Къде в Пловдив??? - 26

• 73 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте и в новата тема!
Имам следния въпрос- къде около центъра (около Гранд най-добре) има играчки с Макуин колата или Buzz?

# 136
  • Бг
Привет, и аз с въпросче. Момичета, да ме ориентирате от къде мога да купя по евтино мъжки бели ризи, с дълъг ръкав, че мъжО като чу, че една нищо и никаква бяла риза е 19 лв. и му стана лошо  Joy.
До колкото си спомням някой беше споменал за някакво магазинче на Джумаята, но може и да бъркам. Ще бъда благодарна ако ме насочите.
Хубав ден !

# 137
  • Пловдив
Alexa_a,ризи,панталони,костюми на добри  цени има в Мерелината-пешеходния мост,от страната на аптека марица.сещаш ли се?

# 138
anny_ , благодаря  Hug! Опитах от еbay от  подобен продавач същото горнище, пратката не дойде. Щеше да е подарък за РД на сина ми, остана с разочарование. Затова се надявах да има и в нашите магазини.

# 139
  • Пловдив
anny_ , благодаря  Hug! Опитах от еbay от  подобен продавач същото горнище, пратката не дойде. Щеше да е подарък за РД на сина ми, остана с разочарование. Затова се надявах да има и в нашите магазини.

понякога нещата се бавят много,но идват
колко време вече чакаш?писа ли на продавача

# 140
О, аз вече спечелих диспут. Но заявка за подарък от баткото остана  Laughing.

# 141
  • Пловдив
О, аз вече спечелих диспут. Но заявка за подарък от баткото остана  Laughing.

явно си попаднала на некоректен продавач

ние сме поръчвали 7-10 неща от ибей.даже веднъж ни пратиха две стоки едно след друго,защото решиха,че първото се е загубило.толкова много се забави.в крайна сметка и двете дойдоха

# 142
Кутии за бижута с отделения, със заключване, кожени, съм гледала в Галерия на 1-я етаж, срещу магазин ДМ. В магазина, в който освен сервизи има и цветя.

Добре зареден магазин с играчки има (поне до миналата година имаше) в самия Гранд, на първия етаж, до асансьора. Също на мн интереси игри-играчки съм попадала в книжарници - например в Хермес срещу хотел България.

# 143
  • Бг
 Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥, благодаря. Имаш предвид като тръгнеш в посока към Новотела вдясно се пада магазина, нали. Аз поне се сещам за този.
Благодаря още веднъж   bouquet.

# 144
  • Пловдив
Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥, благодаря. Имаш предвид като тръгнеш в посока към Новотела вдясно се пада магазина, нали. Аз поне се сещам за този.
Благодаря още веднъж   bouquet.

да,но изобщо не се качваш на пешеходния мост.минаваш покрай него,в ляво.има магазин за десски анцузи,магазин за платове,входа на дома за мода и красота /салон харем/,магазин за дрехи и после е мерелината

# 145
  • Пловдив
...
Лазер Център на бул. В.Априлов до Копчето  Peace

Благодаря, ще отида да ги проверя тези дни!

# 146
Здравейте!Имам питане за добър детски ортопед,който да работи със здравната каса? Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Здравейте и аз имам въпросче. Къде могат да ми сменят кожени дръжки на дамска чанта?
Благодаря!

# 148
Аз си давам чантите на обущар и ми ги прави идеално.А аз да попитам понеже съм си загубила здравната книжка а ми трябва спешно къде мога да си издам копие?

# 149
  • Бг
Нова здравна книжка може да ти бъде издадена от Здравната каса. Отиваш лично на място и си пускаш една молба. Иначе друг вариант е да идеш при джипито, и тя/той да задействат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт