Къде в Пловдив??? - 26

• 73 222
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Къде продават обувки ''ecco''.Преди имаше магазин на главната ама сега  newsm78.Интересуват ме най вече детските модели.

# 151
  • Пловдив
Обаче май има процедура-здр книжка да се обяви в държ вестник,че е загубена и да мине еди колко си време.но не съм сигурна

# 152
Да.Това е лошото поне 3 дни а на мен ми трябва веднага та затова питам немогат ли само копие някакво да ми пуснат за момента?

# 153
  • Пловдив
трябва да питаш в Здравната каса,но ме съмнява да стане бързо

за какво ти е тази книжка?

# 154
Къде продават обувки ''ecco''.Преди имаше магазин на главната ама сега  newsm78.Интересуват ме най вече детските модели.
Извинявам се за вмешателството, може ли повече информация за тези обувки, ако знаете например в какъв ценови диапазон варират, но за голям човек не за дете? Ортопедични има ли?
И наистина, ако някой знае къде е магазина им, ако може да пише да разгледам какво имат?
  bouquet

Аз си давам чантите на обущар и ми ги прави идеално.
Извинявайте, къде е обущара и на какви цени?  bouquet

# 155
  • о`майна лунна нощ е
Здравната книжка се представя при посещение при зъболекар  по касата. Това се сещам веднага. В нея правят отбелязвания кой зъб, с каква манипулация е обработван и кога е станало това. В здравната книжка се вписват още и имунизациите, които са направени до момента. Може да е необходими за пътуване, кандидатстване за ясли, градини, работа дори макар и в тесни случаи.
Издават ги много бавно в Здравната каса на бул. "6-ти септември" преди прелеза /точно зад клиентския център на ЕВН/. Случвало да нямат самите книжки налични с месеци  Shocked .

# 156
Трябва ми за зъболекар да.Седмици ли  Shocked?!После ще ида да говоря с него дали може да започне да ме работи без нея и когато е готова да я занеса.Друг вариант не виждам.Дано склони.
А за чантата попитайте най-близкия до вас,Предполагам всеки ги прави.Аз лично съм в Смирненски и ми ги прави обущарят до Санито.

# 157
  • Пловдив
В Пловдив вече няма магазин на ЕССО. Затвориха го в началото на тази година. Цени от 150 до 300 и нагоре за ботушите. Има ортопедични модели. Разгледай.. За качеството гарантирам, дъщеря ми само такива обувки носи от прохождането, не си личи, че са носени.Много леки и гъвкави, дори ботушите, кожата е импрегнирана, няма ожулване, няма деформации, няма скъсване. Мъжът ми също е много доволен от техните обувки.  Peace

П.П. Извинявам се за многото редакции, но който не може да мисли концентрирано  ooooh!

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 15:17 от razel_dazel

# 158
  • Бг
kori_1, честно да ти кажа хич не са им евтини пътъчките, но определено са качествени или поне бяха. Не знам, но ми се върти нещо в главата, че май в МОЛ-а продаваха техни обувки, може и да бъркам обаче. Иначе от интернет страницата им излиза, че в Пловдив нямат представителен магазин.
Аз сега да попитам, някой да знае дали някъде хващат бримки на чоропогащници.
Благодаря   bouquet.

# 159
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Grinning
Някой може ли да ми каже къде могат да ми сменят ципа на едно яке? По центъра или в тракия ще ми е най-удобно...
 Благодаря предварително   bouquet

# 160
  • на село
Здравейте, момичета  Grinning
Някой може ли да ми каже къде могат да ми сменят ципа на едно яке? По центъра или в тракия ще ми е най-удобно...
 Благодаря предварително   bouquet
В Детски свят(Тракия) има шивачка,която съм ползвала за цип на яке и останах доволна Peace

# 161
  • Пловдив
В Тракия срещу строителния магазин, който е до Тони 2000 (на пазара) има шивачка, хубаво работи  Peace

# 162
  • Пловдив
В Пловдив вече няма магазин на ЕССО. Затвориха го в началото на тази година. Цени от 150 до 300 и нагоре за ботушите. Има ортопедични модели. Разгледай.. За качеството гарантирам, дъщеря ми само такива обувки носи от прохождането, не си личи, че са носени.Много леки и гъвкави, дори ботушите, кожата е импрегнирана, няма ожулване, няма деформации, няма скъсване. Мъжът ми също е много доволен от техните обувки.  Peace

П.П. Извинявам се за многото редакции, но който не може да мисли концентрирано  ooooh!
Аз също съм много доволна от тази марка.А в София ли имат магазин?Вие от къде ги купувате?

# 163
Здравейте,някой дали може да ми помогне - трябва ми фактура за облекло.Ако някой има да купува нещо по-скъпо и не му трябва документ,дали може да ме има предвид?Много ще съм благодарна.

# 164
  • Пловдив
Пола777, благодаря  Hug
Лубрикант, благодаря и на теб, ползвала съм я и аз и съм доволна, не се бях сетила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт