Къде в Пловдив??? - 26

• 73 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
dani_bimbalova,такива взимам от Дайхман.Стоят при чорапите и чоропогащниците срещу входа.Но вземи от серията на Дисни /10 лв/-по-качествени са.Защото другите /7 лв/ се разпърцват много бързо.Леко са уголемени Диснито.Моята носи обувки 24-25,а такива цървулки Дисни сега й взех номер 22-23 и са й много добре

# 181
  • Пловдив
dani_bimbalova, оня ден гледах такива и в м- н "Венера" - комплекс "Язов", срещу служебния вход на Панаира.

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 08:37 от *Бенджи*

# 182
  • Пловдив
Момичета,знам,че тук сме все Дами  Sunglasses Но...ми трябва магазин,шоурум или нещо от сорта,където продават консумативи за трактори "Кубота".Баща ми е възложил тая задача и... Whistling
Ака някой е виждал или чувал...

# 183
  • Пловдив
tandonova79 , не знам какви са тези трактори , но срещу гарата / където продават кебапчета / преди магазина за гоблени , има магазин за части на трактори . Другият , ако все още е там  - на пещерско с/у ХЕИ  под една от кооперациите  Hug

# 184
  • Пловдив
tandonova79 , не знам какви са тези трактори , но срещу гарата / където продават кебапчета / преди магазина за гоблени , има магазин за части на трактори . Другият , ако все още е там  - на пещерско с/у ХЕИ  под една от кооперациите  Hug

Ще търся...Мерси! Peace

# 185
  • Майничка
Тandonova79, части сме поръчвали от "Агромашина" - Пазарджик, те май са им и вносител.

Дани Бимбалова, най-евтини пантофочорапи от този тип има в аутлета на Кимекс на Гладстон, в частта от "Верди" към кръстовището на Дома на техниката (ок.5лв., но чорапките бяха все светли). Иначе в подлеза на Тримонциум има турски, по ок.8лв., аз съм купувала оттам, коженкото се поразшива при интензивна употреба, но после лесно го зашивам.

# 186
Здравейте!Имам питане за добър детски ортопед,който да работи със здравната каса? Simple Smile
?

# 187
  • Пловдив
Здравейте!Имам питане за добър детски ортопед,който да работи със здравната каса? Simple Smile
?

Повечето уж работят с касата /Янакиев,Токмакова/,но намират начин да ти вземат 20 те лв за ехографията.Хазбун мисля,че си работи само на частно

# 188
  • Пловдив
Направо ви изпуснах...

# 189
?

Панчев ДКЦ Събота Пазара
той няма ехограф и снима на рентген /поне допреди 5 години така правеше/
ние сме му пациенти с дюстабан и затова не мога да кажа сега как е със сигурност

# 190
  • Пловдив
Точно и аз пишех, че водя сина си при д- р Панчев за дюстабана, но ми светна, че ти търсиш за прегледа за луксацията при бебешорите... Blush
Винаги има и много бебета при него..не знам гледа ли на ехограф...

# 191
  • о`майна лунна нощ е
?

Повечето уж работят с касата /Янакиев,Токмакова/,но намират начин да ти вземат 20 те лв за ехографията.Хазбун мисля,че си работи само на частно

Абсолютно подкрепям това. Прегледът по касата вкл. "само проверка на ставите" - разтварят крачетата, мм чудесни сте, НО, ако искате ехограф, трябва да платите 30 лева, защото той не се поема от касата, а има опасност от ...." и се почва едно гонене на вещици и сто възможни диагнози и лечение с ортопедични гащи, които ще купите от едикъде си. Няма да продължавам.

# 192
?
Ние ходим при д-р Димов в Тракия,а съм чувала,че и д-р Чолаков работи с касата.Прегледа с ехограф ни беше безплатен.

# 193
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям това. Прегледът по касата вкл. "само проверка на ставите" - разтварят крачетата, мм чудесни сте, НО, ако искате ехограф, трябва да платите 30 лева, защото той не се поема от касата, а има опасност от ...." и се почва едно гонене на вещици и сто възможни диагнози и лечение с ортопедични гащи, които ще купите от едикъде си. Няма да продължавам.

Нашата педиатърка ми даде направление за ехография /за да не плащам/,ноооооооо д-р Токмакова каза,че й се изчерпала ехографията по касата  Joy и трябва да платя.При положение,че съм изкачила 2 етажа с количка и бебе й платих ехаграфията,за да се приключва.

# 194
това и много други факти затвърждават сляпото сектантско вярване, че ако бебето не бъде видяно от ехограф е обречено
дъщеря ми не е гледана и няма да бъде гледана
писна ми да нося последствията от всичко което излиза на мода - като се почне от захранването, мине се през фимозата и стигне до тези прословути прегледи
но това е друга тема

Общи условия

Активация на акаунт