Пазаруване от френски сайтове 2

• 54 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
на мен пък нещо не ми дава да платя с ПП, връща ме обратно да избера друг метод на плащане  Tired

# 691
  • София
на мен пък нещо не ми дава да платя с ПП, връща ме обратно да избера друг метод на плащане  Tired
ако е за бланчепорте - там се плаща с карта  Peace

# 692
съжалявам, че не уточних  Embarassed за пума става въпрос
явно разпознава адреса ли, че не е Бг... а нямам желание да променям адреса в ПП с френски, много ще се омотам  Crazy ще оставя един мъж за пореден път без маратонки... здраве да е  Hug

# 693
  • София
явно разпознава адреса ли, че не е Бг... а нямам желание да променям адреса в ПП с френски, много ще се омотам  Crazy ще оставя един мъж за пореден път без маратонки... здраве да е  Hug
eто го и отговора
аз като черно радио - не приемат бг карти, аз опитвала преди время Twisted Evil

# 694
eто го и отговора
аз като черно радио - не приемат бг карти, аз опитвала преди время Twisted Evil

да, vishenka винаги я чета, но този пост ми даде надежда
Оказа че сайта на Пума вече имат опция ПейПал. Така че може пак да се пробваме да поръчаме от там. Успех на всички. Благодаря Евка за труда ти.  bouquet

Дзвер   bouquet

# 695
  • Димитровград
Момичета Даниела препоръчва този сайт за пазаруване на козметика.Някой дали знае за кодове за БД и евентуално и за намаление.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/410-arthur-et-lola

# 696
Момичета Даниела препоръчва този сайт за пазаруване на козметика.Някой дали знае за кодове за БД и евентуално и за намаление.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/410-arthur-et-lola
Има тема за сйта .

# 697
  • София
Някой дали може да ми помогне? Става дума за Пиер Рико - имам една поръчка с отложено плащане (куриер), но искам да я платя сега. Проблемът е, че не мога да разбера как.  newsm78 От вчера с тях си раменяме безсмислени мейли. Обясняват ми как да влезна да си видя поръчките - виждам ги безпроблемно, но не виждам къде е линкът за плащане. Накрая ме посъветваха да им звънна. Писах, че не живея във Франция и няма да ги разбера по телефона и до там с комуникацията. Правила съм такива поръчки в английския ИР, там точно от суивито можеше да се плати. Друга пак от англ. ИР  сами си дръпнаха парите на падежа, но аз не искам да чакам. Моля няакой да помогне!  Praynig

# 698
Там където пише -неплатено  кликваш и ти се отваря форма за плащане.

# 699
Здравейте, момичета, много полезна информация откривам тук! Благодаря ви! Исках и аз да споделя моят опит, обаче като сложа линк и ми го разпознава като спам - бихте ли ми помогнали как мога да публикувам линк без да нарушавам правилата?
Страхотни сте!
Поздрави от мен и късмет на всички!
Катето   bouquet  bouquet Simple Smile

# 700
  • София
Код  wp121 за БД над 50 евро само за днес!!!! за http://www.fashionshopping.com/
За нови клиенти!

# 701
Направих поръчка от С и А с големи мъки, хиляда пъти не ми приемаше адреса. Така, стана вкрайна сметка, но в колисимо ми излиза това съобщение
votre colis est prisen charge par la post. II est cours d`acheminement

Въведох си данните от картата, прие ми ги, значи ли, че не съм ги платила, а съм ги пратила до пункт, или нещо подобно? Ще умра от яд, уж хиляда пъти четох и пробвах, превеждах. Благодаря предварително!

# 702
Някой дали може да ми помогне? Става дума за Пиер Рико - имам една поръчка с отложено плащане (куриер), но искам да я платя сега. Проблемът е, че не мога да разбера как.  newsm78 От вчера с тях си раменяме безсмислени мейли. Обясняват ми как да влезна да си видя поръчките - виждам ги безпроблемно, но не виждам къде е линкът за плащане. Накрая ме посъветваха да им звънна. Писах, че не живея във Франция и няма да ги разбера по телефона и до там с комуникацията. Правила съм такива поръчки в английския ИР, там точно от суивито можеше да се плати. Друга пак от англ. ИР  сами си дръпнаха парите на падежа, но аз не искам да чакам. Моля няакой да помогне!  Praynig
Успя ли да платиш?

# 703
  • София
Илианка, не става.  Tired Нито сумата е активна, нито датата на фактурата. Не знам да не би да трябва да чакам датат на падежа, че да станат активни ли.  newsm78

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 11:18 от kashmir

# 704
Etat de la facture

payée                  --това при теб трябва да е  no payee ,на него кликваш то е активно.

Общи условия

Активация на акаунт