Деца, отглеждани в чужбина - 3

• 25 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Немция
Благодаря много за карти4ките от Гер4и и Джьрни !!! Хубави пожелания, оригинални, Джьрни е прелестна с цялата си фамилия вкупом! Grinning
Аз още нищо не сьм надписвала- рано ми е още Wink, другата седмица по4вам и аз с карти4ките, текстьт сьм го измьдрила ве4е. Mr. Green

Лепри, "юнак без рана не ходи" важи вьв вашия слу4ай. Ние падане от легьлцето не сме имали- и Слава Богу, Sunglasses но моето дете не си пада много-много по катеренето.

Тази нощ не сьм спала по4ти Tired, Бибит4ето се скьса да кашля, самата кашлица зву4еше по-гадно и докато стоях будна си мислех, 4е тази работа, комбинирана с висока Т ве4е 5 дни хи4 не ми харесва и как ще го заведа отново на доктор, когато се сьмне. Отидохме на лекар и ве4е се беше развил отляво бронхит, изписаха му АБ. Питах защо не му изписаха инхалатор(под наем от аптека), обяснението беше, 4е се давала рецепта за такъв, след като бронхитите при детето за4естят.  Crazy Затова следващата инвестиция за здравето на малкия  ще е инхалатор, полу4их препорьки за определена марка и ще действаме. Не мога да 4акам безу4астно всеки пьт как кашлицата се развива, знаейки, 4е накрая пак ще се влоши(за мен сироп4ета, сок4ета и други по-леки ила4и нямат голямо влияние в/у процеса-давахме такива, но без ефект)
. Crossing Arms

Джьрни, и аз сьм в о4акване около Коледа едната баба да играе ролята на бейбиситьр и най-ве4е да ни прави компания то4но на Коледа, когато Бибитков ще трябва да се труди. Хубаво е с баба, особено когато тя е собствената ти майка. Mr. Green

Моми4ета, 4акате ли гости по празниците- баби, лели, приятели? Изкарването на Новата Година планувано ли е ве4е?

Отивам да дремна.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 15:04 от .bibitka.

# 646
Лепри, аз в такъв случай казвам господ да го пази. Кики доста се спъва с едни сандали, просто гумената им подметка е такава, че като че ли лепне за мокета, докато на камъка е ок. Но падне ли веднага мажа с олио - никакви синини и отоци няма след това.

Кики нали до онзи ден нямаше пукнат зъб из устата си и тръгнахме първо с кътниците - е за близо 2 седмици са пробили всички зъбки отгоре, а снощи докато го "проверявах как си е измил зъботе" напипах пробили и отдолу. Хремата учудващо изчезна ( а с какво ли не я мъчех- солен разтвор, солен разтвор+клеева тинктура, капки) с появата на зъбите, което ме навежда, че те са причината за нея. Голшм майтап е научил се е да вика "ако" и бяга към тоалетната, като си мъкне гърнето с него  Mr. Green
.bibitka. аз купих инхалатор с отделение за ароматни масла (за аромотерапия). Онази вечер коментирахме със съпруга ми колко по -добре се чувстваме и ние с този инхалатор, няма изсъхване на гърло, уста....абе добра покупка беше.

Тази вечер ще украсяваме елхата, предполагам, че Кики ще е много изненадан. Затова като се прибера ще монтирам набързо светкавиците и фотоапарата  Mr. Green

# 647
честито проходило момче на фльор!

герчи и аз получих картичка,мерси  Hug

джърни цяла нощ те сънувах:) забравих какво,но беше хубаво,защото с хубави усещания останах:)

не ми е форумско нещо....в дупки съм,както всяка година около коледа.противно на другите хора аз съм зле по това време.накрая ще намразя празниците.

# 648
  • FRANCE
Благодаря много за карти4ките от Гер4и и Джьрни !!!  bouquet

# 649
  • Rennes, France
Ех, като ви чета аз украси, и си се чудя докога ще се моткам аз Whistling Thinking
Лепри, хайде ад минава като на зайче Hug
Бибитче, да се оправя малкия, и дано да му укрепне бързо имунната система Hug Praynig
Аз с тези зъби, вече луда ще стана - тази нощ, се будеше буквално на час ooooh! Tiredми няма сън, казвам ви, ама и вие знаете де Rolling Eyes
И аз искам да му избият ей така...ама няма Crossing Arms
Титина, хайде приятна изнената на Кики Hugдано се зарадва и да помага с украсата. Аз ще украсявам малко борче в двора, вътре само малко гирлянди, светещи и т.н.
Сю, къде пак ще скиторите вие бре Mr. Green Да не карате ски някъде?
Жх и на мен ми се ходи някъде, ама ще се домъкнем само до родителите на половинката и там няколко дни ще попразнуваме. Иначе никой не чакаме Whistling
Аз да кажа че не съм много оригинална в пожеланията... Rolling Eyes  
Оф пак ще работя, няма начин...и за сън врече няма. бибитче, давай, спи и за мен молА Tired

# 650
...
Звезди, бързо да се оправяте  Hug А за оцеляването виж с баткото, колко дълго оцеля  Wink Да не е някое зъбче  Thinking
..

Е, разбира се, че ще оцелея, ама не ща да е така. Mr. Green
Но определено ми липсва някоя баба наоколо...

Ох, как чакам бабата другата седмица! smile3508

# 651
Да драсна и аз два реда и половина,че в скоро време хич ме няма...
Радвам се,че сте получили картичките,наистина от сърце пожелавам Весели празници на всички! Hug
Има още обаче,които не са дали отчет за това дали са получили или не,което малко ме притеснява,защото изпратих на всички в един и същи ден!
А ние сме в подготовка за рожден ден,вчера и торта поръчахме,прощапулник ще правим събота,тогава пристигат свекърите и ми е така притеснено...изпокарахме се с ММ,то всъщност се караме от една седмица насам,но тая сутрин беше върхът!!!А не трябва да е така,преди една година по това време аз отивах и се връщах от оня свят...и глупаво да пилеем време в безмислени караници и спорове!
Наоплаках се...извинете,за което
Както казах и ние ще се обзаведем с баба,че и с дядо тамън до преди нова година на 29-и си заминават!Със смесени чувства съм,защото ще започнат да дават много акъли и това мен ще ме подразни ама хайде...
Отивам да правя списъци за пазаруване,че нямам никакво време,а събота идва...
Хубав ден момичета Simple Smile

# 652
gerchy, един съвет от мен - не обръщай внимание. Съветите ги дават с добри чувства, съгласявай се с усмивка и прави каквото ти си решила. Така ще е добре за всички ( те ще са щастливи и ти няма да се ядосваш). Баба ми така казваше, изпробвах го и аз- работи, както каза мъжът ми достойна съм била за Оскар ( що съм си сбъркала професията си се чудя  Mr. Green)

Как Ви завиждам за бабите и дядовците- ние ще сме сами.

# 653
  • Rennes, France
Герчи, мила...я майната му на кавгите, да се гушнете и да се целунете и да си спомните през какво минахте, и къде сте сега. Само се дръжте здраво и не се впрягайте за каквото и да е Hug Peace
Аз затова не искам гости Crossing Arms само се суетя, карам се с мъжо, и става една  ooooh! Така като бяхме в БГ, покрай нашите малко си скърцахме със зъби, защото каквото забранявах да се дава от таткото, бабата го даваше и стана една ooooh! ooooh! ooooh! Ама мина и сега си дърпам ушите аз самата, че не бях права Naughty
Титина и ние ще сме тримката за Нова година, а Коледа у роднините е по задължение, няма начин, не че ни се ходи де Rolling Eyes

# 654
Cutty, позна ски и шейни ще се карат тази година (миналата пропуснахме, че с малко бебе не върви) в Швеция  newsm68 Днес получих куба, подарък за Лия, много ми хареса и на живо  Grinning

# 655
Момичета, влизам адски набързо, че Емчо и татко му всеки момент ще си дойдат от детския център и ще почне центрофугата  Mr. Green

Много благодаря на всички за пожеланията!  Hug Hug Hug Страшно сте мили и тук, и във Фейсбук!!!  Hug Hug Hug  Ние вече обикаляме стаите и лудницата започна  hahaha

Да честитя вчера на патеричка на всички именници!!! Да са живи и здрави, и да си носят красивото име със гордост!

И набързо една почерпка, че днес ни е последната месечинка - започва обратното броене  newsm44 newsm44 newsm44  Подаръците са поръчани, чакаме ги да пристигнат, детето ще получи подаръци като за целия китайски народ  Embarassed

# 656
Герчи и аз получих картичка в понеделник. Много ти благодаря.  Hug
Моите картички са изпратени само за УК-ките, за останалите сигурно ще се забавят, защото тук пощата е претъпкана по цял ден, а дзверо не иска да стои по 30-40 мин. на опашка. Надявам се да се доредим скоро.  Rolling Eyes

# 657
Привет и от мен,
като никога имам време да седна и да пиша. Ники ми изпива всичката енергия тия дни, крив е, и него го мъчат зъби и не ще да спииииии, снощи го приспивах няколко пъти и все става малко като излезна.
И ние вчера имахме именник, но ядохме риба към 23ч и то на смени, нещо никак не успяваме да се видим с моя мъж, ужас.
Получих и аз първите картички от Герчи, Светлето и Джърни. Момичета, много ви благодаря,  Hugстрашно мили пожелания. Джърни, страхотно семейство се, толкова усмихнати и щастливи Heart Eyes Аз още не съм украсила, засега само вашите картички напомнят, че скоро е Коледа Hug
Milla, ти май само не си ми получила картичката newsm78 много странно. Ако не получиш скоро пиши и ще пратя нова.
Този уикенд вече трябва да се хвана и да украся обаче, тази година ще е съвсем мъничка елхичка, качена нависоко, за да не може да я стигне Ник, че е станал опасен. Вече си ходи доста стабилно и няма спирка.
Fleur, честити ходещи краченца, доста раничко е проходил Емчо. Обратното броене започна и при вас, леле кога мина това време.
Светле, дано леко да мине преместването ви, и да сте много щастливи в новото жилище.
Бибитка, да оздравява малкото Бибитче и като дойде бабата бейбиситърка да си отспиш на воля.
Лепри, голям палавник си имаш Heart Eyes
Titina, непременно да покажеш снимки като направиш макетите, а и на елхата ще ми е любопитно да видя. Като каза за Кики, че си казва като му се ака, се сетих да ви питам. Вашите дечица на какъв език казаха първата си дума? Аз говоря уж постоянно на български, но по цял ден е облъчен с швицърдуч и май това ще проговори, казва вече "ауто. Rolling Eyes
И ние ще се обзаведем с гости по празниците, моите родители ще дойдат за седмица. Определено ще има напътствия, но аз се опитвам да не обръщам внимание и така
Хайде стига толкова, че стана много дълго, ама така е като пиша рядко Hug

# 658
Journey, каква прекрасна картичка и какви мили пожелания! Благодарим от все сърце! Hug Heart Eyes
Много  си красива, а синовете май на теб са се метнали, а? Flutter

# 659
Кики проговори първо на български ( и плачеше като някой се обърне към него на английски).... докато не тръгна на детска градина. Сега ябълки, тикви и какво ли не е на английски...но пък "не" си е на чист български, както и "дай"., както и като четем книжки и спра, той довършва изречението на български ( вече разказвана/четена приказка). Но на англоговорящите отговаря с английски думички, и им казва здрасти или чао пак на английски ( днес прочетох една статия за етикета при малките деца - та се движим точно по етикета за неговата възраст).
Когато използва английска дума, казвам : "Да, правилно, но на български за това ние използваме думата....". И повтарям после думата. Надявам се лятото 3 месеца в България да му се избистри българския  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт