След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 823
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

26/10/2011
 Halit Ergenç, his wife Bergüzar Korel and their son Ali went for shopping in the Wall Canyon yesterday. After shopping they chose sushi for a family meal at "SushiCo".

Оффффф ooooh!...вече ми свърши запаса от епитети bowuu....и ще се повторя ПРЕКРАСНИ...

# 286
  • Атлантис, Галактика Пегас
След повторно гледане на някои моменти,си коригирам от части по предишен пост...
Ако правилно съм разбрала Фредерик го освободиха и след като си мисли,че ИЗИ  е умряла си е заминал с пратениците... Имам все още надеждата,че след целувката няма да я докосне и пак веднага ще напусне стаята и ще я освободи .След разговора му с Валиде останах с впечатление,че не иска да го приемат като варварин и за това ще освободи принцесата  newsm78,така си мисля...

Хич не се и надявам на Мерал да покаже че СС не прави халвет, тя от него направи сексуален маниак.
вече почвам да мисля че прави са тези хора които казаха че Мерал решила да прави сериал за СС на вълната на Тюдорите.
По повод любов благородство на султана, айде бе каква любов, какви пет лева.
Този човек как то и всички като него султани няма как да познават любов, не са познавали жена със свобода на воля и действие, че права си е Изито да каже че е варварин, варварин си е.
В негов живот всички около него са били негови роби, каква аджеба любов и благородство може да изникне в главата му. Той и към принчипеса така пристъпи, може там някаде си принцеса но тук си робиня без воля и право. И Фредерик му е бил роб бил дошъл да открадне нещо негово...  ooooh! ooooh! ooooh! Алоооооо кой на кого открадна???  Хиляди безправни жени в харемите им като животни продадени и купени на пазара, за каква любов може да се води реч???
Любов е себеотдаване, саможертва, безгранично доверие. къде СС прави това? Кого обича освен себе си, своето Я???
Любов между него и Хюрем е една приказка, легенда.
Любов в наше понятие между тях не е имало и не би могло да има.
Тя е жертва- стокхолмски синдром, хванала се за него като удавник за сламка.
Колко и да не харесвам книгата Харем, думите на Хюрем в края на смърния одър са ме потресли на времето "Мразех те цял живот"
Може и да са истина.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 13:02 от Kordelia

# 287

Снимки от снощното участие на Бурак в предаването на канал Д за подпомагане на пострадалите от земетресението във Ван.Той отговаряше на телефоните. В предаването участва и Мерием.

# 288
# 289

Доста съм натоварена тези дни. По молба на Дари давам само разяснение на няколко поста на Берг в туитър профила й от днес. Тя го беше замразила, но явно е била провокирана. Те са адресирани до човек, който е коментирал снощния ВВ и търпението на Берг и готовността й да преглътне всичко. Не съм имала време да изгледам серията, не знам какво толкова е правил Халит, но още сутринта имаше два коментара в стил:" Ние полудяваме само някой да се приближи до мъжете ни, не разбирам как Бергюзар Корел издържа мъжът й да се целува във всяка серия с различна жена." После е дошъл и коментарът на въпросния господин, на когото Берг е писала, че в този тежък за Турция момент има много по-важни неща от това склонна ли е тя да преглъща всичко или не.

# 290

Ето едно интервю от днес и с майката на Берг. Дано в събота ми остане време да прегледам нещата, които са излизали през последните дни.

http://www.hurriyetaile.com/tum-roportajlar/roportajlar/hulya-da … 938.html#haberoku

# 291

Доста съм натоварена тези дни. По молба на Дари давам само разяснение на няколко поста на Берг в туитър профила й от днес. Тя го беше замразила, но явно е била провокирана. Те са адресирани до човек, който е коментирал снощния ВВ и търпението на Берг и готовността й да преглътне всичко. Не съм имала време да изгледам серията, не знам какво толкова е правил Халит, но още сутринта имаше два коментара в стил:" Ние полудяваме само някой да се приближи до мъжете ни, не разбирам как Бергюзар Корел издържа мъжът й да се целува във всяка серия с различна жена." После е дошъл и коментарът на въпросния господин, на когото Берг е писала, че в този тежък за Турция момент има много по-важни неща от това склонна ли е тя да преглъща всичко или не.

Варна  Hug,благодаря ти за отзивчивостта,за отделеното време  и за всичко,което споделяш! Hug Hug Hug
Дари   Hug
Турция наистина преживява много тежки мигове-дано не се повтарят..
За съжаление,срещу природата никой не може да застане,никой.
А колкото до Берг и Халит-на нищо не се учудвам..

# 292
Варна, благодаря ти за въпросните коментари. След малко ще погледна и с гугъл това интервю. 19 епизод беше последен за участието на Хюлия Д. в сериала, в който играе напоследък. Толкова всеотдайна майка и баба, грижовна, любяща, отдадена...Имах чувство, че я гледам в живота. Поплаках си доста, когато погребваха героинята й.  Cry Cry Сега ще има повече време да се вижда с Берг и Али. Трудна професия. Какво друго бих казала. Често си спомням думите на Бюлент от едно негово интервю - "...с участието си в сериалите остаряваме бързо, остаряват лицата ни, нямаме почти никакво лично време." Доколкото се вижда - няма резултат за исканията относно продължителността на епизода. Парите, славата имат твъде висока цена.

# 293
  • Plovdiv
Варна newsm51   love001  

В съседство с  Хюлия има  интервю и с Джейда
http://www.hurriyetaile.com/tum-roportajlar/roportajlar/ceyda-du … lkopugu_8360.html

и една снимка на Мелиса, която не бях виждала.  Heart Eyes

Лека нощ!

# 294

Ето едно интервю от днес и с майката на Берг. Дано в събота ми остане време да прегледам нещата, които са излизали през последните дни.

http://www.hurriyetaile.com/tum-roportajlar/roportajlar/hulya-da … 938.html#haberoku

Hug Hug Hug

Цяло богатство е, че майката на Берг е в тези среди и от интервютата й научаваме доста неща за миналото и настоящето на нашите любимци. Да можехме поне веднъж да "чуем" и майката на Халит.  За Али Хюлия възкликва, че е душата й, и гугъл изписва още  "мъжът/момчето на живота ми", на 19 месеца, много сладък. Но...Варна ще ни каже най-точно, когато има възможност!  Hug Hug Hug

# 295
# 296

Само няколко момента от интервюто с майката на Берг

Хюля казва, че не се намесва в живота на децата си. Те вече имат отговорности към себе си, децата си и съпрузите си.  Когато са били малки естествено са имали конфликти, защото като родител е била длъжна да ги приучи на дисциплина, да ги насочи по правилния път.
Зейнеп е била много злоядо , а Берг много спокойно дете, където я сложели, там заспивала.
 “Наричам внука си “мъжът на моя живот”. Алиджим е на 19 месеца и е много сладък. След две дъщери, после и една внучка, дойде и едно момченце.”

Съпругът й е бил много щастлив, че има две дъщери, тя също. “Да е здраво, другото няма значение.”

“Бергюзар толкова добре гледа Али, сякаш цял живот е била майка. За някои неща се допитва до мен и лекаря. Има жена, която й помага, но никога не оставя всичко на нея. Тя приспива Али, с всичко се занимава.

Закачливо казва да не се изненадваме, ако Назлъ един ден стане актриса, защото била много таланливо дете, обича да прави снимки и да танцува.

# 297
Варна, прегръщам те!  Hug Hug Hug

# 298
Варна,много,много ти благодаря!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Прекрасна си! Hug  bouquet

# 299
Хайде момичета, ставайте вече, часовникът откога е задрънчал Grinning Grinning

Варна Hug Hug  love001 Мерси много, че си отделяш от времето newsm51
Ейй, големи селяни #Cussing out #Cussing out Берги даде 1001 интервюта и обяснява за тази ревност, и пак се намериха коментари #2gunfire Щом пак да си активира профила, значи са и бръкнали в душичката Sad Sad

А Хюля е сладка баба Flutter Жалко е, че са я извадили от новия и сериал Sad( Майка се уби да гледа този "Млечен път" и много я харесва Grinning

Марче Hug  bouquet Ойй, това мъничкото и тое сладичко Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug за всички!

Общи условия

Активация на акаунт