Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 260
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Bristol
Ana Mu и gdobrinova, леко раждане!
А сега да ви се оплача, какви приятелки са англичанките  Crossing Arms Обаждат ми се по телефона тази вечер, аз щастлива здрасти, как си, бла, бла, бла и тя накрая, моят мъж иска да говори с твоя  Thinking Мъж ми  Shocked те бегло се познават. Предложиха на моя да ходят по мъжки на ски със синовете. Добави, че и на другата ми приятелка мъжът идвал със сина. Никоя от жените няма против, но те ски не карат. Ужас, убих ги, пръснах се от завист  Rolling Eyes Февруари планираме семейно посещение в Австрия, април по мъжки ще ми ходят във Франция! Е, как може приятелки да се наричат  Crossing Arms Сега организирам едно събиране между Коледа и Нова Година и тогава ще им начукам сол на главите и на двете!

# 691
  Ana Mu и gdobrinova, леко раждане и от мен. Успех и на всички бебеправещи  Simple Smile Да добавя за чантата за болницата, ако не е казано вече, че бързо забравям-подложки за гърдите Breast pads, както и някакви меки потничета-тип спортни, тези който се водят за спане нощем. Защото като наедреят гърдите и почнат да текат е доста неконфортно, стария сутиен едва ли ще ви става, обикновенно боли, а като тече си личи. Аз си носех и възглавница и одеало,  така ни съветваха на училището да се чувстваме конфортно. За раждането сокове, сладко, неща, който обичате и за таткото, че от моя не можах да се вредя. Химикалка и ластици за коса!-това е много важно. Аз си носех и сешоар, защото мразя да седя с мокра коса. За бебето лигавници и поне две оделца. Домашни чехли или джапанки, нещо да се обува лесно и бързо. Аз си бях взела и халат, защото там си седях по нощница, а те доста прозират и леко неконфортно, защото непрекъснато има народ. Мале, излезе, че съм ходила с 5 куфара, а беше само един  Mr. Green
  Шу  за боба, аз понеже не обичам, особедно чорба да ти кажа бързо и лесно как може да се направи, обаче яхния. Купуваш няколко консерви боб с доматен сос, този за закуската където си го правят. Запържваш повечко лук, чушка, морков и добавяш консервите. Пържиш известно време да се позгъсти. После джоджен и става чудесна яхния за 5 минути  Simple Smile Със същото може да се напълнят чушки, може да се добави малко брашно при запържването, че да стане по-гъстичко.

# 692
Miss Fine ти колко време стоя в тази болница бе  Mr. Green Аз мислех, че раждаш и след 4,5 часа ако всичко е ок с тебе и бебето, те подканят учтиво да си ходиш!? Или зависи от болницата сигурно?

# 693
  • UK

Мери, ето ти чудесен повод да отидете с приятелките и дъщерите някъде по женски  Mr. Green

# 694
  • Лондон
вземи думите от устата, и аз исках това да кажа... Grinning

# 695
  • Варна
Момичета, накоя знае ли каква точно е обстановката в Шотландия? Племеника писа ,че има някакви силни бури и университета е затворен, а в края на другата седмица трябва да се прибере за празниците. Какви са прогнозите за другата седмица ? Миналата година вися на летището в Лондон, сега се чудим как ше е . В Единбург е .

# 696
  • Манчестър
Момичета, накоя знае ли каква точно е обстановката в Шотландия? Племеника писа ,че има някакви силни бури и университета е затворен, а в края на другата седмица трябва да се прибере за празниците. Какви са прогнозите за другата седмица ? Миналата година вися на летището в Лондон, сега се чудим как ше е . В Единбург е .

Лошо време и ветрове,затворени магистрали и пътища..

# 697
  • Манчестър
Ana Mu и gdobrinova, леко раждане!
А сега да ви се оплача, какви приятелки са англичанките  Crossing Arms Обаждат ми се по телефона тази вечер, аз щастлива здрасти, как си, бла, бла, бла и тя накрая, моят мъж иска да говори с твоя  Thinking Мъж ми  Shocked те бегло се познават. Предложиха на моя да ходят по мъжки на ски със синовете. Добави, че и на другата ми приятелка мъжът идвал със сина. Никоя от жените няма против, но те ски не карат. Ужас, убих ги, пръснах се от завист  Rolling Eyes Февруари планираме семейно посещение в Австрия, април по мъжки ще ми ходят във Франция! Е, как може приятелки да се наричат  Crossing Arms Сега организирам едно събиране между Коледа и Нова Година и тогава ще им начукам сол на главите и на двете!

така,така..а вие ми се чудите като ви казвам,че с англичанки приятелка не ставам......

# 698
  • Bristol
Miss Fine ти колко време стоя в тази болница бе  Mr. Green Аз мислех, че раждаш и след 4,5 часа ако всичко е ок с тебе и бебето, те подканят учтиво да си ходиш!? Или зависи от болницата сигурно?
В болницата, където бях аз, колкото искаш си седиш, докато се чувстваш уверена, че можеш да гледаш детето сама в къщи. Аз лично бързо, бързо се изписах, защото едно е да съм си в къщи при семейството, друго е в болницата сред непознати.
Мери, ето ти чудесен повод да отидете с приятелките и дъщерите някъде по женски  Mr. Green
Ох, и аз това си мислех, но едно е да си с 6 годишно, друго е с 15  Laughing Да не говорим, че заменям почивка на море, за ски почивка. За съжаление сред моите познати и приятели тук няма жени, които да са така запалени скиорки  Confused Пък и с Ели бавно и славно ще се спускаме по пистата, докато със сина се състезаваме и предизвикваме кой е по по най  Mr. Green Аз съм го учила Wink

# 699
Miss Fine ти колко време стоя в тази болница бе  Mr. Green Аз мислех, че раждаш и след 4,5 часа ако всичко е ок с тебе и бебето, те подканят учтиво да си ходиш!? Или зависи от болницата сигурно?

Аз можех да си тръгна след 2 часа, но останах 2 дни. Питаха ме дали искам да остана повече, за да помогнат с кърменето, съгласих се и не съжалявам. Чувствах се като на санаториум.  Mr. Green

# 700
 Simple Smile Добре съм.
Коледа е. Петък вечер е.
Къщата утихна. Докато изчета пропуснатите 25 страници, гледам The lake house започна. Налях си един бейлис, изгледах го. И ви казвам здравейте.

Украсихме къщата в неделя. С подаръците съм доникъде, но ще пратя писмо на дядо Коледа да помага.

Малката кашля вече от седмица, затова утре няма плуване, но ще я водя на кино - са-а-мо с мама. Да компенсирам обещания шопинг в неделя с голямата - са-а-мо с мама.  Wink

Този сайт ни го дадоха от театралната школа да си поръчаме обувки, но гледам, че повечето неща са балерини - че много балерини си имаме вече:
http://www.dancedirect.com/uk/

На раждащите - леко раждане, на скиорите - много сняг, на болните - бързо оздравяване, на ремонтиращите - не си хабете нервите, няма да стане бързо  Laughing

Лека нощ на всички и сладки сънища.

# 701
  • Варна

Лошо време и ветрове,затворени магистрали и пътища..

А прогнозата за следващата седмица каква е, ако някой е обърнал внимание ? Ще продължат ли бурите, тук казаха, че ще завали и сняг ? Въпросът ми не е конкретно към AVE, но  благодаря ,че ми отговори   bouquet

# 702
  • След завоя в дясно
Сребърна паричка  ето прогнозата за следващите дни http://www.bbc.co.uk/weather/2650225
На бременните леко и безаварийно раждане от мен. Добра идея е да си вземете и помпа за изцеждане (ако не предлагат в болницата), ако сте решили да кърмите. При мен с първото дете кърмата не тръгваше, и помпата много ми помогна.
Крема за зърна също много помага и при рани особено от порязване, аз имам останал и най редовно го ползвам, защото съм с две леви ръце, нищо че съм левичар Joy
Мари- много се смях на разказът ти, голям образ си ти. И аз като теб първата година ходих и купувах екстра картички и го смятах и все още за малко пресилено, но такава е традицията.

# 703
  • Нотингам/Пловдив
На бременните леко раждане и от мен.Аз съвети не мога да давам защото последно съм раждала преди 8г. и то в БГ и съм приключила с темата раждане  Simple Smile
 Ние вече написахме картичките ,а голяма част от тях вече ги и раздадохме.С подаръците съм до никъде , днес ще украсяваме и така.Все не ми стига времето.
 Мечтая си за една тиха и спокойна вечер, но няма да я бъде.Изпратих свекървата и другата седмица чакаме кумовете,все трябва да тичам за нещо на някаде.
На раждащите - леко раждане, на скиорите - много сняг, на болните - бързо оздравяване, на ремонтиращите - не си хабете нервите, няма да стане бързо  Laughing
Присъединявам се на 100% към това пожелание  Hug

# 704
Сребърна паричка най-добре гледай сайта на летището, дали излитат други полети и тн. То времето е толкова променливи, за самолетите има доста фактори да излетят, та не може да се предвиди с точност. http://www.edinburghairport.com/portal/site/edinburgh/menuitem.5 … 63f0ec109328c1a0/  Дано нямате проблеми  Peace

Вчера пуснах един огромен куп картички, поукрасих почти напълно, елхата я вкарах вътре, но не мерише на елха изобщо  Crossing Arms Картичките за работа ми останаха и за съседите, но тази година ще са малко, на работа сме 5 човека. Преди за фабриката се увиждах доста  Crazy

В нашата болница поне един ден те молят да останеш, ако всичко е файн. Но аз седях 5 дена, че имах проблеми и накрая ги молех да ме пуснат, чак ревах  Mr. Green , че те нямаха хич такова намерение. Аз и преносих, а ми казаха още от края на 6-тия месец, че ще се ражда скоро и толкова чакане всеки ден слагах нещо в куфара  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт