките  артисти най-сетне се върнаха, доволни  Embarassed А на вас огромно благодаря, защото артистите имат нужда от пълна зала и въодушевена публика  Hug

Общи условия

Активация на акаунт