Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 193
  • 587
  •   1
Отговори
# 525
Криси, да ти звънна ама нещо не намирам телефона, та ако може на лични, иначе ДА Славия ми е под носа, така че ще ми е съвсем удобно.

# 526
Съни, 0894606173 Hug

# 527
  • sofia
Кари, ние нямаме цветен принтер, затова чакам отпечатаните плакати  Hug Няколко колеги вече изразиха желание да посетим изложбата с листата, така че само чакаме откриването  Peace

Twisted Evil

Четврътък, 15ти, 19.00 ч. на указания адрес. Та чак до 10.01. 2012. Понеже съм виждала снимките ,смея да твърдя ( а това е и мнение на други фотографи) , че подобен проект е уникален по рода си. Нямам търпение да ги видя  изложени на стена  #Crazy

# 528

Здравейте момичета! Много хубави и интересни неща сте направили. Аз нямах възможност по- рано да направя тези тилдички- ангелчета и ако много закъснях, оставете ги за другата година. От куриерската фирма казаха, че в четвъртък са в Нови Искър.
Пожелавам на всички много здраве, щастие и успехи!
Успех и на базара!

# 529

Здравейте момичета! Много хубави и интересни неща сте направили. Аз нямах възможност по- рано да направя тези тилдички- ангелчета и ако много закъснях, оставете ги за другата година. От куриерската фирма казаха, че в четвъртък са в Нови Искър.
Успех и на базара!
Уникални и много красиви.  smile3501  Дано се добера до едно на базара.

# 530

Успех и на базара!
Ауууу какво ще дойде утре при мен.....уникални са, неверятни Hug

# 531
за Лили си давам адреса:
...
Лили моля те, ако може до петък да са при мен нещата Praynig Praynig
Сигурно не е за мен, но за всеки случай да попитам: това означава ли, че отпада уговорката с Цвети за петък в Лозенец? Ако е така, ще ти ги докараме в петък вечерта  Hug

# 532
бабата на Тони, прекрасни тилдииии Simple Smile

това са нашите последни попълнения:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150425056189722.37454 … 129721&type=3

# 533
Lily, за lili2024 е Crazy Hug
твоята уговорка с Цвети си остава Joy

# 534
  • край Дунав
 #Crazy  Ей така ми станаха очите, нищо, че се правя и аз на майстор! страшни сте! Ние /видинското звено де/ пратихме веднъж и днес -още веднъж на пловдивчанки малко нещица-малко, ама от сърце, ъпк Атинянка за поредна година ни прави плетени шалове---много хубави! Иначе пиша, за да Ви кажа, че в събота ще съм много близо до Вас, ако даде Господ и ще Ви навестя да видя как вървят нещата и да се снабдя с някоя и друга красота  Mr. Green

# 535
  • пловдив
София, успешен старт утре на благотворителната изложба-разпродажба на фотографски изображения организирана  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

#Crazy  ...Ние /видинското звено де/ пратихме веднъж и днес -още веднъж на пловдивчанки малко нещица-малко, ама от сърце, ъпк Атинянка за поредна година ни прави плетени шалове---много хубави! ..
Чакаме ги  Hug

#Crazy  ....Иначе пиша, за да Ви кажа, че в събота ще съм много близо до Вас, ако даде Господ и ще Ви навестя да видя как вървят нещата и да се снабдя с някоя и друга красота  Mr. Green

"до Вас" .... София или "до Вас.".. Пловдив  newsm53 щОто в събота съм се писала продавач няколко часа, да не мърдам никъде, да не те изпусна  Wink

# 536
  • Sofia - TelAviv
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИНИЦИАТИВИ ДНЕС!   bouquet

Диди, това "ВАС", ти ако си близо до Пловдив, трябва да минеш първо през нашето близо,така че, отчети се навсякъде  Mr. Green

# 537
Може да е близко и до Бургас бре, знаете ли Hug

# 538
  • край Дунав
Видяхте ли в какъв размисъл Ви хвърлих по никое време  Joy  хайде да не Ви мъча- софиянки "заплаших"... hahaha

# 539
Успех на базарите момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт