Деца, отглеждани в чужбина - 3

• 24 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Rennes, France
ЧРД на Джут  bouquet Tada
Много усмивки, радост, късмет и любоФ Heart Eyes

# 706
  • Λάρισα
Честит рожден ден на Juturna и от мен!   bouquet

# 707
честит рожден ден на Джутурна и Сю!!!

мерси Маги:) оф и аз се моля вече поне зъбите да спрат да ни тормозят.малко стана!

при нас е 500 мл. мляко и нямам идея колко вода.Алето вече пи краве мляко,но е на ХИПП с някакъв вкус.незнам краве ли е,но според мен си е баш ткаова.също му надробих няколко пъти бисквити с краве (био) мляко.нищо му няма и считам,че го понася.

Сю,аз ако имам твоя проблем ще се зарадвам,защото искам да отбивам.бих давала с чашка мляко (аз бих спряла с кърмата,но ти знам,че не) АМ или дори някакво друго (Але и сега си пие сереали на поразия нищо,че още кърмя уж),но не се сещам какво да направиш ти и от къде идва отказа от кърмене на твойта момичка...и а змисля,че е период.

хайде отивам д апростирам....нямам повече време за компа:(

п.с. и аз получавам всеки ден много мили картички!

# 708
честито на рожденичките Simple Smile Да сте здрави и винаги в настроение Simple Smile

И Моника още пие мляко - сутрин и вечер общо около 500мл. 

Ние вчера с Моника творихме картички и презокеанските тръгват утре.  Peace

# 709
  • Немция
Минавам набьрзо, за да поздравя рождени4ките!

Сю и Джут, бъдете много здрави, много щастливи, неувяхващи и все така прекрасни! Grinning
Весел празник!!! newsm51

Сю, да не би проблемното кьрмене да се дьлжи на намаляващо мляко? Не знам доколко ми е на място предположението, не сьм спец по темата. Знам само, 4е Бибит4ето по4на да су4е кратко и бьрзо се отказваще от цицата, когато нямах ве4е много кьрма. При вас , разбира се, може да е нещо друго. Дано бьрзо намериш цаката на проблема! Hug

Прегръдки  Hug и за изтормозените май4ета Wink сьс зьбоникнещи бебета или деца!

# 710
  • След завоя в дясно
Честит празник и от мен на Siiu и Juturna това е за вас smile3525 smile3525

# 711
Честито и от нас (на патерици) на Сю и Juturna   bouquet  bouquet

И голямо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕН, много да е здрав и да носи радости на мама и татко!!!

party023 newsm59   bigdance2  ura  ura  ura

# 712
  • Rennes, France
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕН-МЕХМЕД newsm59  bigdance2 newsm38
МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, ДА РАСТЕ ОБИЧАН И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ.
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА МАМА ГЕРЧИ  bouquet  bouquet  bouquet

Герчи, много приятно изкарване на празника и да се усмихваш нон-стоп

П.С. леле майка ми жална...Луи не е спрям да мрънка от както се събуди, заби май са пак. Сополи яко...абе да не ви говоря, знаете ooooh! Tired Tired

# 713
  • Λάρισα
Честит първи рожден ден на Ален-Мехмед! Да е много здрав, щастлив и винаги усмихнат! Весел празник и на мама!

# 714
Честит рожден ден на Ален! Да расте здрав и усмихнат за радост на мама и тате! newsm59 Tada Tada  ura  ura  ura

ненормално ли е, че Оливър има само 6 зъба и никакви други задаващи се? Rolling Eyes

# 715
  • Λάρισα
Нормално е, Дора също е с 6. На 7-мия се вижда ръбчето, но други няма изгледи да излизат скоро.

# 716
Честит Рожден Ден на Ален!  Heart Eyes Да е здрав, да расте щастлив, обичан и детството му да е изпълнено с весели игри!  newsm59 Tada
Хубав празник на мама и тате!   bouquet

# 717

ненормално ли е, че Оливър има само 6 зъба и никакви други задаващи се? Rolling Eyes

Леа до август (13 месечна) имаше 4... и после ужасно много пристигнага...ама ужасТно  hahaha На една приятелка на бебето на 16 м му поникна първи зъб... Не се притеснявай  Hug

# 718
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕН-МЕХМЕД СЛАДЪК КАТО МЕД!
Много да радва мама и тате, а те много да го слушат! 4етит празник и на теб мила мамче!
Джут на патерички честито и на теб много обичана и обгрижвана мама и да бъдеш!

Ние си завъдихме татко от 4-5 дена и не сме се спряли! Получаваме картички поне по 1 ден и страхотно ни веселят а малкия разнася неговата специална картичка из къщата(незнам как не искаше да спи с нея-благодарим за която)!
Видяхме дядо Коледа беше дтрахотно изживяване наистина хората знает как да го направят незабравимо за цялото семейство! За стотен път се убедих, че Хародс си заслужава, всяка секунда там е като минута в рая(извинете ме ама много го обичам това място)! Днес смятаме да отскочим и до още един замък на дядо коледа да видим дали ще се намърдаме, че да посетим и едно училище, че то както има време няма никакво време и трябва да го запиша до края на годината(макар че аз вече съм направила избора)!
Момичета я да пусна една вкусна темичка! Какво смятате да готвите за Бъдни вечер и Коледа! Тук бъдни вечер не е толкова специален, но аз се опитвам да го вмъкна в нашите ритуали(малко трудно тъй като имаме 3 дена ядене и +още един никак не е лесно! Ние сме на Коледа тази година във сестрата на мъжо цялото семейство(около 15-20 души)! След това на боксинг дей(това е деня по принцип за изхвърляне на хартиите от подаръците сме в къщи пак половината рода! А на 22-ри съм на балет нямам търпение без детето само по женски ще гледам "Лешникотрошачката"-КЕФФФФФ!
Хайде ваш ред е! Изчезвам малкия дойде с баща си от разхотка в района и мам-ка наоколо!

# 719
Честит първи рожден ден на Ален! Да е много здрав и много щастлив!
Герчи, приятен празник на вас!  Hug Hug

На патерица, честитя и рожд.дни на Сю и Джут!  Heart Eyes
Бъдете здрави и обичани!

Днес получихме две картички! На Fleur, много много сладка с Емчо!  Heart Eyes
Мила се спука да го гледа и да му се радва! И на November rain, специални благодарности на Раян!  Heart Eyes

Нямам много време да чета и пиша, че дните преди Коледа са доста заети.
Днес ще ходим за елха и се надявам да успеем да украсим, чака ме и доста чистене, гостите ни пристигат на 23ти, имаме хиляди уговорки. В листа ми стоят и 5 вида сладки, кога ще ги правя, идея нямам. Към понеделник мисля да започна.

Thumper , на Бъдни вечер традиционно, постни ястия - боб, салати, питка, жито с ядки и сушени плодове...На Коледа, най-вероятно ще изпечем месо, разни гарнитури от ориз, кис.зеле с бекон, разядки и малки хапки и това е. Набелязала съм и страхотни мини-тортички, които ще купя.

Общи условия

Активация на акаунт