Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 272
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Манчестър
 Ние сме с БТ телефон, фривю и БГ телевизии, и BETHERE интернет. От всичко съм доволна. Сигурно има и по-добро, но не ми се сменя като ми работи перфектно.
  Искам да ви питам, гледаме сега къщи, но и в области, който са малко по-далече от нас и не ги знам добре. Има ли някъде да видя къда са консулските къщи, ако има такива, защото незнам как е при вас, но тука не са за предпочитане тези райони. А има на места доста евтини хубави къщи и освен да са в такъв район друго обеснение нямам.

Кансълски райони и покраи тях хич не се препоръчват, освен ако не ти пука в каква среда ще растат децата ти....В кансълите са лоу клас хора, център на drugs,crimes тн и главна цел на момичетата е да станат фризьорки, а момчетата дърводелци или подобно..
Самите кансъл къщи си личат, аз може би понеже съм повечко време тук ги разпознавам бързо както къщите, така и scruffs.....
Попитай някой местен...

# 661
  Аве мерси за отговора. И ние не искаме да чуваме за такива райони, въпреки хубавите и евтини къщи там, на близки улици, но те училищата са заедно. При нас е още по зле, момичетата мечтаят да са самотни майки на 16 и да взимат бенефити, а момчетата да са в пъба...Нямам местни познати в района, който ме интересува, защото е по-далече, но ще идем да видим, макар че ми е ясно, с тези цени няма как да е хубаво...

# 662
Мис Файн единия вариант е да отидеш на място. То се познава кои какви са. Някак си им личи. Можеш да провериш и училищата, ако не са с добри постижения, по всяка вероятност в района има много кансъли. Виж и тук http://www.upmystreet.com/
До колкото знам във всеки квартал има такива къщи. Дори и в новите райони 30% са за тях. Преди като търсихме да наемаме, бях харесала една къща, много близо до училището в нашия квартал. Като отидох се оказа обаче че точно това каре са само такива къщи и мноого си личеше. Иначе квартала е с много хубави и скъпи къщи с много пространство и зеленина, но точно там беше ужасно Rolling Eyes Успех Peace

# 663
  • Манчестър
Аве мерси за отговора. И ние не искаме да чуваме за такива райони, въпреки хубавите и евтини къщи там, на близки улици, но те училищата са заедно. При нас е още по зле, момичетата мечтаят да са самотни майки на 16 и да взимат бенефити, а момчетата да са в пъба...Нямам местни познати в района, който ме интересува, защото е по-далече, но ще идем да видим, макар че ми е ясно, с тези цени няма как да е хубаво...

Най-лесно се познават по вратите....ползвай upmystreet , ще ти даде локално инфо за всичко...

# 664
Аз да похваля О2!За две години не сме си звъняли по телефоните да се обясняваме, да ни вкл и изкл, както беше с Virgin.Бяхме се захванали с Talk Talk, но ни бавиха 2 месеца и слава богу ни се размина да се обвържим за по-дълго.Ако имаш сим карта на О2  е по 13, а на БТ по 12,5( ползват линията).

# 665
Здравейте!Имам запитване към живеещите в Англия-как мога да си намеря работа и по какъв начин,  как мога да се свържа с гръцки работодатели и по-точно в  fast food и подобни.Благодаря ви!

Ела в Лондон и ще се свържеш с много, особено в Северен Лондон.
Благодаря!

# 666
  • Манчестър
Аз да похваля О2!За две години не сме си звъняли по телефоните да се обясняваме, да ни вкл и изкл, както беше с Virgin.Бяхме се захванали с Talk Talk, но ни бавиха 2 месеца и слава богу ни се размина да се обвържим за по-дълго.Ако имаш сим карта на О2  е по 13, а на БТ по 12,5( ползват линията).

От 3 г съм с ТалкТалк, само веднъж се е налагало да им се обаждам и то беше за помощ за рутера....помогнаха ми зА 5 мин...

# 667
За интернета и телевизията мисля, че зависи от мястото повече отколкото от компанията.Имам много познати, които са на Върджин и са супер доволни.Обаче преди година и половина нашите в Лондон като се включиха към тях и съжалиха поне 1000 пъти.2 месеца след като се включиха се оказа, че тепърва изграждали някаква станция в района и трябваше да чакат 3-4 месеца за по-добър (или изобщо някакъв) интернет.И така мина година.Накрая решиха да канселират договора и за седмица всичко се нареди-смениха рутера и готово.Не че не сме говорили с оператори над 20-30 пъти ама карай.
Та си мисля, че всичко зависи от района.

# 668

Най-лесно се познават по вратите....

Rolling Eyes как така по вратите?

# 669
А аз започнах да се шашкам, че ще раждам скоро а, още нищо не съм купила за мъничкото попълнение  ooooh! Поръчахме една кошара от Амазон но пише, че ще пристигне чак към 6-ти януари..а, до тогава при нас ли ще я гушкаме  Mr. Green та я отказахме. Питах акушерката какво трябва да нося в болницата, като тръгна да раждам и тя ми изреди почти всичко нужно за едно бебе - памперси, олио за тяло, дрешки, мляко. Ако имате желание, които са раждали тук моля да ми споделят какво са носили в болницата! Всеки съвет ще ми е от помощ, да си направя списък и да тръгвам да купувам.
Иначе малката, вируса я удари в ушите и не ходи на училище до днес. Пропуснахме празненството, но тя каза че, и без това не и се пеело на английски  Mr. Green
Относно телефонната линия и интернет ние сме на ВТ, 27 паунда за нета и мъжа ми е платил за дом. телефон но не знам колко точно  Embarassed. Доволна съм от качеството на нета, а дом телефон го ползваме за институции, да звъним и наще ми звънят от БГ безплатно, понеже са на такава тарифа.
Хубав ден на всички! Тръгвам по магазините  Peace

# 670
Ана Му, за болницата доколкото си спомням, аз носих:
  • памперси
    дрешки- 2 коплекта- боди с къс ръкав и горни дрешки
    шапчица
    памучета на топчета за измиване на дупе,лице
    превръзки
    2 нощници и дрехи с които да си тръгнеш.
    козметика и гримове за теб
    Можеш да си вземеш нещо за пиене и хапване.
за измиване на бебето нищо не носих,новородено е добре да се мие само с вода. а и в болницата дават комплект рекламни неща, между които имаше судокрем, джонсън за къпане, дезинфектиращ спрей и др.

# 671
Цвета, някой беше писал за бърз костюм за ангелче - една голяма бяла тениска от тати и сребърна гирлянда, но май късно ти пиша, пък и сигурно сте си поговорили двете и сте склонили все пак на инкипър-а. Дано да е било много хубаво тържество за детето!

Ана Му, съвети няма да давам, но само да ти пожелая леко раждане!

Бони Фиш, ходихте ли на куклената пиеса? Интересно ли беше?

Момичета, и аз тази програма не съм я мернала, но аз самата бях участник в нещо подобно на "Коледната вечеря за родители" онази вечер. Оле, оле, честно, бяхме като в комедиен сериал. На едната маса бяха младите и красивите, а на другата бяхме само красивите. Младите и красивите се напиха като прасета, залитаха и псуваха. Ние, красивите, пък го ударихме на надувки и чупки, просто бяхме неотразими, начело с една дипломатка, която, въпреки сребърните бижута и шала на раменете, все пак си е записала детето в кварталното училище... Ох, какво да ви говоря, да ни бяха снимали, нямаше да превключите канала!  Joy И все пак, добрата новина е, че само половината клас бяха дошли. Явно другата половина са истински нормалните хора.

Но днес пък ми стана много мило - пуснаха ни в класната стая да си облечем децата с костюмите, то големи репетиции, голямо чудо. Ох, такава мила работа - дечковци и се бутат едно друго и си оглеждат костюмите, едно реве - не се харесва, друго гони останалите да ги плаши, аз едва спасих фронта с омарите, че таман 6 са се издокарали като такива, та голяма радост му дръпнахме, че сме цяла армия, виждаш ли, всичко, само да не е рев, че има повтарящи се! Елхата е до тавана, пианото заметнато с британския флаг, пеем Бийтълс та се късаме и само по 2 билета на семейство дават - зарад пустото сейфти, ама нека.

Искам да ви питам - вашите дечковци започнаха ли да носят картички от училище? Ние пишем, но даваме само на деца, които познаваме, говорим си с тях и така. А получаваме от деца, които дори добро утро не казват и е малко като състезание за количество, а това изобщо не ми харесва.

Да оздравяват всички с настинки, а здравичките да се пазят много!

# 672
Мари ние всяка година пишем на всички картички и от всички получаваме. Даже имахме няколко картички от съседни класове Crazy Аз понеже не им знам на всички имената помолих да ми ги даде учителката. миналата година ми отказа, но си ги преписах от закачалките Mr. Green

На Яна и се развали стола за кола, сега ровя да намеря нещо от сега до 11-12 години.

# 673
Шу, незнам на колко е малката, но ние на скоро взехме нов за Натали, а старият за Алекс.Мноооого ни харесва, има вграден изофикс, слага се и не мърда.Има позиция за спане и расте заедно с детето

http://www.maxi-cosi.com/products/car-seats/child/ferofix.aspx

# 674
Шу, незнам на колко е малката, но ние на скоро взехме нов за Натали, а старият за Алекс.Мноооого ни харесва, има вграден изофикс, слага се и не мърда.Има позиция за спане и расте заедно с детето

http://www.maxi-cosi.com/products/car-seats/child/ferofix.aspx

Не ми се отваря линка newsm78

Аз искам да е групи123, тоест да има свои колани и ни да става за по-голямо дете, а не до 4 години.

Общи условия

Активация на акаунт