Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0

аз от този блог правих някои неща с тиква и се получиха добре.

Страхотни рецепти! За съжаление мъжо е алергичен към тиква, но децата няма да простят на някой от тези десерти  Mr. Green

# 31
А пък декември има концерт на Kasabian тук, даже от работа ми предлагаха някакви discounted corporate tickets, сега съжалявам, че не ги взех..

Ооо, Kasabian ще идват и в Нотингам.
Много ги харесвам...цяла нощ дебнах за заветните билети...

Stone Roses се събират пак за турне до година.
Тях се надяваме да гледаме в Манчестър. В петък пускат продажбата...

...Откакто са се родили децата, всяка Коледа купуваме по една специална коледна играчка за елха.
После тези играчки ги прибираме в специална кутийка и така като порастнат ще си имат спомен от всяка една Коледа като деца...

Идеята е много хубава и я виждам реализирана в смейството на аланглето.
Елхата се украсява с играчки събирани 20 години-купувани или
правени от аланглето и сестра му като деца.
Много е уникално-смейно-коледно едно такова дръвче,
далеч от традиционния вид от рекламите  Peace

Ние решихме за Коледа да си подарим по едно пътуване.
Нямаме нужда от дрехи и вещи и решихме подаръците да са спомени.

# 32
# 33
Miss Fine да ти е жива и здрава дъщеричката! Вън настана зима, а в Бг вали сняг Mr. Green
dannitka аз пия Магнезий и вярвам, че той ми помага да се предпазя. Също така мама ми е пратила Осцилококцинум от Бг, ако има някой болен в къщи пия профилактично. Абе дано сме здрави  Praynig  

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 21:54 от Ana Mu

# 34
Miss Fine честита рожденничка!Да ви е жива и здрава! Hug И много да ви радва!

# 35
# 36
  • Манчестър
Мис Фаин....честит рожден ден на малката!...

# 37
  • Bristol
Мис Файн, честита ти рожденичка   bouquet
http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0

аз от този блог правих някои неща с тиква и се получиха добре.
Ау, на Танита едни лимонени курабийки още си ги правя, много са хитови в къщи и едни други слепени. Аз хвърлих око на тиквения сладкиш, подобна рецепта имаше в сайта на Good Foоd. Само дано сколасам с времето. Ще гледам до към 4 да свърша с работата, защото от 5 съм поканила гостите  Crazy изрично казах до 8, защото и децата са на училище и аз на работа трябва да изхвърчам във вторник. Все още не съм сигурна дали не направих грешка, като започнах да работя 5 дни  Thinking
За Бон Файър найт вече получих покана от познати да ме водят, което ми решава проблема тепърва да се чудя къде и кога, най-обичам като някой друг ме организира и подреди Twisted Evil Мисля, че организацията на Халоунското парти ще ми държи влага за известно време, но ми носи голямо удоволствие и съм готова да се жертвам  Mr. Green
Коледните подаръци само ги мислим за сега, покупката ще започне следващия месец  Laughing А декември ще мислим къде да резервираме за парти за сина. Две години поред се мъкна с приятели да гледа финалите по баскет, викам му тази година да разнообрази малко  Crazy
А преди Коледа фирмата затваря всичките си офиси за две седмици, коледна почивка  Party Чакам с нетърпение този момент, хем да се наспя, хем с дечурлигата да си се поглезим  Heart Eyes Дано и сняг понавали тогава, ще придаде невероятна атмосфера, може и на ски да ги заведа в Глоустър  Mr. Green И билетите за коледната пантомима вече закупих. Много обичам този период от годината, пълен е с празници и хубави емоции!

# 38
  • Манчестър
Мери,
Много закъсняваш тази година....аз купих билетите за другото лято (отиване/връщане), коледнния подарък е уточнен, платен е депозит и една седмица преди Коледа трябва да го прибера от магазина....

# 39
  • Bristol
Мери,
Много закъсняваш тази година....аз купих билетите за другото лято (отиване/връщане), коледнния подарък е уточнен, платен е депозит и една седмица преди Коледа трябва да го прибера от магазина....

Хаха Аве, ти си променила ритуала  Mr. Green Аз съм консерва, коледните подаръци се купуват ноември месец, сега се резервира само зимната ваканция, за лятната билетите се купуват януари-февруари  Joy Промени ли се графика, ставам нервна и зла  Twisted Evil Лошото е, че за лятната трудно мога да правя планове вече, синът започва да се цепи, не иска по цял месец да седи в България, тук са му приятелите и му е по-интересно. А и тренировките му по баскет спират през юли и започват август, по американски стереотип  Rolling Eyes

# 40
Мис Файн да ти е жива и здрава малката принцеса!!!!!

Мале Мери, Аве, браво на вас! Аз ако организирам нещо по-рано от две седмици преди събитието, всичко ми се проваля Mr. Green Ей го на, купихме билетите за Япония 4 месеца по-рано и след две седмици ги удари цунамито, на Яна смениха датата на операцията и какво ли още не. Имам чувството, че помисля ли си само дори за някакъв дългосрочен план и всичко се обръща с краката на горе Crazy Браво на вас, и аз много обичам всичко да ми е готово от рано,ама никога не става така както съм го мислила Whistling.

# 41
  • Манчестър
Мис Файн да ти е жива и здрава малката принцеса!!!!!

Мале Мери, Аве, браво на вас! Аз ако организирам нещо по-рано от две седмици преди събитието, всичко ми се проваля Mr. Green Ей го на, купихме билетите за Япония 4 месеца по-рано и след две седмици ги удари цунамито, на Яна смениха датата на операцията и какво ли още не. Имам чувството, че помисля ли си само дори за някакъв дългосрочен план и всичко се обръща с краката на горе Crazy Браво на вас, и аз много обичам всичко да ми е готово от рано,ама никога не става така както съм го мислила Whistling.

ааа, аз за пръв път съм така...ма щото ми писна да плащам луди пари за полети...за пръв път на Коледа няма да мисля за летни билети .

# 42
  • Лондон
Много хубави листа в началото! Аве, мерси за красивата тема!
Мерси и за хубавия блог - ще го пробвам, че този Джейми Оливър ми идва малко нанагорно  Wink

Мис Файн, честит рожден ден на бузанката ти!

Тулумба, на добър път! Аз чакам с нетърпение разказите ти!

Моята бузанка днес ми каза: ‎'Мамо, тук не ме разбират... Не може ли да си вземем къщата и всичко, и да го занесем целият Лондон във Варна? Там ни е мястото! При моите баби и дядовци.'

Ох, де да можехме....  Wink

И на мен ми стана вече Коледно  Mr. Green

Аз съм обещала да купя на дъщеря ми кукла, която говори, пишка, яде и т.н. Някакви препоръки?

Ние напоследък все ходим на топло за Коледа. Този път ми се иска нещо по-близо, да е студено с камина, пуловери с еленчета, сняг и т.н., и ако може да не се лети, и да не се кара много. Иска ми се да наема нещо като вила и да отидем там с приятелски семейства, с децата. Всякакви препоръки ще са добре дошли.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 01:07 от eya

# 43
записче само Simple Smile

Аве, благодаря за темата Simple Smile

Мис файн, да ти е жива и здрава малката Simple Smile всичко най-хубаво.

# 44
Ave мерси за новата тема   bouquet
eya препоръчвам ти Center Parcs

Общи условия

Активация на акаунт