Деца, отглеждани в чужбина - 3

• 24 808
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Честит рожден ден, Siiu !!! От всичко хубаво по много и много весело изкарване!

Заспах в 2, станах в 4  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 691
  • Λάρισα
Честит рожден ден на Сю!

При нас препоръката е за 500 мл АМ на ден, Дора си ги изпива на два пъти - сутрин и вечер. Отделно пие и страшно много вода, не съм смятала колко точно, но като нищо може да докарва и още 500 мл от там. Малко ме притеснява, че пие толкова вода, ама тя си знае. АМ ще си пие до 3 години, после не знам, но краве нямам намерение да давам.

# 692
  • Rennes, France
ЧРД на Сю  bouquet много любов и усмивки Heart Eyes
При нас е 600мл, но тук след годинка не дават АМ, а дават нещо като мляко за подрастващи...аз така го разбирам Blush но си е чисто прясно мляко. Нали бяхме на консултация и докито каза АМ, не, или това мляко или просто обикновено краве мляко. Вчера дадох около3-5ч.л. да видим newsm78
Сю, дано да е нещо временно. И Луи спа върху мен при кризата с горния зъб. Имам чувството че долните излизат по-безпроблемно Thinking Дано стане с чашка, Луи не искаше и така. Но колкото иска, давай, все ще се отприщи пак Praynig

# 693
Siiu, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната и да се сбъдват мечтите ти! Hug  bouquet Весел празник!  bigdance2 Tada newsm59  ura

Siiu,  за кърменето предполагам, че е някакъв период. Hug

# 694
Сю честит рожден ден! Да си здрава, щастлива, много обичана и все така лъчезарна!

На кутиите АМ пише препоръчителната доза за деня. Във всяка държава е различно. Томи пие по 480 мл. (2Х240) като с останалите течности му се събират дневно общо 800-900мл. (разбира се има дни не желае да приема или са съвсем минимални) Възможно е да е временно, недей мисли веднага, че се отбива, ако пък наистина е това детето ще ти покаже от какво има нужда. Опитай и с чашката.

Джърни много е права приятелката ти.  Peace Имаше един момент, в който се чудех какво се случва и правилно ли е така. Доста го наблюдавах. Прочетох няколко материала и осъзнах, че е грешно да сравнявам децата. Не знам има ли действителна връзка между половете и говора. Според мен най-вече от детето си зависи. Като ги погледна са коренно различни по характер и ще е нормално да се развиват по различен начин. Тя бе по-тромава и спъната, но проговори много рано (8-9м), на 1г 2-3м вече бяха изречения, отчетливи и ясни думи, липсваха й само 3 звука и не млъкваше. Малкия е голям техничар, ориентиран към детайлите и причинно-следствените връзки от ранна възраст, но с говоренето доста по-късно започна, все още му липсват много звуци и ги заменя с с други.

Хахаха  Laughing това с кърменето на колите ме навява на мисълта, че ако кърмех щеше и на мен да ми се наложи, защото Томи храни неговите, но с шишето.  Laughing

Маритке много сте хубави на аватара.  Heart Eyes Вие винаги сте вървяли напред със зъбите. Simple Smile Водите в класацията. Дано излизат бързо и да приключва.

# 695
Сю,честит рожден ден!  bouquet Да си жива и здрава и винаги така красива и обичана жена! Hug Весел празник!

# 696
Fleur, страхотна картичка и  толкова мили пожелания! Heart Eyes
Благодарим за картичките! Hug
Ерик скача из стаята с детската картичка:  за мен и Оливър! Heart Eyes

# 697
Получихме картички от Цвети и Марти. Много ви благодаря момичета и за пожеланията.  Hug Целувки

# 698
 Здравейте пак от мен  Simple Smile Ние сме добре, малката не иска да яде-чудо невиждано. Цял ден е яла малко картоф и бисквити и солети. Поне по малко мляко пие и вода. Зъби...И една гушкателна е станала, почти сме един човек, живее върху мен  Crazy
  Беболинка и аз имам картичка от вас днес, много се зарадвахме. Аз не съм много многословна в пожеланията, но поне успях и е от сърце  Simple Smile
  Сю как изкарахте, как е кърменето  Hug
  Отивам да поспя, че утре съм и на работа  Simple Smile

# 699
Цитат
Беболинка и аз имам картичка от вас днес, много се зарадвахме. Аз не съм много многословна в пожеланията, но поне успях и е от сърце 
И моите картички са малко ''постни'' , но и мен ме няма много по писането на пожелания. Сори за което, важно е да са искрени.  Peace

# 700
  • Rennes, France
Привет момичета Hug
Как сте днес? Сняг има ли при някои мами? Тук не се и надявам, но е леко студено...
Получих картички от Джърни Hug и от Новембър рейн Hug Много благодарим. Джърни ама наистина сте сладури Heart Eyesмного ви се радвахме всички Hug
Луи е със дапушен нос, ама той е така от седмици, отдавам го на зъби, така или иначе гърдите са чисти. Но днес потеча активно, та се чудя кой зъб почва пак ooooh! Тази нощ, повярвайте ми на спах Tired приспивам го, заспива, ставам, лягам и точно след 5мин, топур-топур, лазейки пристига до леглото ни и сяда на земята, и то в тъмното Crossing Arms Направо щях да се побъркам, така 4 пъти нон-стоп. #Cussing out
На сутритна в 6.30ч почна да си играе с украсата, няколко топки паднаха, счупиха се ooooh! айде прахосмукачка, абе какво да ви разправям...Иначе се е научил да пляска активно с двете ръци за браво и показва "няма" с ръчички. Имитира и крама, но вместо "му" казва "бу" Whistling
Сладур, ама през нощта ми идваше да се гръмна Naughty
Цвети вие спахте ли тази нощ? Hug
Сю,как вина празненството, да пуснеш снимки  bouquet

# 701
Влизам само набързо да честитя РД на JUTURNA!!!!  ВСИЧКО НАЙ-НАЙ!!!!! И САМО КЪСМЕТ!!! 

По другите теми по-късно, че дзверо ми натиска клавиатурата в момента  Mr. Green

# 702
Juturna,
честит рожден ден! Много здраве, усмивки и да те слушат всички вкъщи! Hug  bouquet
 newsm59 Tada  bigdance2  ura
Весел празник!

# 703
  • FRANCE
Juturna,
честит рожден ден!

# 704
Честит Рожден Ден на Juturna! Много здраве, късмет и успехи!   bouquet

Вчера получихме картичките на November rain и fleur Simple Smile. Благодаря ви момичета!  Hug Много им се зарадвахме, страхотни са!

fleur   да го нацелуваш тоя хубав малък "Дядо Коледа"  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт