Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 827
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Ми ако трябва Simple Smile

Нашата тиква е готова, другите страхотии утре Simple Smile

Само сина още не е решил, какво точно иска да е!? Луда ме направи тези дни, понеже не иска купен костюм, а и той иска нещо, което го няма, само измислям, режа и тн под неговото вещо ръководство. Вчера даже имахме генерална репетиция, но като се видя и не се хареса Crazy, луда работа,има още малко време да реши.... Яна пък не си иска роклята на вещица, била лоша Crazy

# 166
Ние отдавна сме купили рокля на дяволче с рогца на главата и си ги носим почти непрестанно. Няма събличане. Компромис ще направи единствено утре, заради униформата..много и се кефи и слава богу  Mr. Green Не сме направили фенера от тиква, но утре ще дълбая сама, докато всички са на работа и у-ще, като не се сетих днес да го направим дружно..карай, за другия Хелоуин ще сме по-подготвени. А и бебка така се мята в корема и тя се бори за място под слънцето Grinning
Утре в училището и ще има дискотека по случай празника! На голямата в училището няма нищо организирано и тя е малко разочарована. Въпреки, че е толкова голяма мисля, че щеше да се изкефи да се маскира.

# 167
  • Лондон/Пловдив
A.S.I.A. аз си мисля ,че ти живееш доста далеч от Кройдън имам такъв спомен ,я най добре пиши в кой квартал си и аз ще ти драсна едно ЛС с най близкият до вас БГ магазин  Grinning

# 168
На мен ми е най-удобен магазинът в Surbiton, но като ми казаха за него не се сетих да попитам за адрес. Издирвам го в интернет, но не мога да го намеря. Някой знае ли къде се намира?

# 169
EL ти не беше ли близо до Кройдън скоро май писа . Тук на центъра има БГ магазин и там има всичко и подправки на 100 % чубрица има . Аз редовно ходя да си пазарувам от там дребни нещица за малкия и за нас дори .
  bouquet знам го този магазин, също и един турски на Тутинг ми е близо, ама специално заради една чубрица да ходя до там - малко ме мързи честно  Embarassed мисълта ми беше дали въобще се продава в някои от местните магазини - асда, теско и т.н или въобще не зареждат такова нещо  newsm78 индийските магазинчета до нас вече ги прегледах.

Лора ме изненада преди няколко дни като каза уан и ту, с показване на съответните пръсти - явно ги учат на нещо в нърсерито. А днес като я заведох, докато чакахме да отворят портала, се заигра на гоненица с едно момиченце и викаше " ко-ман-чи". И вкъщи го казваше докато бягаше и подскачаше - някаква идея какво ще да е това  newsm78

# 170
  • Лондон/Пловдив
На мен ми е най-удобен магазинът в Surbiton, но като ми казаха за него не се сетих да попитам за адрес. Издирвам го в интернет, но не мога да го намеря. Някой знае ли къде се намира?
Виж тук пише къде е магазина горе долу дано се ориентираш
http://www.bghelp.co.uk/forums/%CF%E0%E7%E0%F0%F3%E2%E0%ED%E5/30 … 0%E0%ED%E0-4.html

# 171
# 172
  • Лондон/Пловдив
ЕЛ
Catch Me най вероятно това ти казва  Joy поне за това се сещам

# 173
Момичета кой наскоро се занимаваше с Фърст Тайм Бай?

# 174
Момичета, моичкия си дойде по-рано от работа с висока температура...не може да пие лекарства, защото получава алергичен шок! За жалост не ми се намира ракия за да го разтрия...имате ли някакви идеи как да се опитам да му смъкна температурата?

# 175
Компреси със студена вода и оцет на челото, мокри чорапи на краката и един хладен душ. Така свалям на детето.  Peace И по-леко облечен. Ако може само по потник и боксерки да се разкарва.  Sunglasses

# 176
Ако е над 38,5 направо го топни в хладка вана.

# 177
Благодаря за бързите отговори...ще опитам да го убедя за ваната, той само лежи и не иска да стане...температурата му към момента е 38, опитах да му дам чай с ром, но току що го върна Sad

# 178
До 38,5-39 няма нужда да се сваля, явно организмът се бори с вируса. Такава Т не е опасна. Само следи да не вдигне много висока и тогава директно във ваната. Но да не е студена, че да не получи шок - 25-28 е добре.
През нас вече минаха няколко дечица и им раздадох шоколади  Grinning

# 179
 Аз напълних 2 ра купа с бонбони, както ги нямаше така изведнъж.
 Ама и тинейджърите се костюмирали, не минават само малки дечица за бонбони.
 Добре, а защо в училище не го празнуват. Нито при малкия, нито при каката?
 Май и с украсата пред къщата ( в нашия квартал, не правят), получих няколко похвали, какво съм създала с изкуствени паяжини и паяци, скелети и тикви.
 Важно е децата да са щастливи и доволни.  Party

Общи условия

Активация на акаунт