Деца, отглеждани в чужбина - 3

• 24 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Rennes, France
Привет момичета Hug
набързо да се включа и аз към вашите теми Peace

Джут, страхотен блог - ще ни бъде полезен и на нас Peace Луи все още не рисува - яде моливите, но мисля че ще е интересно да проучим възможността с боичките Mr. Green
Виж книги на нашия му дай - той от 2мес бебе има платнена книжка и от тогава каквото и да правим все му слагахме книжката да си играе и сега много обича книги, говори им, радва се, възклицава и обръща страниците като професионалист /със средния пръст/ Mr. Green Heart Eyes все едно чете книги по цял ден Crazy Но ако го пуснеш в гората - на поляната - умира от кеф. Баща му го води непрекъснато в гората и общуват с природата...много обича цветя, клонки и т.н.
Браво на всички големи каки и батковци, които си играят с дребосъците...надявам се един ден да го има това и в нашата къща Heart Eyes
За Коледа - въобще не съм мислила, но май трябва да почна... Thinking Иначе добри идея обсъждате и споделяте Wink
Ние и тримата прекарахме някакъв вирус...дребсъна със сополи, яко, но и аз яко промивки и сега е по-добре; таткото с главоболие и гърлобол; аз - докато нищо ми нямаше, снощи и мен ме удари главата и гърлото - ама яко...и само се наливам с чай Sad че едва преглъщам...така ме боли гърлото. При нас слънце има обаче сутрин и вечер си е студенооооо...добре че каминката работи Wink
Ел, отдавна си мислех за теб, че вярно се беше изгубила доста време Hug

Айде оставям ви  bouquet

# 61
Солей, много хубав аватар, много ти отива  Heart Eyes Wink

Джут, мерси за линка, има добри идеи, които определено ще са ни от полза  Hug

Сю, ето маркерите, които продават тук в САЩ и пишат само на хартия:

http://www.amazon.com/Crayola-Color-Wonder-Mini-Markers/dp/B002L … 5M/ref=pd_sim_t_3

Има и такива с четчица на върха (за около 2 год. ги водят):
http://www.amazon.com/Crayola-Mess-Color-Wonder-Paints/dp/B0012N … HY/ref=pd_sim_t_3

А ето и боички за рисуване с пръсти:
http://www.amazon.com/Crayola-4ct-Washable-Fingerpaints-Primary/ … 52/ref=pd_sim_t11

# 62

Страхотна идея! Благодаря! bowuu

За пластелина -  мен ме е страх. Няма да го давам, преди да се научи да си издухва носа.
Големия пред баба си и баща си си бе пъхнал парче пластелин в носа и добре, че бе цветно, за да разбера, че нещо му има, понеже мълчи и не казва. А бе към 3 годишен. Twisted Evil

# 63
И на мен много ми допада идеята за рисуване с ръце, но си представям как листа хартия ще остане бял, а Лия за тази сметка ще е със зелен език примерно  Laughing
Journey, благодаря много  Hug
cutty, да се оправяте, за нослето солен разтвор и за малкия и за теб, мен друго не ме оправя  Wink
Ju
, сайта е страхотен, вече имам подготвен план за понеделник  Grinning Да не говорим, че има страхотни идеи относно домашен пластелин, боички и разни такива рисувателни прекрасности за игра и ядене  Mr. Green
Звезди, аз като малка съм била цар на тази "игра", пъхала съм си по носа и ушите какви ли не работи, от костилки, през малки частици от играчки, до ориз, леща и т.н.  Mr. Green  ooooh!

# 64
  Здравейте и от нас, три дена яли, пили и се веселили... Купоните минаха, сега работа ни чака...Много хубаво си изкарахме, аз малко се бях вкиснала, но всичко мина супер. Тортата ми се получи. Качих снимки във фейса. Имаме и 5 зъба вече, юпии. Горния не е бил кучешки, а втори, защото сега изби първи от същата страна, доста по-големи са от долните и за това е имало толкова много място. Много ще е смешна със зъби само от дясно  Mr. Green
  Вие купихте ли за хелуин костюми, Мишелка ще е вещица тази година  Simple Smile
  Събирам идей от вас за изкуството.. Но за сега химикалка само и давам или клечка, тя си драска и без да пише и доволна остава..От градината всеки ден иначе имаме рисунка или нещо подобно. Сигурно с наморник рисува там, незнам как я удържат...Само един път имаше брокат в устата  Crazy
  За Нова година не съм мислила подаръци още, тя сега така хубаво се зарина със всичко, че даже е прекалено, и ваучери доста получихме, та и там ще и купя нещо, та незнам, има доста време.

# 65
Ел, пиесата се оказа доста авангардна, хехе.
Малко беше трудна за разбиране от едно 5 годишно, но много добър урок по въображение.
После уоркшопа беше интересен, правиха малка кукличка за куклен тетър с кутиийка на дърво.

Джу, наистина супер идея. И аз ще пробвам тази седмица.
С Мила бях ентусиаст и от рано и давах да цапа с бои, да рисува. После чак на 4 години истински
пожела да се занимава.  newsm78 Нико всичко яде и пластелин едва ли ще му дам лесно.

Цвети, уморихте се от купони,а?

Ние вчера на зоопарк ходихме и определено намръзнахме цял ден и днес е ден за мързелуване.
По пижами и на дивана, сега ще ядем палачинки, по-късно и кексчета с Мила ще правим.  Heart Eyes

# 66
Привет от нас!

Не съм се включвала напоследък, защото бяхме заети с каката - организират им какво ли не от училище и само се водим по разни партита и рождени дни  Crazy

Да похваля Белла, че вече се храни съвсем сама. Честно казано до скоро не я оставях да опитва да държи лъжицата, тъй като навсякъде ставаше с храна. Но реших, че рано или късно детето трябва да се научи. А тя доста бързо успя и дори вече не ми дава да я храня  Peace

Белла много обича да рисува. За сега й давам само химикали. Пастелите ги гризе, а с бои не съм пробвала още  Thinking Пластелин вкъщи нямаме, защото каката редовно го пилее по земята и после се набива в килима и няма чистене  Crazy А и ме е страх Белла да не го налапа  Peace

Белла се оказа, че е много музикална. Много обича да слуша музика и да танцува  Grinning Дори и на музиката от рекламите се кълчи  Mr. Green

Аз за Коледа тази година се подготвям от рано. Подаръците за децата вече са купени. За Белла се спряхме на това буболече  Peace Сгъва се и може да се пъхне отдолу в количката ако иска да си го кара в парка. Можете да го намерите в Амазон за около 25 паунда  Peace

# 67

Siiu,
 горките ти родители. Joy Hug

Ние довечера сме на мюзикъл. За първи път, ако не се смята едно шоу на лед. Но днес , по стечение на обстоятелствата, ще пробваме с Оливър. Да видим какво ще се получи. Whistling

# 68
  • Немция
Мис Файн, 4естита ви годинка. Много , мноооого здраве на госпожицата- много детски радости и усмивки й пожелавам !!!

Привет, народе- много сте изписали, брей, нямам време да ви из4ета. ooooh! Прибрахме се преди дни от разходката до Бг, сополиви и кашлящи. Този път за две седмици ми брьмна главата , бьрзах да се прибера на спокойствие у дома. По-дьлгия престой през лятото определено по-добре ми се отрази, оба4е след това имах нужда от по-дьлго време да вляза в 4ас с немското ни ежедневие. Виж, след двете седмици нужда от адаптация нямах.
Отделно дребното хи4 не искаше да си играе с братов4ед4етата, бягаше, като ги види, явно и на него му дойде в много. Виж, с бабите беше квит Grinning, така 4е успяхме с таткото да предприемем нещо по ергенски.

С елхата миналата ходина нямахме никакви проблеми- ка4ихме я на една маса и малкият щом разбра, 4е боцка и само я заобикаляше.  Wink

За Коледа не ми се иска да го затрупваме с големи подаръци, препьлнили сме кьщата ве4е, оба4е като се замисля.... детско стол4е с маси4ка имаме намерение скоро да купуваме, шейна искаме да вземем и май-май пак ще излезем извьн контрол. Mr. Green

На Бибит4ето му взехме моливи на Стабило- дебели и меко пишещи. Плюсьт при тях е, 4е няма нужда да натиска силно, за да излезе цветна 4ерта, както и 4е лесно се трият от маса(примерно) с мокра кьрпа.
С бои у нас рядко рисуваме, 4е е голямо мазало. Нито пластелин, нито бои е лапал, но с тези дейности по4нахме да се занимаваме 4ак след годинка и половина, тогава не пьхаше ве4е вси4ко в устата.

# 69
Да ви похваля нашия мъник. Днес бяхме на мюзикъл "Jungle book". Оливър 45 минути гледа в захлас. Тамън се размърда и почва нещо ново и той пак  застива. А след антракта заспа. Simple Smile))
Брат му по не го свърташе на едно място.
 Много съм доволна, че отидохме цялото семейство.

# 70
Влизам само набързо в края на един прекрасен уикенд!
Пръво да чеситя РД-то на Ник- много усмивки, здраве и щастие, а мама и тате по-послушни от всякога!
Да се похваля моето паяче вече е на 2 крака! Ще търся сега тук как та направя една питка и да направим прощапулник, че тук брашното е ад и не стават питките и това си е! Ако някой знае някой тип ще ми е от полза! Изчезвам, че героите са уморени а утре имам среща с бг мами в Хаид парк за първи път ще се видим с тях! Ако дадете и бър савет за обяд студен че само сандвич ми е в главата, а хич не ми се иска!

# 71
Thumper , среща с бг мами? Ехаа, ама форумска ли? Звучи яко.
Моите бързи обяди са сандвичи, макарони със сирене и бърза баница.  Grinning

Звезди, малките са като в транс от музиката. Аз Нико лятото го взех с нас на
една постановка на Българе - Албена. Беше с мноого музика и той не се разплака ни веднъж.
Беше леко като дрогиран.  Mr. Green

Ние вчера гласувахме и се разхождахме по морето, а плана беше да почиваме след съботното зоологическо мръзнене.  Tired

# 72
  • FRANCE
Оппа ние сме ваканция при бабата. Но само по женски. Интернета е малко мисия невъзможна но карай. Сега дребосъчкова се кисне в коритото и аз с лаптопа я наглеждам Wink

Иначе и боички яде, и пластелин, фулмастрите научи как се отварят и редовно си прави татуировки ако докопа някой забравен от каката. И на вкус ги е пробвала.... Специално купувам супер перящи се. Много искаше и боите на Алекс да пробва но за сега одържам фронта. Някъде имаше съвет детето да се сложи във ваната  да си рисува кротко Simple Smile

# 73
 Milla Elaine,
 ми не съм знаела. Ето как можем да си ходим цялото семейство. Whistling

madame,
 не е ли студено във ваната?

Да се похваля разреших и проблема с босите крака навън. Кухме бутуши и не може да ги сваля... засега де. Виждат ми се с меки подметки, но за прохождане ми се струват твърдички. Rolling Eyes

# 74
Женииии, честити Ви ходещи крачка! Да го отведат на най-хубавите места по света!
И ние да се похвалим - от четвъртък - по 6-8 крачки правеше Леа, върти се в кръг, хили се и много се кефи, че ХОДИ!!!! Аз - за рожденият ден на ПАПА организирах уикенд, на далееееече! Днес се върнахме.
Та сделах един бърз прощъпулник (след като го.адните и мама и тати замихана на лИбовен уикенд в петък), днес - понеделнишки - с всичко предвидено и наумено за прощъпулник................) Ами взе си клавиатурата, разказа каквото знае за компютъра .......и си замина, а ние се скапахме от хилеж!

Ще пиша пак, само да се освестя и стопирам най-сетне - наех офис, така че, ще дам инфо къде сме, доставих 450 метра оптичен кабел на фирмата, която искам да ми пусне интернет, купих си кола, преместихме се в апартамент, може би ще мога и да се премеря тия дни, та ....... тук съм, да не ме забравите!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт