След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 810
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Kordelia , newsm10 newsm51 smile3525 newsm51

# 316

Kordelia, съгласна съм с теб - непременно в някои моменти им идва в повече и им образува доста нерви, но е част от славата. Неизбежно е. Така е било и така ще бъде със звездните семейства.  Laughing Hug

# 317
Моментът  преди да изненада зрителките!

Ама султанът е непредсказуем от самото начало! Heart Eyes Hug Сигурно и Изабела е изненадана!  Joy Joy Какво ли ще последва?! Laughing Hug

# 318
  • София
Много се радвам на сладките муцки на Берг,а ето от къде ги е видяла  Joy Joy

# 319
  • Атлантис, Галактика Пегас
Както писах вчера мислейки трезво върху самите образи, не вярвам Сулейман да обича някого освен себе си. Той си е тиран, владетел, а те са били себични и егоистични, какво може да се очаква от такава личност?  Sick Whistling

# 320

Участието на Бурак и Мерием по канал Д в помощ на пострадалите от земетресението във Ван

# 321
марманчи, снимките са много хубави, но до Мерием не е ли Толгахан, който игра с Берг в "Любовта не казва идвам"? Или греша.

Да, да, сега го видях, с бялата риза.  Hug Hug

Тук има и още. http://www.iimmgg.com/image/0c6a2b13276efafcd10fdeff7072acfb

# 322
  • София
Както писах вчера мислейки трезво върху самите образи, не вярвам Сулейман да обича някого освен себе си. Той си е тиран, владетел, а те са били себични и егоистични, какво може да се очаква от такава личност?  Sick Whistling

Хващам се за тези думи,но ги разграничавам и подхождам емоционално,защото нямам никакви познания,особено за този период  #Crazy newsm78 Наясно съм,че гледаме художествена измислица,стъпила на действителни събития и хора...,на които нищо човешко не им е чуждо,зощо не и любовта,преди всичко.Имайки предвид по близката история във вековете,а и сега в днешно време, именно  л ю б о в т а   е  разчупвала  канони,традиции и пр.Знае се,за мен слабостта ми към  СС,съвсем не е в исторически аспект,но просто като по-възрастна жена ми се гледа р о м а н т и к а,отколкото  извечните мъжки номера,които битуват и днес...Това е мое мнение,не ангажирам никого с него Blush
Сюлейман ,не е изключение,човек е,но просто като владетел са му  п о з в о л е н и  #Crazy hahaha bowuu повече "прегрешения",които нямат нищо общо с любовта... Поне на мен ми се иска,човек поне един път в живота си да бъде "изпепелен" от това човешко чувство Heart Eyes Hug Blush

# 323
Meryem Uzerli : Hürremin gücünü görmenize çok az kaldı. Hürremın bir tek sözü diziyi tamamen değiştirecek. . .
Filiz ahmet : Nigar Kalfa doğru yolu bulacak. Hürrem sultanın yanında olacak. İbrahime olan imkansız aşkı onu çaresiz bırakacak.

Рускините преведоха това нещо така:
Мерием: още малко остава и вие ще видите силата на Хюррем, една нейна дума ще промени сериала
Фелиз: Нигяр Калфа ще намери правилния път. Ще застане на стната на Хюррем. Безнадежната любов към Ибрахим ще я остави в безисходица.

# 324
Краси, а не мислиш ли, че това (имам предвид финала на 31 еп. на ВВ) може да е съня на Изабела, която вече доста е хлътнала по султана?  newsm78 Joy Joy Joy И всъщност всички наши разсъждения за егоизма на султана и за изневярата му, да са напразни?  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 13:36 от jupetrov7

# 325
Аз лично не мисля че е сън. А сън ли е мислите за Изабела на СС по време на любовна нощ с "любима" Хюрем? newsm78 Wink

# 326
  • София
ЖУ, не мисля че е сън,но СС  ще го представят ж е л е з е н  Mr. Green,той е наясно ,че ИЗИ  е хлътнала,но засегнат от това,че го възприемат като варварин,а той държи в очите на в с и ч к и  да е справедлив  ще и подари целувчица  Joy..на раздяла...,но яли,пили и се веселили ще са други,т.е с друг,който хабер си няма....Приказка Blush Joy hahaha bowuu

# 327
  • София
Нещо по реално...Младите искат да се скрият в ново кварталче, а ето че най близките се "изпускат" Blush Joy Joy

По-вече за квартала  

Вижда се,че има много зеленина и уют...

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 15:08 от krasminikif

# 328

# 329
  • София
Малко е късничко за кафе,но и само бонбонките вървят с ... чашката  Joy hahaha bowuu

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 18:58 от krasminikif

Общи условия

Активация на акаунт