Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 821
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, аз да попитам вие от къде купувате бял боб, но не салатен, защото искам да направя боб чорба, но намерих само салатен в азда. Знаете ли дали има в теско, че ми е по-далеч и не си струва да се разхождам ако няма. И друго да ви попитам- каква боя за коса използвате и дали някой е пробвал тези 10мин които са като мус.

# 151
10 минутните са полуперманентни. Аз последния път се боядисах с John Frieda пак мус и съм много доволна. 20 мин.

# 152
 Аз купувам боб и леща от ТЕSCO,последно време все нямат леща от тази кафявата, имат мн др видове и цветове  които  изглеждат ок,но не съм ги пробвала.Иначе боба e ок,аз го кисна в студена вода цяла вечер,(май пише на етикета само 20мин,но аз не им вярвам) и после става чудесна боб чорба.Дано ти хареса.

# 153
  • Лондон
John Frieda мус и аз го препоръчвам!   Hands Thumbsup

# 154
  • Манчестър
Не ползвам друга боя освен Л'Ореал..мусовете ги препоръчвам..истински бял боб вземам само от турците, леща също,но лещата понякога я има в Сеинсбърис или Теско,.

# 155
Лореал Ексел 10 минути ползвам и съм доволна. Но не е мус.
Една приятелка ми се оплака от мус-а на лореал.
Боб и леща купувам от Теско и съм доволна. 

# 156
Л'Ореал Кастинг крем глос.Вече две години само с нея се боядисвам и съм много доволна.
Иначе боб купувам или от турските магазини в Лондон, или от пакистанците тук, ама рядко имат бял боб.Леща пък съм взимала почти от всеки супермаркет-зелена, кафява, червена всякаква.

# 157
Здравейте, момичета!!! Отдавна не съм писала!!!  Embarassed Да споделя и аз за белият боб, ако не мога да отида до съседното градче да си купя от турците, вземам на Sainsbury's! Става си като нашенската боб-чорба!!! Мъжа ми мног я обича и си хапваме по-често, отколкото ми се иска!!!  Hug

varnagirl, бях писала преди време, че засега и аз съм във Frimley park hospital! Засега съм доволна, била съм само на един скан там, месечнит консултации ми ги водят в сърджарито!!! Внимателни са, обясниха мивсичко на скана, кое какво е. Има си и ден на отворените врати, можеш да разгледаш отделенията!!! Акушерката ми каза, че са печелили награда за най-добро родилно отделение последните години!!! И аз в началото се двуомях между нея и Роял Съри в Гилфорд, но засега си оставам тук!!!

Весел уикенд!!!  smile3521

# 158
Благодаря ви за отговорите  Simple Smile Днес отидох до теско и купих боб, така че тази вечер ще го кисна и утре ще ядем чорбичка.
За боята искам да е мус, за да се боядисам сама, с другите не мога, само дето не съм решила какъв цвят да е- искам някаква промяна  Sunglasses

# 159
Tinti_16, благодаря ти за отговора. Аз почти съм решила вече да съм в St. Peter's, че ми е съвсем близо, но може да се разходя до Frimley, да видя и там как е преди напълно да реша.

# 160
А откъде си взимате чубрица  Rolling Eyes
Как пък не се сетих да си взема 2-3 пакетчета от Бг  ooooh!, сега нито леща, нито картофена манджа мога да си направя.

# 161
  • Лондон/Пловдив
EL ти не беше ли близо до Кройдън скоро май писа . Тук на центъра има БГ магазин и там има всичко и подправки на 100 % чубрица има . Аз редовно ходя да си пазарувам от там дребни нещица за малкия и за нас дори .

# 162
Cherry Mam, може ли да дадеш пощенския код на този бг магазин? Много ще съм ти благодарна! Майка ми ми дудне за такъв, но аз не знам нито 1, не съм се интересувала никога... Embarassed Embarassed Embarassed Ако някой знае и други такива из Лондон, моля, споделете!!!

# 163
A.S.I.A., виж тук.Можеш да поръчаш онлайн или да отидеш на място в един от трите магазина.

https://www.bulgarianfood.co.uk/shop/home.php?cat=

# 164
  • Bristol
Готвите ли се за Халоуина утре  Laughing Аз съм под пълна пара. Имах идея да оставя малко от подготовката за утре, но в работата ни сюрпризираха последната седмица и не знам дали ще е удобно точно утре да си тръгна по-рано, ще преценя ситуацията на момента. А гостите съм ги поканила от 5 часа в къщи  Crazy Освен Шу да влезе в ролята на домакиня, докато аз сколасам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт