След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 830
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Краси, благодаря ти за кафенцето, а на Дари за хубавата снимка! Тримата Ергенч - радост за душата!  Hug Hug Hug От мен Стинг и прегръдка за всички в темата! Hug Hug Hug

# 271
  • София
Ето и  майка  ПЕРИДЕ...

http://stiri.kanald.ro/Stiri/social/mama-lui-onur-din-searialul- … omunicativ-video/

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 13:00 от krasminikif

# 272

Корделия  Hug вече сложи тази информация, но ако някой все още не е разбрал - ще гледаме Берг! Grinning

БНТ2

# 273
  • София
marman , wavey smile3501 newsm44  love001

# 274

Корделия  Hug вече сложи тази информация, но ако някой все още не е разбрал - ще гледаме Берг! Grinning

БНТ2

Благодаря и на двете! Hug марманчи, на теб специално за всичко, което намираш и споделяш! Hug Hug

# 275
Краси,  Hug!

Колко е свежа актрисата! С голямо удоволствие следя играта й сега и в един друг сериал! Проявява изключително чувство за хумор не само в епизодите. Със сигурност  е  един от хората на снимачната площадка, които предизвикват останалите да се забавляват! В това интервю казва толкова хубави думи за Халит! Какви майка и син са в нашата приказка!Като истински! Hug

# 276
  • Атлантис, Галактика Пегас
Сега ще седна да изгледам серията от снощи, гледах не  самото  начало и не до край.
Усешане на сапун в последни серии ме дразни, и вече нямам чак таково нетърпение да зарежа всичко и да гледам до посред нощ. Разбрах от коментари че СС се изложи и награби пуста силиконка.
Е мъж...  Sick

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 10:33 от Kordelia

# 277
Корделия, жената си е натурална! В онези времена какъв силикон! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 278

БНТ2

Благодаря и на двете! Hug марманчи, на теб специално за всичко, което намираш и споделяш! Hug Hug

Марман,и от мен специална благодарност!  bouquet  bouquet Praynig

# 279
Корделия, жената си е натурална! В онези времена какъв силикон! rotfImbo rotfImbo rotfImbo
в онези да, ама тя е днешна.
А колко много ме дразни гласа и и плаксивостта в него... Иде ми да и бия шамара и да кажа ти нормално не можеш ли да говориш?

# 280
А колко много ме дразни гласа и и плаксивостта в него... Иде ми да и бия шамара и да кажа ти нормално не можеш ли да говориш?

Такава й е ролята, скъпа. Принцеса е това. Варна беше превела, че режисьорът я кара непрекъснато да хленчи и да упорства. Така трябва да говори една принцеса, попаднала при султана.  Joy Joy Но пък за сметка на това, фонтанчето в стаята й така хубаво пее, особено, когато там е Сюлейман! Laughing Laughing Laughing Забравих да добавя, че сигурно скоро няма да я има. Кое ли ще е следващото изкушение за султана? А може друго да няма.  Peace Хюрем да стане Хюрем султан.  Heart Eyes

# 281
При руснаците пишеше че по новините давали че шият един прекрасни одежди за сватбата. Дано да е скоро.  Praynig
Че от това хленчене ми дойде до гуша.  #2gunfire #2gunfire

# 282
  • София

newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 283
  • София
След повторно гледане на някои моменти,си коригирам от части по предишен пост...
Ако правилно съм разбрала Фредерик го освободиха и след като си мисли,че ИЗИ  е умряла си е заминал с пратениците... Имам все още надеждата,че след целувката няма да я докосне и пак веднага ще напусне стаята и ще я освободи .След разговора му с Валиде останах с впечатление,че не иска да го приемат като варварин и за това ще освободи принцесата  newsm78,така си мисля...

# 284
Приветттттттт, момичета !!! Hug Hug Hug

Специални поздрави и   love001  за МАРМАНЧИИИИИИИ !!! smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт