Пазаруване от френски сайтове 2

• 54 348
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте, в Атласа може да се плаща и с ПейПал, поне аз така платих.   bouquet

# 16
На мен от Дамарт-а ми изтеглиха точната сума. Поръчах през Мозила /ако това има значение/ Peace

# 17
На мен от Дамарт-а ми изтеглиха точната сума. Поръчах през Мозила /ако това има значение/ Peace

Мама Цоцоланка , с Мозила. Двете поръчки ги направих в интервал от няколко часа. И на двете при потвърждение на поръчката сумата беше без намалението, но ми блокираха само тези 2 е и на другия ден блокираха сумата с отчетено намаление.

Щастливки.......направо ви завиждам.......

# 18
Ева   bouquet за темичката   bouquet

Вместо запис да споделя за Дамарт-а:
Днес са си изтеглили точната сума 8,10€, 2€ отделно си стоят блокирани. ПИБ - Виза Електрон.
Поръчката съм я пуснала най-вероятно през Гугъл Хром.
Отново споменавам, че при мен нямаше разминаване в сумите - потвърдени при пускане на поръчката, сума в потвърдителен мейл и блокирани пари  Peace
И аз се надявам якето да е хубаво, заради него пуснах поръчката, да е подарък за маман, и аз нямаше да откажа яке, но не дават р-р 36, пуснах 38.
Дано няма повече неприятни изненади с кодовете от този сайт  Praynig и дано след седмица ни зарадвате с добри новини, че са ви върнали надвзетите пари  Hug

# 19
Здравейте,
искам да благодаря на Ева за информацията за КИАБИ. Взех си пратката с детски дрехи и съм повече от очарована. Успях да хвана едно намаление преди 10ина дни и зарадвах детето. Страхотно качество, красиви дрешки, прекрасни са просто. Препоръчвам ви този сайт за детски дрехи. Не съм имала време тогава да запазя линк към покупките и затова само споделям впечатления.
Панталончетата, които поръчах за мен можех да си спестя - средна класа, но детските неща си заслужават /поне тези които подбирах по намалението/.
 Peace

# 20
  • София
Здравейте,
дали има в момента някакъв действащ код за tati.fr. Нищо не можах да открия. Доколкото разбрах също и ако някой ми прати покана ще получа 8 евро отстъпка- дали съм разбрала правилно.

# 21
Здравейте!
Пак да попитам Praynig-някой ако е успял да поръча от tati.fr приели ли са му картата,зашото с моята не стана(а с др сайтове нямам проблем)?

# 22
А как са като качество детските дрехи в tati.fr? Като Ларедутските ли са?

# 23
  • софия
Здравейте!
Пак да попитам Praynig-някой ако е успял да поръча от tati.fr приели ли са му картата,зашото с моята не стана(а с др сайтове нямам проблем)?

и при мен така...пробвах с карти на 2 различни банки и двата пъти ми отказаха плащането  Sad

# 24
Здравейте.
Може ли някой с опит в excedence да сподели за колко време пристигат пратките до фр. адрес. Имам поръчка от 5-ти, пратена още на следващия ден, а ме няма в новия списък на "франсето". Нямам и тракинг-номер  newsm78
Благодаря предварително.

# 25
Имам две поръчки от tati платих без проблем с Paypal ,да качеството е като на ларедутските дрехи.Купих блузки и клинчета на една марка kiss melody изглеждат много хубави и с добро качество, малко ми изглеждат умалени следващия път ще поръчам + 1 .Също взех анцуг campus  плътен топъл, но беше целия в стърчащи конци.

# 26
  • София
Brandalley -
До 25.10

# 27
Здравейте момичета,извинявам се че така нахълтвам.Опитвам се да намеря отговор на въпроса си в старата тема,но съм все още на 20 страница EmbarassedИскам да се регистрирам и да пусна поръчка от http://www.blancheporte.fr има ли нещо специфично в регистрацията,което трябва да отбележа.
Моля да ме извините,но не разбирам нищо от френски,търсих и във сайта на франсето,но и там няма нищо показано.Благодаря ви предварително Hug  bouquet

# 28
  • София
Получих поръчката си от Атлас фор мен и ужасно ме е яд.

Първо ще подкрепя мненията, че дрехите са уголемени с поне 1 номер спрямо спортсдирект, ларедут и джордж (от там съм купувала дрехи за мъж ми).

Големия проблем е, че якето, което поръчах, е срязано около 20-25 см и отделно има още едно срязано място около 5-6-7 см. Сега ще им пиша на английски, не знам френски, ще им пратя и снимки, дано ми възстановят сумата.

Имам и още един въпрос - платила съм през ПП, мога ли от там да пусна диспут само за част от поръчката? (ще задам въпроса и в темата за ПП, но ще съм благодарна на всякакви отговори).

# 29
Можеш да си пуснеш без проблем диспут в ПП, дори и за част от поръчката. Там има опции между които трябва да избереш за да кажеш какъв е проблема Peace Ако от Атлас не обърнат внимание или не действат бързо, те съветвам да си пуснеш диспута и гледай да си в 45-дневен срок от датата на поръчката Peace

Общи условия

Активация на акаунт