След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 819
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Варна, благодаря! Hug Hug Hug
Какво сладко зайче е Мелиса!Прекрасна снимка.
Не знам дали вие забелязвате, но на мен ми се
струва, че Халит напоследък се държи като султан
и в живота.От снимките , които виждаме все Берг
бута количката с Али, куфарите в Братислава,може
би има и още newsm78 .Дано да греша!

# 301
Частта от интервюто с Хюля, отнасяща се за Берг, Халит и Али.

Първите деца по принцип нямат късмет, защото родителите им са неопитни. И при Вас ли беше така?

Не. Много добре си изгледах децата. Разбира се, с определени неща изпитвах трудности, но се допитвах до майка ми, свекърва ми и лекаря. Зейнеп беше много злоядо дете, това беше голям проблем. Бергюзар не ни създаваше никакви главоболия. Където я оставяхме, там заспиваше.

А внукът Ви как е в това отношение. На майка си ли прилича?

Той е душичка. Наричам го “мъжът на моя живот”. Алиджим е на 19 месеца и е много сладък. Той също не създава никакви проблеми на майка си и татко си. Много обичливо дете е и расте в среда, изпълнена с любов. Бергюзар и Халит се отнасят към него като към малко човече. (има предвид не като към бебе, а като към личност). Имам и внучка. Тя е на 10 години. Тя вече е кака.

Внуците наистина са по-скъпи…

Нещата са различни. Любовта към децата ми е едно нещо, към внуците друго. Когато целувате внуците си искате да усетите аромата им. Когато нещо започнат да се кривят веднага може да ги дадете на майките им. Вероятно затова ни се струват много сладки. След две дъщери, след това и внучка, дойде и едно момченце.

Бергюзар иска ли помощ от Вас.

Бергюзар толкова добре гледа Али, все едно цял живот е била майка. Разбира се за някои неща се обръща към мен или лекаря. Има помощничка, но никога не оставя всичко на нея. Бергюзар приспива Али и се занимава с всичко.

Колко често се срещате със семейство Ергенч?

През деня се чуваме по няколко пъти по телефона. Понякога казвам: “Дай ми да говоря с Али.” Той говори, но не с пълни изречения. Последния път каза mapma, бабо. Сигурно е искал да каже yapma, но аз полудях от радост. Те живеят в Acarkent, аз в Ulus, но разстоянието няма значение за мен.Веднага се качвам на колата. Много често се виждаме. Аз не приемам неща като: “От десет дни не съм виждала децата си или нямам време да се чуя с майка си по телефон” В нашето семейство подобно нещо няма.

Много хора в семейство ви се занимават с изкуство- дъщеря Ви, зет Ви. Като се срещнете за какво разговаряте, говорите ли много за кино.

Халит не е човек, който обича да коментира другите хора. Говорим винаги по теми, които вълнуват и двама ни, обядваме заедно. Взема cина си, занимава се с него. Понякога имам въпроси към него. Например в предишните епизоди на филма имаше една сцена с влизане в гроба. Много ми беше харесала. Сцена, носеща много важни послания. Каза ми: “Да, майко, и на нас много ни хареса сцената, докато я снимахме. Работихме много прецизно, с голяма взискателност.”  Толкова, след това минахме на друга тема. Не говорим, докато ни заболи главата само за кино. Разговаряме нормално, като всички хора.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 08:59 от varna72

# 302

Това е снимка от Acarkent. Много прилича на кадрите, които видахме от дома на Джейда. Явно всички домове в този район за такива.

# 303
Добро утро!  Hug
Дари, пожелавам ти да си изкараш една хубава есенна ваканция до сряда! Днес не го броя - денят започна! Hug Hug Hug Аватарчето ти е ангелско!

Bqla breza, дори и през ум не ми е минавало подобно нещо! Hug Халит е готов да помогне на всеки човек, приема присърце човешките неволи, духът му е съпричастен към всичко в този живот - добро и зло, показвал го е по хиляди начини. А какво остава за най-любимите си хора. Трогателни са грижите, които полага за Али в присъствието или без Берг, а обичта  и щастието се виждат - не са нужни думи. Винаги са се намирали хора/този път в туитър/  за които е непонятно - как така Берг понася "целувките" на Халит във филмите? Ами тя е наясно, че той не работи като ватман с копчетата в трамвая, а като актьор с живи хора. При това - с тези главни роли - ще има и винаги жени до себе си - героини. Това е съдбата им. Пише в сценария "...и султанът целуна страстно принцесата..." и Халит целува.  Joy Joy Joy Joy Берг е коментирала в туитър, не защото са й направили впечатление поредните подобни въпроси, а защото и тя, и Халит, и Джейда са били винаги преди всичко хора. Те обичат народа си, родината си, социално са ангажирани - и преди в проекти, и в настоящето, преживяват тази трагедия по изключителен начин. Да не говорим, че Турция е земетръсна зона, от години се говори за Истанбул и прогнозите за трусове. Това се преживява много лично. И в цялата тази трагедия - как Бергюзар понесла една целувка на екрана. Един епизод се снима цяла седмица, че Халит целунал веднъж Мерием - роля е това. За тях това е работа. С голямо удоволствие прочетох /макар и с Гугъл/ интервюто на Хюлия, тя говори с голяма обич и за Халит. Последните снимки на Халит и Али, когато ги бяха снели на една  маса, тя  също беше с тях.

Пожелавам прекрасен октомврийски ден на всички, а ни предстоят и почивни дни! Hug Hug Hug

# 304
Добро утро!
Какво прекрасно начало на деня! Hug
Варна,много ти благодаря за превода на интервюто! Hug Hug Hug
Чудесна си! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Колко топъл човек е Хюля,колко мило говори за всичките си близки хора,особено за Али! Heart Eyes Grinning
Дари,Бяла бреза  Hug!

# 305

Това е снимка от Acarkent. Много прилича на кадрите, които видахме от дома на Джейда. Явно всички домове в този район за такива.

Мястото е  красиво,а сигурно и спокойно.
Варна Hug
Майдрийм,писали сме едновременно! Laughing
Хубав ден и на теб! Hug

# 306
А внукът Ви как е в това отношение. На майка си ли прилича?

Той е душичка. Наричам го “мъжът на моя живот”. Алиджим е на 19 месеца и е много сладък. Той също не създава никакви проблеми на майка си и татко си. Много обичливо дете е и расте в среда, изпълнена с любов. Бергюзар и Халит се отнасят към него като към малко човече. (има предвид не като към бебе, а като към личност). Имам и внучка. Тя е на 10 години. Тя вече е кака.

Халит не е човек, който обича да коментира другите хора. Говорим винаги по теми, които вълнуват и двама ни, обядваме заедно. Взема cина си, занимава се с него. Понякога имам въпроси към него. Например в предишните епизоди на филма имаше една сцена с влизане в гроба. Много ми беше харесала. Сцена, носеща много важни послания. Каза ми: “Да, майко, и на нас много ни хареса сцената, докато я снимахме. Работихме много прецизно, с голяма взискателност.”  Толкова, след това минахме на друга тема. Не говорим, докато ни заболи главата само за кино. Разговаряме нормално, като всички хора.

Благодаря ти! Hug

Фрешче,  Hug Hug!

# 307
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug

Даре ,той часовника дрънчи,ама ти написа ли си домашните, бист ду фертих? Mr. Green Crazy Laughing
Варна много благодаря за превода и отделеното за нас време!  bouquet
Майдрийм, Фрешчева и на всички-хубав есенен ден! Аз потеглям дя рабатя уж,ама ако излезе мегдан ,може и след  няколко часа да съм пак в София за дербито ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green
Целувки на всички от есенна Варна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 308
А Хюля е сладка баба Flutter Жалко е, че са я извадили от новия и сериал Sad( Майка се уби да гледа този "Млечен път" и много я харесва Grinning

Дари, тя играе много естествено. Страхотна естетика влага в играта си, в образа. Сериалът започна със страхотен рейтинг още през лятото. Беше на първо място няколко седмици. Когато стартира новия сезон и излъчването на старите дизита, започнаха да го местят в различни дни. Сега е някъде на 5, 6-то място. Може да има съдбата на останалите нови филми, чиито рейтинг е нисък, независимо, че  участват известни актьори, но всички знаем кои са хитовете в момента. Имам чувство, че вървят към финал. Както и да е. Миналото лято гледах "Млечния път" също с Хюля и заради нея го започнах. Сериалът беше към своя край на излъчване, вървяха последните снимки всяка седмица. Сега го дават и по наш канал. Точно този сериал ме провокира да гледам и новият проект на Айча Бингьол/ който гледа Светлито/, която беше в ролята на журналистката Асу в "1001 нощ". И двете "майки" - Айча и Хюля много ми харесаха в "Млечния път".

redemi, духом си все на Босфора...Снимките, които постваш са доказателство.  Hug
И мойта половинка пътува за дербито.  Hug Hug

# 309
  • София
Мили момичета, wavey wavey wavey Heart Eyes Hug  Добро  утро   love001  love001  love001

С толкова  ц е н н и   и  красиви постове е започнал деня,че каквото и да напиша ще е кощунство...БЛАГОДАРЯ НА  В С И Ч К И Hug Hug Hug  Със сигурност вече сте си изпили кафето и ви поздравявам с това...

Чудесен ден на всички      bouquet

# 310
  • София
Много интересно  Н О В О   newsm78 КЛИПЧЕ....

http://groove.iptiwi.com/video/halit-ergenc-berguzar-korel__409.html

Тази снимчица  о т п р и щ в а  въображението и фантазиите ми,но знам,че  е рано за това  newsm78 Joy

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 11:04 от krasminikif

# 311

Краси, много настроение има в това клипче! Благодаря ти, че го сподели - припомних си този разговор между репортерите и Халит и Берг.  Hug Heart Eyes Пожелавам си да излъчат много скоро двамата ни любимци, ей така - хванати за ръка и с много радост в очите! Hug

# 312
Нещо вечно  от старите времена! До довечера! Hug Hug Hug

# 313
  • София
Mydream ,споделям мнението ти,но вече е без значение дали ще са хванати за ръка,просто да са заедно  baby_neutral това е важното baby_neutral Всеки  семеен със стаж  знае,че израза на любовта е индивидуален, но и променящ се с времето...даже някой път изглежда смешно и фалшиво демонстриране на привързаност...Пиша това,като  с в о е  мнение,провокирана от един пост,че Халит може  би се изживява като султан и в живота,защото не бута количката,а се пропуска очевадното,че носи покупките,та даже и храна за вкъщи/може би порцийката на дечкото,който е заспал/....Спирам,че пак се отплеснах  #Crazy Hug Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 11:50 от krasminikif

# 314
  • Атлантис, Галактика Пегас
Винаги съм си мислела че това гледане под лупа на едно звездно семейство му е много тежко. Представям си след мен и моето семейство, вечно да има камери на папараци, просто хора с джисм да ме снимат как ям или как вървя..., да ме гледат под лупа дали съм под ръка с мъж ми или просто си вървим едни до друг, кой носи покупки кой кара кола кой отваря или не отваря вратата.
Е невероятно изнервящо сигурно.  Това си е вечен пресинг.  Crossing Arms ooooh! Да се чудишь докато мирно и тихо си говориш с мъжа си в кафенето или в магазина дали някой папарак няма да снима че се мръщиш на етикет да речем а да го напишат после че се мръщиш че мъжо ти каза че няма да ти го купи...  Леле ужас.. и всякакви подобни интрепретации знаем ги какви са журналистите. На тях им дай ШОК,ШОК,ШОК.

Общи условия

Активация на акаунт