Деца, отглеждани в чужбина - 3

• 25 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Айй Бибитче, бързо да се оправяте  spoko
Ние другата седмица заминаваме и тук наистина е предколеден хаус. Да не говоря колко неща имам да свърша до заминаването  Tired Утре ще ходим и до последната ДГ и февруари чакаме резултатите.
Бообоос мама, стискаме, хайде малко остана. Припомни ми как се явявах на държавен изпит в началото на бремеността, та имаше една друга бременна мама с нея си чакахме заедно да ни извикат, та аз толкова я съжалих милата (уж защото с един голям корем и т.н.) ама всъщност аз бях за съжаление, като ми прилоша в залата пред изпитващите  Laughing

Хайде по едно снежно кафенце  Mr. Green

# 631

fleur Simple Smile, честит пешеходец Hug

Светле, леко преместване Hug, въпреки е леко преместване, че и дете... Crazy

.bibitka., да оздравяватв, ей Hug

И стисвам палци на  всички изпитите да минат успешно. Hug

# 632
Момичета, много бизи днес. не съм чела.

Виртуално черпя за именика Нико! И честит празник на останалите именици и бургазлии!  Hug

Редактирам се и да благодаря за първата картичка, от Герчи!   bouquet Hug

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 15:24 от Milla Elaine

# 633
Честито на всички празнуващи Никулден! Да им е живо и здраво името и весело изкарване на празника!   bouquet

fleur честит ви пешеходец!   bouquet Рано е тргнал, но нека крачи уверено!

Бибитка бързо оздравяване! И на Мис Файн също, че вече имам чувството те са в перманентна серия на болестно състояние.

Сю кафето е убийствено!  Mr. Green

# 634
  • Eemnes, NL
Герчи - получих картичката. Много ми хареса пожеланието! Simple Smile
Ние сме утре на ваксинация, но се моля да се смилят и да и я отложат за др. месец, защото тя все още не оздравяла напълно а и излизат 3 зъбчета едновременно... Tiredнаправо се стопи душичката малка...
fleur - честити ви ходещи крачета! Hug Heart Eyes
Честито на всички именици и всички бургазлии- ехе, защо ли не съм си в Бургас...
Siiu - кафето е убиец, отпивам с удоволствие. Heart Eyes Peace
Уф, утре ще пиша, че ми е доста притенено на душичката.

# 635
  • FRANCE
Честито на всички празнуващи Никулден!

fleur честит ви пешеходец!

# 636
Честит Никулден на всички празнуващи!   bouquet
fleur , честити Ви ходещи крачета

Уфф захванала съм се с един проект за Калин, т.к. вече много ни се насъбраха животните ( пласмасовите) и спя да си играе с тях, ще ги сепарирам според тово, кое къде живее. Оказа се че животните от Африканската савана са най-много - та това ще е първия макет. Осигурила съм кашона, животните са налични, сега ровичкам как аджеба да я направя тази савана

# 637
  • Rennes, France
Герчи, Флъфи Hugполучих и аз картичките Heart Eyes
Честити имен ден на всичик именици  bouquet Ние на тази дата преди 5г се запознахме с мъжо Mr. Green Heart Eyes
Днес бяхме на теглилки и мерки, преглед и ваксина Wink мина всичко...
Не е от най-едрите Луи, даже хич, на кг в момента е 8,700 / ръст 73,5см...пораснал е с 2,5см от Октомври, ама на кг само 300гр...Но доки каза че е ОК Peace
Болните да оздравяват Hug и успех на учещите Peace
До скоро момичета

# 638
Milla Elaine, честит ти именник -  да е здрав и усмихнат! Hug

Честито на всички празнуващи! Hug

Герчи, благодарим за красивата картичка с милите пожелания! Hug Heart Eyes

cutty,
 ние на вашия ръст, ама с кило и половина отгоре. Crazy

Оливър вчера вдигна температура, днес уж е без, ама такова мрънкане  и недоволство не е било. Присетих се как беше едно време с брат му. Crazy ooooh! Но след неспокойната нощ -  на всеки час се събужда, а като го взема при мен не ми пуска гърдата, ми дойде в повече... Ако и довечера не спи, утре не нзам длаи ще оцелея. Whistling

# 639
  • Edinburgh-UK
герчи благодаря за картичката и аз я получих.много ме изненада ,днеска взехме ключа за жилището и отидохме да го видим и гледам аз картичка имам . Hug
звездимерси,няма да е много лесно но дано за седмица да успеем да се изместим че се каня рожденият ден на Вики да е в новото жилище
дидеи ние сме утре на ваксина,моят съвет е ако можеш я отмени щом не е оздравяла напълно
cuttyВиктор също е надал с 200 гр за месец и половина,но било файн.Той е 9400 кг.
честит имен ден на всички именици   bouquet

# 640
Привет момичета!

Не съм чела и писала отдавна, но днес трябваше да намеря време. Исках безкрайно да благодаря за чудесните картички и пожелания на Флъфи, Герчи, Звездичка и Светла!Страхотно е усещането всяка сутрин с кафето да ми пристига по една картичка и денят ми сякаш започва по друг начин. Благодаря ви! И моите пътуват към вас, дано ги получите скоро.
Звезди, страхотна идея за специална детска картичка в плика, Дамян много се изкефи - сочеше с пръст и викаше "кола-кола" много ентусиазирано.

Ние сме добре. Мама беше тук за 2 седмици и в неделя си тръгна. Успяхме да вземем глътка въздух с мъжа ми - излизахме вечер след като приспим децата, отчетохме се на някой предколедни партита само за възрастни на които иначе нямахме намерение да ходим, аз намерих време за разкрасяване и йога и така. Сега броим дните до март месец когато чакаме пак баба да дойде.

Честит имен ден на Нико и на всички празнуващи на днешния празник (бургазлии, рибари и банкери Wink

Успех момичета в предколедната суматоха!

# 641
Journey, пристигнала ли е вече? Много се радвам, че  така се е зарадвал. Hug
И пак се извинявам, че сигурно сте ми чели драсканиците цял ден. Mr. Green

# 642
Честит имен ден на Нико на патерички  Hug
Титина, много добре звучи, направи някоя и друга снимка като е готов  Simple Smile
Звезди, бързо да се оправяте  Hug А за оцеляването виж с баткото, колко дълго оцеля  Wink Да не е някое зъбче  Thinking
Гери, благодаря за прекрасната картичка, пожеланието като го прочетох много ми се прииска да ти пожелая на теб, толкова истинско  Heart Eyes
Светле, леко местене  Hug
Journey, друго си е баба да е на близо  Heart Eyes

# 643
Аз признавам, че още пишаааа Joy картичките , а първата от Флъфи долетя и у нас! Благодарности за милите думи!
Ние сме го докарали до към 15-16 зъба, ужасТ, лиги и сополи! Нооо... на два пъти става в 7 и сме изненадани! Времето е гнъс, тичам по задачи Wink добре сме Wink

Много моля, всички болни да се оправят! Прегръщам ви силно!

# 644
И аз още пиша картички.  Crazy Оказа се доста сложна мисия с малък помощник желаещ да вземе дейно участие.  Laughing

Боби как 15-16 зъба, бре?  Crazy Аз си мислех, че до 12 изкарват и кротват до следващите.  newsm78

Не му е положителна седмицата на малкия господин. Вървим от трън та на глог. Падна от спалнята нацелвайки ръба на нощното шкафче и сега е с посинено око като битник, 2 пъти си прищипа пръстите на вратата. Първия рева, втория стои на вратата и вика на татко си "Ком, ком, коооом!" (ела) И не на последно място докато се опитвах да мина прахосмукачка без негова помощ успя по някакъв невероятен начин да направи салто от кошарата.  Crazy И да се приземи по гръб. Той също бе изненадан от постижението си. Доста е висока как се случи не знам. Сега благодарение на детското "Малкия Бил" (което му е много интересно) се учи да прави кълбо напред и очаквам последствия...дано излезе от тая серия. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт